annonse

D53A6560

Til hverdags liker jeg å holde makeupen naturlig, og for og friske opp gløden i ansiktet bruker jeg litt rouge i kinnene samt en lett farge på leppene. Helst en gloss som fukter og varer lenge, uten å klisse. Det er ikke så veldig mye mer enn det som skal til for at jeg skal føle meg litt freshere når det trengs!

D53A6738

Lipgloss er i vinden som aldri før om dagen, og IsaDora har lansert deres helt egen Gloss Glacé med 3-D Mirror Shine som gir en speilaktig effekt, samt plump til leppene. Appliseringen er lekende enkel, og det jeg liker best med glossen er at den faktisk sitter lenge uten å smitte av. Et lite minus er at den kan bli litt for klissete etter min smak, til tross for at den lover at den ikke skal være det. Men nå skal det også sies at jeg er ganske newbie når det kommer til lipgloss, det var først i år jeg begynte å venne meg til og bruke det. Tips: Om du ønsker en duggfrisk glød fungerer lipgloss ypperlig som highlighter på kinnbein og neserygg. Helst en med naturlig farge, og godt med shimmer i seg. Gloss Glacé i #01DiamondGlacé er en god kandidat.

D53A6546

Gloss Glacé fra IsaDora kommer i hele 8 nyanser, så her er det garantert en variant for enhver. Mine personlige favoritter er #09PinkGlacé og #03PeachGlacé. Jeg liker litt rosa og peachy lepper, da jeg føler at det er dette jeg kler best. Med en gloss liggende på skrivebordet mitt på kontoret er jeg alltid rustet for en rask touch up når jeg måtte føle for det! Også må det nevnes at det er et stort pluss at lipglossen er svært fuktighetsgivende – det merker man allerede etter første påføring. Nå er det noen timer siden jeg påførte sist, og jeg kjenner enda at de ellers så tørre leppene mine er godt fuktet ♥


- Meld deg på nyhetsbrevet for å få nyttige skjønnhetstips rett i innboksen -
Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Gloss Glacé

 • Lisa
  Hvor er genseren du har på deg på dette innlegget fra? 🙂

 • Susannecasandra
  Disse hørtes gode ut !:) hvor kan man få tak i de ?

 • Linn
  Hei Eirin! Jeg bare lurte på om du vet noe om det går greit å påføre nypefrøolje før man skal sole seg (altså en liten stund før, ikke rett før)? Bruker selvsagt solkrem i tillegg, men har hørt at man ikke skal bruke olje når man skal ut i solen, så lurte på om du visste noe om dette:) Var på grunn av deg at jeg begynte med nypefrøolje, og jeg er SÅ fornøyd! Så tusen tusen takk for godt tips! Liker bloggen din veldig godt!

  • Hei Linn! Jeg tror jeg ville styrt unna alt av Olje i syden om du har lett for å bli brent. Jeg elsker nypefrøolje like høyt enda, men holder det til kveldsbruk 😀 Klem

 • Line
  Gikk du med langbukse og ullkåpe i Bergen i går? ? Det var jo 25 grader!

 • Kristin
  Hei 🙂 Kunne du laget et innlegg med de ulike typene for superfood du bruker? Og om du kunne skrevet hvordan man kan bruke det (f.eks. i en smoothie, shot e.l)? Da tenker jeg på ting som Cocosa energy oil, acaipulver, hvetegress osv 🙂

 • Emilie
  Heisann 🙂
  Så du la ut bilde på Snapchat av urban riesling vinen! Hvilke vinmonopol kjøper man denne kjøpt på?

  • Hei Emilie! Denne vinen er vanskelig å oppdrive, jeg har ikke funnet den selv enda. Fikk den på en restaurant i Oslo en gang, og at P klarte å oppdrive den er et under. Tror han fikk den bestilt 🙂 Klem

 • Carina Sørensen
  Hvis du er ute etter en lipgloss som ikke klisser, og kjennes myk og god ut på leppene på lik linje med leppepomade, kan jeg anbefale deg å prøve ut Clarins sin Instant Light Natural Lip Perfector! Det er min absolutte favoritt 🙂

Comments are closed.