Back in town

Back in town

Back in town

Back in town

Back in town

Jeans: Mango
Shoes: Alexander Wang
Watch: HERE /adlink
Jacket: Mango
Shirt: Zara

· Butterflies in my stomach ·

Da var jeg vel tilbake i Bergen etter en fin jobbtur til Oslo. Cath og jeg landet rundt åtte i går kveld, og dere kan jo gjette hvor turen min gikk da. Rett til den nye leiligheten, selvfølgelig! Jeg hadde gledet meg hele flyturen i forveien, og klarte nesten ikke tenke på annet. Hjertet mitt banket ekstra fort da jeg stakk nøklene i døren og vridde om for første gang. Det første som møtte blikket mitt var gangen – hvite vegger i matt maling, mot en kullsvart men likevel åpen og luftig trapp, støttet på lekre fliser. Wow! Og videre gikk jeg inn i stuen – jeg elsker parketten jeg gikk for. Gleder meg sånn til å vise dere alt! Nei årh, i dag er jeg en stolt ung kvinne kjenner jeg. I did it! Denne uken blir det fokus på innflytning og innkjøp av det som mangler. Til tross for at det meste er i orden, er det likevel småting (ok, kanskje store, men jeg orker ikke tenke på det slik) som gjenstår, og endringer som gir meg dundrende hodepine bare jeg tenker på det. Jeg hadde aldri i hele mitt liv forestilt meg at det skulle bli så mye arbeid som det har vært, men jeg håper og tror at alle tårene og frustrasjonene gjennom året vil lønne seg til slutt. Det har virkelig ikke vært noen dans på roser. Men hey, på lørdag flytter jeg inn! Får sommerfugler i magen bare av å tenke på det kjenner jeg. Springer på do annethvert minutt – det gjør alltid når jeg blir i ekstase og skikkelig giret! Hahaha. TMI? (too much information) Ha en fin dag, håper solen skinner like mye hos dere som den gjør her hos meg ♥

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Back in town

 • susannecasandra
  Så fint antrekk Eirín 🙂 så gøy å se leiligheten sin får første gang, så noen snap`s i sta , å det lille jeg så var kjempe fint, gleder meg kjempe masse til å se mer, kan tenke meg at du er kjempe lykkelig å det fortjener du, 🙂 ha en fin tirsdag ! <3

 • susannecasandra
  kan jeg spør hva buksa heter ?:)

 • Maren
  Gleder meg til å se den nye leiligheten din!! Håper du blir fornøyd og koser deg masse med innflyttingen <3

  Ha en flott dag videre!!

 • Emilie
  Åå gleder meg så utrolig til å se, du har jo så bra smak! Kan være du har tenkt på dette alt, men jeg husker at du for en stund siden startet fra scratch med leiligheten. Kunne du kanskje vise hva du hadde tenkt eller hvilke forskjellige ideer du var innom (feks, gulv, farge på veggene, fliser, trapp etc.) og hva og hvorfor du endte opp med det du nå har valgt? Om ikke dette blir for mye jobb.. 🙂

  Lykke til med innflytting, og ha en strålende uke <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Emilie! Dette høres spennende ut 🙂 Jeg skal notere det! Klem

 • Kjersti
  Gleder meg sånn til å se den nye leiligheten din! Tippe den ser helt smashing ut!

 • Elin
  Gleder meg utrolig mye til å se det ferdige resultatet! Kontoret ditt har i alle fall blitt veldig fint, så tviler ikke på at leiligheten blir like lekker! Lurer bare på om du og cath har sluttet med videobloggene deres? De var så koselige å se på :))
  Ha en fin kveld videre! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Nei, vi tenker å begynne igjen når ting roer seg 🙂 Klem

 • Vårild
  Hei! Herregud som jeg smilte for meg selv da jeg så på snappen din i dag! Jeg sto i gangen på skolen og tittet gjennom den og følte meg så lykkelig og glad på dine vegne! ENDELIG har du fått nøklene til leiligheten, det er jo nesten litt crazy? Jeg vet ikke med deg, men jeg synes det har gått nokså fort fra du skrev at du hadde kjøpt leilighet til nå. Gleder meg sånn til å se bilder og til at du får tyngden av alt stress og rot bort fra skuldrene! Du fortjener virkelig en pust i bakken 🙂
  – Vårild

  • Eirin Kristiansen
   Så skjønn du er, Vårild <3 Tusen takk!!

 • Ååå, fine fine deg <3 Blir så glad av å titte innom her – uansett hva innleggene måtte handle om.. Synes du gjør en superfin jobb og lager et fristed for meg her inne. Stor klem <3

 • Så bra jobbet Eirin! Jeg gleder meg til å se 🙂 Du er heldig!

 • Iselin
  Heisann 🙂

  Hvor er dekselet som du har på macbooken din fra?

 • Tänker att jag ska lämna en kommentar för en gångs skull, när jag ändå läser dina inlägg dag in och dag ut… Har hittat din blogg för ett tag sedan och fastnade DIREKT – jösses vad du inspirerad, vilken människa du är! Har ägnat många (och långa) stunder åt att klicka runt i ditt arkiv och läsa sådant du skrivit innan jag hittade din blogg. Stort grattis till framgångarna med din bok och stort lycka till med allt du tar dig an framöver! Och TACK för underbar inspiration, motivation och härlig bloggläsning.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Cornelia! Herlighet for en fin kommentar <3 Nå smiler jeg stort! Tusen hjertelig takk. Dette var hyggelig å høre. Stor klem!

 • Anya
  Masse gratulerer med ferdig leilighet! Du burde være kjempestolt! 😀

 • Gratulerer! Dette blir godt for deg, du har virkelig fortjent det! 🙂

Comments are closed.