annonse

D53A3612

For noen uker tilbake var jeg i Oslo for å spille inn en kampanjevideo i forbindelse med kampanjen Garnier Truly Blonde. Cath ble med, og vi smilte og lo oss gjennom hele dagen. Jeg våger å si at jeg har verdens beste jobb! Dagen startet grytidlig med styling fra topp til tå, og jeg gikk for looken ‘Natural Blonde’ fordi jeg synes det passer meg best. Jeg er ikke fullstendig blondine, og jeg gjør i grunn svært lite med håret mitt – det er min naturlige hårfarge med blonde highlights. Stilen min er også nokså naturlig, og det samme gjelder makeup. Personlig mener jeg at jo mindre anstrengt en ser ut – jo vakrere er det.

// A few weeks ago I went to Oslo to shoot a campaign with Garnier Nutrisse, called Garnier Truly Blonde. Cath and I did it together, and we smiled and laughed through the whole day. I dare to say that I have the best job in the world! Our day started early with styling and such. I went for the look ‘Natural Blonde’ because I feel like this is very typical me. I’m not a total blonde, and actually I don’t do much with my hair except some blonde highlights to freshen up the colour. My style and makeup too is quite simple, and I personally feel like the more effortless you look, the more beautiful you are!

D53A3606

...

Under innspillingen av kampanjevideoen viste jeg frem to antrekk. Jeg gikk for to nokså ulike, men som likevel er veldig meg. Man kan lett få den naturlige og uanstrengte natural blonde looken med baseplagg som for eksempel en skinnjakke og enkel t-shirt! To klassikere man kan ha i garderoben livet ut. Skulle man møte på en kleskrise er disse to plaggene alltid sikre vinnere! Skinnjakken min er fra Acne, og favoritt t-skjortene mine kjøper jeg hos H&M.

// During the shoot I did two different outfits that I feel like really reflect my personality and hair. You can easily get the effortless ‘Natural Blonde’ look with basement pieces like for example a leather jacket and a basic white t-shirt. These are both two classics that every woman should have in they’re wardrobe! If you’re ever in a ‘what to wear crisis’ this is a winner. My leather jacket is from Acne and my favorite white t-shirts I always purchase at H&M. 

D53A3614

· Her kan du se videoen min for Garnier ·

Jeg har aldri farget hele håret i hele mitt liv, men for å oppnå den solkyssede gløden i stripene fikk jeg sprayet i Garnier Nutrisse Truly Blonde Lightening Spray. Man sprayer det lett i håret som et ‘leave in’ produkt, og vips så er stripene fresh som ny. Det passer alle med både farget og ufarget hår!

// I have actually never dyed my hair in my entire life, but to keep my highlights looking fresh I have the Garnier Nutrisse Truly Blonde Lightening Spray in my hair. You just spray it in your hair as a leave-in product, and voila – your highlights look fresh as new. The product fits bod dyed and non-dyed hair!

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “The girl next door

Comments are closed.