Celebrating weekend

It’s called balance

Celebrating weekend

.. A croissant in one hand and a green juice in the other one

Celebrating weekend

Fredag! Tenk at helgen er her, det føles fantastisk. Nå er det en uke siden jeg hang med hodet ned i et kumlokk på jakt etter alle nøklene mine, og jeg krysser alt jeg har for at denne fredagen har en bedre skjebne for meg. Haha! I dag står litt forskjellig på agendaen. Nå har jeg jobbet hele morgenen, og klokken 12 står et møte for tur. Deretter går turen til treningssenteret for en økt på bein og bryst – jeg gleder meg! Etter at jeg begynte på Aktiv365 har treningsgleden blitt en helt annen, og det er så deilig. Jeg stortrives der, mer enn jeg noen gang har gjort på noen sentre. Den følelsen når du finner et som passer deg midt i blinken er virkelig god, og jeg kjenner at «frykten for treningssentre» (eller folkemengder generelt) er så godt som borte. Etter trening har pappa invitert på middag, og i kveld blir det Idol hos meg med noen venner. Akkurat slik jeg liker fredagene mine ♥

Friday! I can’t believe the weekend is here already. It’s been a week since I was hanging over a drain looking for my keys. Wow – hope this Friday night will turn out better. Haha! Today my agenda is full with everything from work to meetings and an appointment with myself at the gym. I’ve finally found a gym that I really love, and it’s called Aktiv365. I love it there! I think it’s so important to find a gym that you feel comfortable and welcome in. My fear from gyms in general is now officially gone and it feels great to be back in the ‘zone’ again! Wish you a lovely weekend. Xx

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Celebrating weekend

 • Åh de bildene dine kan lyse opp en hver dag! <3 Blir like inspirert av denne bloggen hver eneste dag! Ikke glem hvor dyktig du er Eirin! 🙂 Gleder meg til å følge deg i maaaaaaange år til!

  Håper du får en god trening og en fin helg <3

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Silje Helen <3 Stor klem!

 • Susannecasandra
  Så bra at du har funnet et treningssenter du liker 🙂 god helg til deg Eirin 🙂

 • Så herlig! Håper du får en fantastisk helg, Eirin!
  Kos deg på trening og resten av helgen <3
  Flotte bilder som alltid 🙂

 • Nina
  Hvor har du kjøpt den grønne juicen, og er den god? Vil du anbefale den? 🙂

 • Sofie
  Så bra du har funnet tilbake til gleden ved å gå på treningssenter☺️ Hadde vært veldig gøy å lese litt mer om hvordan du spesifikt trener! Takk for at du er en stor inspirasjon, god helg til deg og dine?

 • Ha en herlig fredag og god helg 😀

 • Sara
  Herlig, håper du får dn fin start på helgen! Kan jeg spørre hvor takeaway kaffekoppen er fra? eller kaffen om den er fra en cafe da – den var så søt!

 • Gjett om jeg fikk lyst på juice og en croissant nå da! ? Får unne meg det etter jobb i morra. Men hvertfall så må du kose deg på middag hos faren din og med idol sammen med jentene! 😀

Comments are closed.