D53A9255

D53A9276

D53A9265

.. Er det en ting jeg alltid må ha når jeg er hos den lokale innvandrerbutikken i byen, så er det kokoschips. Det er så yummy! Jeg har det seriøst på alt – over cottage cheese, yoghurt, frokostblanding, havregrøt, pannekaker, fruktsalat, som kakepynt, i smoothien, i wok med litt cashwenøtter, salater, müsli.. Det er også godt alene, eller man kan lage sin egen superfoodblanding med hakket sjokolade, kakaonibs, gojibær og kokosflak i en skål. Deilig og smakfull snacks som er helt suveren å ha stående på stuebordet eller kontoret for en rask, sunn og energigivende snacks! Og en annen ting jeg alltid MÅ kjøpe hos innvandrerbutikken? Det får dere se i neste innlegg med ‘Eirin tipser’. Hint: jeg bruker det hver dag og brynene mine har aldri vært fyldigere.

// .. If there’s one thing I always have to buy when I’m at the local ‘innvandrerbutikk’ as we say in norwegian or ‘immigrant shop’ in english (yes, Norwegians still cringeworthily call them that) – it’s coconut chips. It’s so ridiculously yummy! I use it for literally everything. On my cottage cheese, yoghurt, cereal, oatmeal, pancakes, fruit salads, as cake sprinkles, in my smoothie, in wok for dinner with some cashewnuts, salads, müsli.. And it’s also really good just alone, or you can make a super easy superfood snack by mixing coconut chips, cocoa nibs, goji berries and nuts. It’s perfect to have in a cute little bowl on the table in the livingroom, or at the office for a quick ‘pick me up’. And the other thing I ALWAYS have to buy at the same store, I will reveal in the next ‘Eirin tipser’ post. Hint: I use it everyday and my brows has never looked fuller. It also works great on eyelashes and hair! Can you guess what it is? Xx

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Coconut chips

 • Susannecasandra
  Dette så godt ut 🙂 ha en fin fredag

 • Christina
  Naam, coconut chips er nydelig, spesielt som topping på yoghurt!! Jeg tenker at du kanskje kjøper shea eller cocoa butter på innvandrerbutikken?

 • Elise
  På primark (!) har de chocolate covered coconut chips og de er best i verden! De må du prøve neste gang du har mulighet!

 • Mariell
  Heisann! det så deilig ut! Lurer bare på hvor du kjøpte de råstilige, sorte skjeene? Og har du samme i gaffler og kniver? Superkule

 • Ser supergodt ut!!

 • Mercatoria
  Castorolje!

 • Det er så godt det – eg kjøper det på iherb 🙂
  Herlige bilder som alltid fine du, god helg!!

 • Maria
  Har lenge tenkt å kjøpe coconut chips, og jeg lurer på hvilken butikk som er «den lokale innvandrerbutikken» i byen? Global Food? Ha en fin lørdag!

 • Ida
  Hva er adressen til innvandrerbutikken? 🙂

 • Margrete
  Så fint bestikk! Består det av 16 deler? Altså 4 kniver, gafler, spiseskjeer og t-skjeer? Er det forresten det samme du også har i gull? Det var så likt 🙂

 • Sophie
  Hvilken butikk er dette? Hvor ligger den? Nylig flyttet til Bergen så vil finne interessante butikker!

Comments are closed.