
It’s sooo ridiculously good
I lang tid har det florert bilder og oppskrifter av såkalt ‘nicecream’ på Instagram, men jeg har aldri falt helt for dette fenomenet selv. Jeg har alltid tenkt at det ikke kan være noe særlig godt, og at det gjerne er litt oppskrytt. Vel, jeg tok temmelig feil og fikk meg en liten bakoversveis da jeg noe skeptisk førte den første spiseskjeen inn i munnen min i dag. Wow! For dere som elsker å lage ‘softis’ av vanlig kuleis i dessertskålen like høyt som meg – dere kan bare se å trekke på smilebåndene. Det er helt likt på konsistens, og smaker helt nydelig! Søtsuget og kveldskosen er herved reddet for resten av livet. Haha!

· What you'll need to make avocado nicecream ·
1 avocado
3 frozen bananas
Coconut milk
.. Ooog kokosflak til topping, om du vil!
Da jeg smakte dette med kun disse tre enkle ingrediensene, begynte ideene om alle smakskombinasjonene å strømme inn i hodet. Tenk så mye godt man kan lage! Med alt fra pistasjnøtter til kakaopulver eller friske bær.. For dere som allerede har slengt dere på ‘nicecream’ bølgen, kom gjerne med inspirasjon til smakskombinasjoner for newbies som meg! Og til dere som ikke er så glad i banansmaken – den blir veldig nøytralisert når man lager is av den.
...
Kjør bananen og eventuelt det du vil kombinere den med i en food processor eller en god blender med kraftig motor. Vær sparsommelig med væsken, som i mitt tilfelle ble kokosmelk for denne gang. Da blir isen skikkelig kremete og eksotisk skal jeg si dere! Mmm, mmm, mmmmm…
Gratulerer med nytt og fint desaing 🙂
Dette ser ut som en frisk variant. Hun som presenterer den er litt vel mye frukt-for-alle-penga-med-litt-grønnkål-til-kvelds, så jeg vil ikke stille meg bak kostholdet hennes, men denne isen kan jo være god! Man kan sikkert blande inn favoritt-proteinpulveret også – for bedre balanse. Noen av oss tåler ikke så godt high carb low fat… 🙂
1 ts bakepuler
2 dl kokosmelk
0,5 dl vann
1 egg Bland sammen alt det tørre i en bolle, og alt det våte i en annen bolle, og bland deretter alt sammen (røren blir litt tykk). Jeg pleier bruke 0,5dl cup til å ha røren i pannen, blir perfekt størrelse. De er så fantastisk gode, får bare en liten smak av kokos, men herregud så fantastisk!
begynte å lage slikt for mange år sida då eg måtte begynne og lage sunne
varianter pga helsa 🙂