Kitchen love

Jeg elsker den danske velvære og livsstilserien til House Doctor, Meraki. Håndkremene og fuktighetskremene deres generelt er helt fantastiske, og jeg måtte også teste ut en flaske med det milde og velduftende oppvaskmiddelet deres etter mange fine omtaler. TTYN, (talk to you never) Zalo.

Kitchen love

...

Kitchen love

Oppvasken blir helt ren på 1-2-3, og hele kjøkkenet lukter mildt av ‘sand dunes’ etter bruk. Jeg er helt frelst! Også er jo selve beholderen så fin at den gjør hele kjøkkenet spør du meg. Spørs om jeg ikke må klikke hjem to like varianter bare med håndkrem og håndsåpe til å ha ved siden av.

Kitchen love

· Jeg kjøper produktene fra Meraki her hos Bolina.
En av mine favorittnettbutikker innen hjem og interiør ·


Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Kitchen love

 • Astrid
  Hei Eirin! Veldig elegant og fint du har det i leiligheten din <3 jeg lurte på hvor du har kjøpt den tørkerull-holderen(?) du har stående på kjøkkenet i gull ? Den falt virkelig i smak!:-D

  • Eirin Kristiansen
   Hei Astrid! Tusen takk. Den er fra Princess 😀

 • Sandy
  Åå, gleder meg så til å se flere detaljer fra det nye hjemmet ditt! Ville også tipse deg om boka (klipp på youtube) «Lessons from Madame Chic». Den minnet meg så på deg 🙂 håper du får en fantastisk helg!

 • Alexandra
  Duftlyset White tea&ginger lukter så utrolig godt, anbefales!:)

 • Susanne casandra
  Du har fått det så fint 🙂

 • Det høres skikkelig godt ut, haha! Håper du får en strålende dag! 🙂

 • Den virker jo veldig fin ut i fra det du sier 😀

 • Jeanette
  Hvor er kjøkken benken fra og hva heter den? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er Corian bestilt via Sæbø interiør 🙂

 • Tusen tusen takk for det du skriver i innlegget! Du gjorde fredagen i butikken. Vi elsker Meraki produktene like mye som du – fine priser, de vakre embalasjene og rent/etisk innhold – DET liker vi. Ha en fortsatt strålende dag i solen, Eirin! Hilsen Bolina jentene

  • Eirin Kristiansen
   Bare hyggelig, Tonje! Kjekt at dere setter pris på det 😀 Klem

 • Marie
  Hei Eirin ?
  Jeg beundrer deg så mye og boken din har virkelig forandret synet mitt på mye! Jeg ser virkelig opp til deg og hva du har klart å få til! Jeg leser boka de hver eneste dag, så jeg skal få med meg den minste lille detalj!
  Også lurer jeg på en ting, hvor har du kjøpt de dørhåndtakene du viste på snap? ?
  Stor klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Det er hyggelig å høre, Marie :* Dørhåndtakene er fra Frost. Klem!

 • Sandra
  Heisann! 🙂
  Leiligheten din ser ut til å bli knallfin, og jeg gleder meg til å se resten. Du er så flink med interiør!
  Kunne du kanskje laget et innlegg med interiør – tips?
  Vil også tipse deg om den nye nettbutikken http://www.2villa.no. Der har de utrolig mye kult!

  Lykke til i ny leilighet og god helg! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, og takk for tips 😀 Klem!

 • Silje
  Hei, Fantastisk stil!! De vinglassene du viste på snap i dag fra Ittala, hvilken serie er det? 🙂 Og hva er merke og navn til vaskemaskin og tørketrommelen du har kjøpt? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er Essence serien 🙂 Jeg har Samsung vaskemaskin og tørketrommel. Syykt fornøyd!

 • Silje
  Hei!

  Anbefaler duftlyset fra Meraki med lukt av sandalwood og jasmine? Lukter helt fantastisk!

Comments are closed.