D53A1619-001

· My blog finally got a makeover ·

I mååånedsvis har jeg ventet på et nytt design, og ny server. Jeg følte sånn for litt forandringer her inne, og jeg må si meg veldig fornøyd etter den store oppussingen. Wohoo! Det er litt småplukk her og der som skal justeres for at det skal bli ‘perfect’ i mine øyne – som for eksempel at dere skal slippe å måtte trykke på ‘read more’ i arkivet, men heller se fullstendige innlegg akkurat som før. Small change, big difference! Ellers betyr ny server at bloggen vil tåle mye mer trafikk enn tidligere. Den har hengt seg litt opp i det siste, og mange av dere har dessverre opplevd treg (eller ingen!!) bildeopplastning i det hele tatt. Jeg håper det blir mye bedre nå, og at dere vil trives like godt med det nye designet som det jeg gjør. Forandring fryder! God klem ♥

D53A1697

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Let’s celebrate

 • Ser veldig bra ut 🙂 Gratulerer så masse! Klem

 • Sarah
  Hei skjønneste Eirin! Du er så herlig, og det nye designet ser kjempebra ut!

  Jeg bare lurer på en ting. Jeg fikk en liten hann-maltipoo for litt over to uker, og han er bare så skjønn! Kjenner meg igjen i så mange ting du har skrevet om din maltipoo!! Angående bitingen og rensligheten, hvordan gikk det seg til? Hva gjorde du når han bet på hendene dine, og lærte han seg til slutt at det bare er lekene han skal bite på? Min maltipoo er flink til å gjøre fra seg ute, men han har jevnlige uhell inne. Hvor lenge tok det før Billy ble nokså stueren?

  • Hei Sarah! Dette med bitingen gav seg av seg selv etterhvert som han ble eldre. Lekebiting var greit, men hvis han bet hardt var det klart nei. Det skjønte han fort 🙂 Når det kom til renslighet tok det noen måneder før han ble helt stueren. Selv etter dette i nesten et halvt år slet jeg med at han tisset inne samme sted kun hver gang han var alene hjemme. Da skaffet jeg han bur, og han har aldri tisset inne siden. Han føler seg nok mye tryggere der i avgrenset område, enn å ha hele huset for seg selv. Anbefales!

 • Susannecasandra
  Liker design veldig godt til nå 🙂

 • FOR et lekkert design! Dette elsket jeg 🙂

 • Martha
  Kjempefint design! Eneste ulempen er at når man markerer teksten (er helt avhengig av å markere tekst på internett, og gjør det på alle artikler og blogginnlegg jeg leser) blir det så å si umulig å lese hva som står, siden kontrasten mellom hvit og lys grå er så liten. Ellers veldig bra! 🙂

 • Ser veldig fint ut 🙂

 • Oda
  Yay for ny server! Hos meg har bildene (egentlig hele bloggen) lastet ganske så tregt de siste månedene, spesielt hvis jeg har vært på mobil. Men nå gikk det kjempekjapt! Og det nye designet er også nydelig 🙂

 • bell
  Forandring fryder som regel alltid! Og variasjon er bra 🙂 Gratulerer med nytt design 😀

 • Så fint det ble! 🙂 Grattis!

 • Julie
  Hei! Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg lurer bare på om du fortsatt bruker noen av produktene fra Emma S. Enda?
  Jeg har tenkt på å prøve dem, men er så usikker om jeg skal velge den serien eller en annen ?

  • Hei Julie! Nei, jeg har vel egentlig beveget med litt videre fra det. Har absolutt ingenting i mot Emma S. men jeg liker å prøve ut nye produkter 🙂

Comments are closed.