D53A8669

D53A8742 D53A8619

D53A8630

D53A8727

D53A8671

· Gratulerer med dagen, Norge! ·

Denne dagen har gått over all forventing, og jeg kan trygt si at dette er en av de beste feiringene hittil i mine (snart) 22 år på jorden. For en magisk 17. mai feiring! Jeg har fått bære det vakreste plagget jeg eier (som overraskende nok passet, til tross for sykt stramt belte, haha), tilbragt tid med familien og mine fantastiske besteforeldre som kom ens ærend fra Stavanger, hengt med fine venner, spist is, godteri, pizza og brus. Jeg har til og med kjøpt meg en pose med lakris fra en av bodene på torget! Det har visst blitt til en fast tradisjon. Nå er jeg bare hjemom en liten tur, og til tross for at jeg elsker å gå med bunad så må jeg si at følelsen av og ta den av også er helt ubeskrivelig deilig.. Er dere ikke enig? Så befriende, haha! Nå ligger jeg strak ut på sofaen iført bare strømpebukse og ullgenser, mens bunaden henger fint i oppbevaringsposen sin klar for neste års feiring. Om en liten halvtime er det ut på farten igjen, da står tivoli og fyrverkeri på festplassen for tur. Håper dere stooorkoser dere uten noen bekymringer i dag! Gratulerer så mye med dagen. Stor klem ♥

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Hipp hipp hurra!

 • Tuva
  Hvilken bunad har du?

 • Sunniva
  Fyyyyyfff bunaden din er så siiinnssykt fin!!!

 • Hanne
  Hei Eirin, håper du har koset deg maaaase i dag ? Lurer egentlig på om du bruker løsvipper/ punktvipper eller om du har vippeextention? Vippene dine er såååå pene, og jeg ønsker sårt vipper som dine ! Takk på forhånd ! Kos deg masse i kveld ? Er det noen som fortjener det så er det deg ?

 • Ida
  Du er så flott Eirin! Gratulerer med dagen, og nyt det som er igjen av den <3

 • Kristine
  Så nydelige solbriller du hadde der! Hvilket merke, og hva heter modellen? 🙂

  • Takk Kristine! De er fra Céline, men jeg er dessverre usikker på hva modellen heter. Men dette er i hvert fall wayfarer versjonen til Céline 🙂

 • Susannecasandra
  Gratulerer med dagen i går 🙂 er veldig enig med deg at det var deilig å ta av bunaden 🙂 så fine bilder av deg 🙂 åssen bunad har du?

 • Du er så nydelig Eirin! Og for en fantastisk bunad! <3

 • Koselig med en fin 17 mai 🙂 Jeg jobbet stort sett hele dagen, så hadde null 17. mai følelse! men satser på fri neste år! 🙂

 • Isabell
  Fine deg! <3 Hvor er solbrillene fra? Boken din er forresten helt fantastisk, fine bilder og bra lesestoff – good job! :*

 • marie
  Jeg syns å huske for en stund siden at du la ut en innlegg om en portable charger for iphone? Har du link til denne fortsatt? 🙂

 • Kristine
  Hva synes du om å kjøpe bunad fra et sted man ikke har noen spesiell tilknytning til? Jeg skaffet meg Kystdrakt til konfirmasjonen min for 4 år siden, men har siden den gang vært misfornøyd med valget. Selv tror jeg valget falt på denne fordi alle søskenbarna mine også her den (tåpelig å velge ut fra det, jeg vet..) Hvert år tar jeg den frem og skulle ønske jeg hadde valgt en annen. Jeg har utrolig lyst på Rogalandsbunaden, men søk i familieslekter derfra gir ingen funn. I flere år har jeg lest det strenge «Bunadpolitiets» sterke meninger om at det å skaffe seg bunad fra et sted man ikke selv eller en oldemor/grandtante kommer fra, er ulovlig. Jeg har med andre ord ikke gått til innkjøp av en ny bunad ennå, selv om jeg ville elsket å bære denne på store festdager. Jeg er i noen grad enig i at man helst ikke bør velge å vrake ut i fra hva man synes ser best ut o.l., men samtidig er det en dyr bekledning man sannsynligvis vil bære på hver nasjonaldag og andre store festdager for resten av livet. Burde ikke det være en bunad du føler deg vel i og synes set flott ut? Hilsen fortvilet..

  Du ser forresten aldeles nydelig ut i bunaden 🙂

  • Hei Kristine! Jeg skjønner ikke hvordan du har fått for deg at jeg ikke har noen tilknytning til Rogaland. Min mor er fra Stavanger, og jeg har halve familien bosatt der. Jeg personlig mener at man bør ha en bunad som er tilknyttet der man har røtter. Det føles i hvert fall mest naturlig for meg 🙂

 • Trude-Silje Soltvedt
  Hei! Nydelig bunad på nydelig ung dame! Ser du sliter med samme utfordring som jeg og min familie gjorde før med sjalet som lever litt sitt eget liv på skuldrene. Med litt kraftanstrengelse så greier man å feste det fast til ytterkanten i vesten og da henger det fint på plass dagen igjennom 😉
  PS: Kjempe flott bok du har skrevet! Min datter har fått den, men vi er flere som finner interessant lesestoff i den 🙂

  • Birthe
   Et lite tips til deg (og andre) som sliter med bunadssjalet… Jeg har selv Frafjordbunaden (samme bunad som Eirin) og på dette sjalet skal det altså være en brett på. Da sitter det fint. I tillegg er det en idé å feste sjalfestet under den store brystsølja. Sjalet holder seg da der hele dagen og er ingen problem og henger som det skal.

 • Kristine
  Det var absolutt ikke deg jeg snakket om, kjære Eirin, men meg selv! Når jeg leser kommentaren min igjen kan jeg se at jeg skulle gjort det mer tydelig hvem jeg mente.. Haha, jeg beklager! Ha en fortsatt fin dag 🙂

 • Mari
  Hva har du på leppene her? Du er så flott, og det var bunaden også 🙂

Comments are closed.