D53A6812

D53A6814

D53A6820

Pants: H&M
Sweater: Zara
Coat: Selected Femme
Shoes: Bianco

Denne mandagen er ikke som alle andre, i dag legges alle rutiner og hverdagslige ting på hyllen. Deilig er det, til en forandring! Jeg pleier aldri å ferie 16. mai med «hæla i taket og tenna i tapeten», men i dag må jeg faktisk ta meg en rolig tur ut. Min tøffe bloggkollega Sophie Elise skal være DJ på Metro i kveld fra 23:00 og det er klart jeg må ta turen da! Dessuten kjenner jeg at det blir fint å senke skuldrene for en kveld med en god håndfull fine venner, før den store feiringen av nasjonaldagen i morgen. I år kjenner jeg at jeg gleder meg litt ekstra til 17. mai! Håper været holder med oss slik at bunaden kan bæres uten og tildekkes. Men nå må jeg se å rydde opp etter kveldens grillbesøk før jeg flyr avgårde – det ser ikke ut. Kos dere og nyt kvelden til det fulle ♥

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “16. mai

Comments are closed.