I like this combination

Perfect for a Saturday
stroll in the city

I like this combination

Bag: chanel
Scarf: Holzweiler
Dog leash: Louis Vuitton
Jacket: Haus

Jeg er litt forelsket i denne kombinasjonen. Min røde favorittveske mot den fine Haus kåpen min! Når jeg føler for å «pynte» meg litt ekstra slenger jeg dette på meg. Som i dag for eksempel, bare fordi det er lørdag og helg! Beste følelsen i verden. Dagen min startet med en og en halv time svett Yoga, etterfulgt av ærender i byen. Jeg har også vært og kikket litt på EL-bil! Det har vært mye i tankene om dagen, ettersom at det vil lønne seg med tanke på kontoret mitt i byen. Hva det blir til får vi se – hvilken EL-bil ville du gått for om du skulle kjøpt? Har du? Jeg synes det er så vanskelig å velge jeg. Har hørt veldig mye positivt om Volkswagen E-Golf, men synes også at E-Up! er ganske praktisk. Liten og enkel, fin til og fra jobb. Hmm!

I’m in love with this combination. My favorite red bag goes perfect to my Haus coat! When I feel like ‘dressing up’ a little bit extra, I reach for this outfit. Like today for example, just because it’s Saturday. Best feeling in the world! I started the day with Yoga, and I’ve also been looking around for an electric car today. I have thought a lot about it lately, because of my office in the city. It’s just a lot of pros with it! Which electric car would you go for if you had to choose one? I’ve heard a lot of positive about the Volkswagen E-golf and the E-Up! Decisions decisions.. We’ll see!

Previous Post
Next Post

49 thoughts on “I like this combination

 • Susanne casandra
  Så fint?Jeg hadde gått får en E-up!:)

 • Therese B
  Jeg har gått for Mercedes B-Electric! Kunne ikke vært mer fornøyd! Veldig god å kjøre og ikke minst – veldig sprek 🙂 Eneste minus er kanskje at den bruker 3 timer på hurtiglading, men det er overhodet ikke noe problem om du tenker å bruke den til bare bykjøring!
  Hvis ikke er et vennepar veldig fornøyd med E-Golf. De gikk først for E-Up, men var en rekke feil med den, og oppgraderte derfor til E-Golf 🙂
  God helg, søte deg!

 • Vårild
  Vi har en KIA soul og den er vi kjempe fornøyd med! Den kåpen der er kjempe fin, de fargekombinasjonene er helt fantastiske!
  – Vårild

 • marte
  Hva med å bytte ut den andre bilen med en Tesla? De er jo superkule, og veldig mye mer batteritid og dermed mer funksjonell enn en liten bil.
  Da kommer du kanskje unna med å ha en bil?

  • Eirin Kristiansen
   Har sykt lyst på Tesla 3 fordi den blir mindre, men den kommer ikke før slutten av 2017 :O

 • Julie
  Tenker du å selge porsche dersom du kjøper ny? 🙂

 • Amanda Louise
  Svogeren min har Leaf, dei gongene eg har fått låna den vil eg ikkje gje den tilbake! Synes også det er den finaste av EL-bilane!

 • Stina
  Hei skjønne! Vi har en KIA Soul som er helt fantastisk ? Vi var av de første på Askøy som fikk den, men nå har jo en del fulgt etter, haha ? Anbefaler den på det varmeste! Den er rask å hurtiglade, og går mye lenger enn hva som står på rekkevidden når du starter! Det lengste vår har gått på én lading er 280km ? Dette kommer selvfølgelig an på føret! Har en venninne som har E-up, og det er en grei bil, men med den kjenner man oftere på kilometerangsten. Den har utrolig dårlig rekkevidde.. Håper du finner ut av det ? Klem!

 • Hva med den nye Teslaen? hehe 😀

  • Eirin Kristiansen
   Den mindre (S-modellen) kommer ikke før slutten av 2017 🙁

 • Mamma har BMW i3 – synes den er både fin og ikke minst god å kjøre. Og til det bruket du ønsker å ha bilen til, tror jeg den vil være helt super 🙂 Håper du har en superfin lørdag, fine deg <3

 • Amalie
  I fjor hadde jeg i noen md en BMW i3 som var helt FANTASTISK! Ja, den ser litt spesiell ut men du blir utrolig fort vant til det! Kjørekomforten er upåklagelig, min kunne lukeparkere (!!!!!) av seg selv, ryggekamera og ekstra gode høyttalere. Jeg gledet meg til å kjøre hver gang, også må jeg også nevne den fantastiske motoren. Den har 170 hk, og er en skikkelig lett bil så når jeg tråkket klampen i bånn føk den virkelig av gårde! Jeg måtte desverre selge den ettersom jeg ikke hadde noe fast ladepunkt, men savner den hver eneste dag </3. Lykke til med bil letingen ? Klem

 • Utrolig lekker kombinasjon! Og vesken står høyt på ønskelisten her og, den er så fin!! Ha en fin kveld videre ❤️

 • Hanne Storsve
  Jeg hadde valgt E-golf! Låner ofte mamma sin til og fra jobb og jeg elsker den 😀
  Liten og nett og kjempegod å kjøre:)

 • Helene
  Har e-golf fra Volkswagen og den er perfekt spør du meg, + at den ikke ser ut som «alle andre» elbiler. Mange elbiler har litt merkelig utseende, men denne er superfin og føles veldig trygg og «skikkelig». Har sittet på en del i e-up! også, og det føles litt som å sitte i en liten blikkboks ? Men det er smak og behag! Lykke til med flytting og evt bilkjøp?

 • Vilde
  Kia sin elbil er ganske stilige! De er kjempegod å kjøre, og romselig. I tilegg til rattvarme, setevarmer både forann og bak ! Vil virkelig anbefale den, kommer i mange ulike farger ?

  • Tuva
   Heisann 🙂 Er det mulig å kontakte deg for personlige råd på epost, eller er den bare for business ?

 • Aina
  Hva med å bytte ut Cayenne-en med en BMW i8? To fluer i ett smekk; både EL òg stilig!

 • Hei Eirin

  Vi har en e-golf, utrolig grei bil! Kan absolutt anbefales. Veldig grei til pendling:) Men er ganske lav, så du synker på en måte ned når du skal kjøre, og kan være litt «tungt» å komme seg opp igjen særlig hvis man er litt trøtt……he he. Men som sagt kan absolutt anbefales og er veldig god å kjøre!

  Lykke til med valget!

 • Hanne K
  Jeg sier bare WOW! Er akk ferdig med å lese boken din, har lest hele, hvert eneste ord, og den er såååå bra!! Håper virkelig du får lyst til å skrive en «del 2» engang, da skal helt klart kjøpe den også! Heia deg! 🙂

 • Marie
  Vi har to elbiler, og hvis jeg skulle anbefalt én tror jeg det ville blitt Nissan leaf. Den er ikke for stor til å være bybil og har i tillegg veldig god rekkevidde!

 • Nathalie
  Min mor har en Volkswagen E-Up, og hun kunne ikke vært mer fornøyd! En helt fantastisk bil, som er så deilig å kjøre. Liten og enkel som du sier. Elsker å låne den når jeg er hjemme! 😉

 • Den kombinasjonene der er så flott! Elsker det antrekk hvor du bruker jakken og Chanel vesken 😀

 • Sandy
  Siden du i hovedsak skal kjøre t/r byen ville jeg gått for e-upen. Har en venninne som er superfornøyd, og den er så liten og praktisk. Håper du har en fantastisk dag, fine deg! Har ikke fått gratulert deg med all suksessen den siste tiden, men må si jeg føler meg stolt. Du er rååå!! <3

 • Hanne
  Har hatt e-golf i 1 år nå og kunne ikke vært mer fornøyd! Er som å kjøre på en sky 🙂 Enig med det Helene sier over her!

 • Camilla
  Lurte på kortid du skal trekke Instagram konkurransen? Den som gikk ut på å legge ut det fineste bilde av boken din☺️ Elsker bloggen din?

 • Garantert Mini Cooper elbil!

 • Hanne
  Har hatt både e-golf og e-up: e-golfen har desidert best kjøreopplevelse og mye lenger rekkevidde. I tillegg til at e-golfen er mye mer behagelig å sitte i, spesielt for de som sitter på. E-upen er kun registrert for 4 stk i og litt lite bagasjeplass, mens golfen har plass til 5 + masse bagasjeplass. Byttet ut e-up for e-golf pga rekkevidden, spesielt om vinteren merker man stor forskjell 🙂

 • Veronica
  Hei, vakre Eirin! 🙂
  Jeg ville prøvekjørt bilene først:) Vi prøvekjørte alle forslagene du har fått her, men endte opp med E-golf. Den dessidert beste bilen å kjøre, og å være passaskjer i 😉
  E-upen syntes jeg personlig var forferdelige seter i, men det er jo selvfølgelig en veldig liten, prktisk bil til bykjøring…og et absolutt bra valg økonomisk;)
  Hvis det bare er for nå, gå for den, tenker du langsiktig og ønsker mulighet for lengre kjøreturer -Golf, uten tvil;)
  ps: Vi har også prøvd tessla, men den er jo sååå kjedelig på innsiden 😛

  Varme klemmer fra solfylte Bææærgen!

 • Adeline
  Du burde skaffe deg Dagbladet fra igår. Der står det en halvsides massiv kritikk om boken din om rettskrivningsfeil og total mangel på korrekturlesing, ord og utrykk pluss og/å-feil. Litt flaut.. . .

  • Eirin Kristiansen
   Akkurat det med korrektur kan ikke jeg ta på min kappe, den har vært gjennom korrektur to ganger i forlaget og dette skulle vært unngått. Men heldigivis er 2. opplag endret og korrekturlest på nytt 🙂

 • Kristin
  Jeg har selv en Up og den er perfekt til bykjøring! Den kan parkeres så og si overalt, og tro det eller ei – selv om den er liten så er det overraskende god plass inni! Dessuten er den billigere enn Golfen.

 • Kaja
  Jeg hadde en VW up i sommer, riktignok ikke el-versonen, men jeg må bare si at jeg ble så glad i den bilen! Den er så utrolig praktisk i størrelsen, perfekt i byen. Jeg hadde valgt e-up hvis jeg var deg. Den står på min ønskeliste 🙂

 • Chanelen din er sååå fint! Elsker stilen din! 🙂

 • Kristine
  Jeg har hatt Renault Zoe i snart et år, og er storfornøyd med den! Synes selv at dashbordet er veldig stilrent og fint:) Og den har bakdører, selv om det kanskje ikke ser slik ut på bildene:)

 • Camilla
  Du burde kjøpe Renault Zoe. Liten og søt elbil

 • Maria P
  E-Golf ☺️ Har den selv og den er upåklagelig! Pendler 14 mil tre dager i uken. Kan kjøre denne strekningen på én tank. Må jeg hurtiglade tar det 45 min fra relativt tom til full ladet. En drøm å kjøre ☺️??

 • mariell
  Har du tenkt å bytte ut Porschen? Jeg ville ha ventet en liten stund og heller kjøpt meg Volvo x90 sin hybridversjon! Jeg ville heller ha valgt hybrid (eller evt tesla) framfor el-bil, i og med at hybrid er litt mer fleksibelt fordi du kan velge både el og diesel/bensin. Dette ville jeg sett som en fordel dersom du skal kjøre lengre da det kan bli litt tungvint med el-bil. Så jeg tror vi kommer til å se mer til hybrid i framtiden! Jeg personlig synes også at Volvo X90 er en utrolig stilig bil, for ikke å snakke om komforten og kjøregleden!
  Ønsker deg en fin uke, Eirin! Klem <3

  • mariell
   Obs, etter litt research fant jeg ut at det heter Volvo XC90** (ikke x90 som jeg skrev).

 • maren
  Hei.
  Jeg har e-golf med alt ekstrautstyr, bruker den som pendler/konebil:) hadde vanlig golf med gir som leiebil da vår var på service og det var IKKE det samme!:) nesten som jeg aldri vil ha bil med gir igjen. Har forresten to barneseter baki og hunden i bagagasjerommet, så er nok av plass iallefall. Litt greit når man skal handle osv..:) kan absolutt anbefales, pluss at jeg valgte den fordi jeg syns faktisk den er finest av de som er nevnt over her.

 • Jeg har BMW i3, og er storfornøyd med den! Var litt usikker i starten, men bilen har virkelig sjel, og jeg anbefaler på det varmeste å dra å se på den før du bestemmer deg! 🙂

 • SK
  Jeg har en 2016 modell e-golf til salgs hvis du er interessert:-)
  Er super fornøyd med den men den blir dessverre lite kjørt:/
  Finnkode: 72201127

 • Åh, den vesken <3

Comments are closed.