Office essentials

· 7 must haves ·

 

Office essentials

Water
Repair balm
Quick Fix Mist
My beloved iMac
Scented candle
Blueberries
My glasses

Office essentials

Hei fredag og hjertelig velkommen skal du være, fine helgen! Tipper dere koser dere, mange av dere har vel kanskje allerede startet på den tipper jeg? Det er på slike dager som dette jeg kunne ønske jeg hadde hytte. Arhh.. Men så er det jo veldig idyllisk og fredelig på Bjorøy også da! Helgen min starter så fort jeg låser døren til kontoret om noen timer. I kveld står reker og hvitvin på agendaen, med en av mine beste venninner. M har ikke vært i leiligheten enda, så dette blir offisielt vår første jentekveld i den. Staas! I går monterte jeg spisebordet, og spisestuen er herved nesten ferdig. Den skal innvies i kveld! Jeg beveger meg sakte men sikkert mot noe som føles som hjemme. Og en ting er sikkert – jeg kjenner jeg stoortrives.

 Office essentials

Enjoy the weekend!


Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Office essentials

 • Håper du får en herlig helg 😀 Kos deg masse med venninnen din i kveld!

 • Maiju
  When you’re gonna write these posts in english again? Miss it.
  Have a lovely weekend Eirin! 🙂

 • Susanne casandra
  Så koselig med jente kveld 🙂 hørtes godt ut med reker 🙂 spiste borde ditt var kjempe fint 🙂
  Ha en fin helg 🙂

 • Johanna
  Hei,
  Hvor stort er duftlyset (g) og hvor har du kjøpt det?

  • Eirin Kristiansen
   Det er det største, kjøpt hos Pepper 🙂

 • Camilla
  Hei Eirin!
  Jeg lurer veldig på hvilket merke/modell solbrillene du har på deg på snapchaten i dag er ??? God helg ☀️☀️☀️

  • Eirin Kristiansen
   Hei Camilla! Modellen heter Céline Cathrine. Klem

 • kristine
  Hei Eirin. Jeg lurer på hva TV din heter? hvordan modell og hvor stor osv?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den heter 55″ Curved Ultra HD LED LCD TV, Samsung 🙂

 • Kos deg masse med jentekveld! 🙂

 • Eileen
  Hvilken størrelse er Celine vesken din? Og hvor har du kjøpt den «toalettmappen», man skimter på bildet? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Eileen! Céline vesken min er medium. Den toalettmappen er fra Bolina! Klem

 • alida
  hei fine du!Hvor er den blå toppen fra som du hadde som et av antrekkene dine på snap idag? den som går ned på begge skuldrene,hvite striper tror jeg det var på den også 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Alida! Den er fra Zara 🙂 Klem

Comments are closed.