D53A5405

Møt meg på boksignering hos Ark Strømmen Storsenter
· I MORGEN mellom klokken 18:00 - 20:00 ·

D53A5390

Da er det endelig tid for at jeg skal reise rundt på bokturné i landet, og første signering vil finne sted allerede I MORGEN hos Ark på Strømmen Storsenter, like utenfor Oslo! Det er nattåpent på senteret med mye fart og moro, og jeg håper dere vil ta turen for å hilse på! Dere kan møte meg mellom 18:00 – 20:00 for signering av bok og bilder for de som måtte ønske det. Er dere lure så kan dere sikre dere et eksemplar av boken gjennom KLIKK&HENT hos Ark her, slik at dere enkelt og greit bare kan plukke boken opp på signeringen i bokforhandleren i morgen, å få den signert right away. Genialt, ikke sant! Og har du allerede skaffet deg et eksemplar, kan du selvfølgelig bringe det med deg for signering om du har lyst til det. Håper vi sees der – jeg gleder meg!

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “Boksignering i morgen

 • Wihuu! Dette har jeg ventet på! Og strømmen er så nærme meg også. Gleder meg masse 😀

 • Så gøy 🙂 Kom til Lillehammer, hehe!

 • This looks like a perfect cozy morning… HAPPY TUESDAY! <3

  xo Vanessa | http://www.thetrendique.com

 • Susannecasandra
  Så gøy at du skal på boksignering/tune:) vet du når du kommer til Kristiansand ?
  Håper det kommer mange på Strømmen i morgen. Lykke til med den boksigneringen også 🙂

 • Å, det blir nok supergøy!

 • Margrete
  Hvilke andre byer kommer du til? 🙂 Ellers lurer jeg på hvor du har kjøpt den nye Wonderland sengen din og Jensen overmadrassen fra? Kjempefint design forresten!!

  • Hei Margrete! Mer info om byer kommer 🙂 Det blir i hovedsak de største i landet med det første. Sengen min kjøpte jeg hos Bohus! Sykt fornøyd!

 • Renate
  Hei!
  Hvordan får du bildene dine så store, med hvit ramme rundt, på Instagram? Bruker du en spesiell app? 🙂

 • Maria
  hei eirin, kommer du til noen andre steder i oslo? typ karl johan?

 • Kristina
  Heia! Du, hvor er de nydelige ballerinaskoene med snøring på fra? Så de på mystoryen din 🙂

 • Cecilie
  Ååå, håper så inderlig jeg kan komme! Du er mitt største forbilde og hadde vært så kult å se deg «live»!<3

  PS: elsker det nye designet på bloggen din!

  Ha en fin kveld videre, vakre deg<3

 • Therese
  Hei Eirin! Hvor er de fine skoene du brukte på videoen på snap i dag fra? De med snøring. 😀

 • Eirin Christine
  Hvor er den stripete genser du hadde på deg på snapchat idag, ifra? så veldig fin ut!! 🙂

 • Benedicte
  Hvor er den fine stripete genseren du har på deg på snap fra? 😀

 • Gleder meg 😀 😀

 • Christine
  Kjempefint design på bloggen din 🙂 Men det går ikke an å zoome inn bildene dine på mobil nå. Skal dette fikses? 🙂

 • Linn
  Hei Eirin 🙂 Har du begynt å drikke alkohol ? Har ikke fått med meg det før nå. Når startet du igjen ? Og forresten man ser ikke hvem du svarer til i kommentarfeltet, men det er sikkert på vei til å ordnes. Gratulerer med ny bolig 🙂

  • Hei! Det blir ordnet – vi er på saken 🙂 Er enig i at det er uryddig! Ja, dette med alkohol er nokså lenge siden. Jeg er ikke avholds. Takk!

 • Linn
  Hva fikk deg til å begynne å drikke alkohol når du var avholds så lenge ?

  • Jeg ble vel voksen 🙂 Jeg likte ikke smaken av det før, eller effekten. Nå synes jeg vin smaker godt, og jeg er i en vennekrets hvor det er veldig lite drikke-press, i motsetning til før. Dermed har mine erfaringer rundt alkohol endret seg veldig, og det har gått fra å være en grusom ting til en hyggelig ting for meg.

Comments are closed.