With a heart of gold

· Little B ·

Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg blir mer og mer forelsket i lille Billy for hver dag som går. Det er som om personligheten hans aldri slutter å utvikle seg! Den blir bare mer og mer beriket for hver dag som går, og han har så mye kjærlighet i seg. Han elsker alle, og er ikke flau for å vise det – ikke for vilt fremmede på gaten engang. Han er lykkeligst når han blir løftet opp og kost med, og han elsker å slikke av meg hele ansiktet før jeg skal ut døren. Det er ikke mye ‘eyebrows on fleek’ her i huset for å si det sånn, for de får ikke være lenge i fred. Haha! Fun fact; han het opprinnelig Billy, men skulle egentlig hete Felix. Da jeg fikk øye på den lille rakkeren som spant over parketten synes jeg han var mer en Billy i mine øyne likevel.

I’m not lying when I say that I fall more and more in love with Billy every day. It’s like his personality never stops developing, and he has so much love to give. He loves everyone and he sure shows it, even to strangers passing him in the streets. I love that about him! He’s the happiest when he gets to be carried around with overloads of cuddles. Let’s say theres not much of ‘eyebrows on fleek’ in this house, because he licks them all away before I even manage to leave the house. Fun fact; I decided to name him Felix, but when I saw him for the first time his birth name «Billy» felt more right.

With a heart of gold

.. About his collar

Det er mange spørsmål rundt halsbåndet. Jeg synes nesten det er litt pinlig å si at hunden min går med Louis Vuitton rundt halsen – men jeg synes det er så fint, og jeg siklet etter det lenge. Til slutt fant jeg ut at det er så sjelden jeg faktisk bruker penger på slikt til Billy, og at da er det greit med en ordentlig ting istedenfor ti tulleting. Jeg kjøpte det hos Louis Vuitton i New York, med inngravert B i gull. Vel fortjent til tassen med et hjerte av gull. Det skal sies at det kun spares til byturer og finere anledninger, da jeg foretrekker å bruke sele på han til hverdags for og unngå skader på nakke og rygg. Det er klart dette halsbåndet er finere, men man kan ikke alltid tenke på hva som tar seg best ut for de firbeinte vennene våre. Akkurat som med oss selv ; ) Selv om jeg føler meg finest i hæler sparer jeg det til festligheter. Komfort er viktig, og jeg sverger til Puppia sin hundesele for lille B!

There’s a lot of questions about his beautiful collar. I’m almost a little bit embarrassed every time I say that it’s from Louis Vuitton! Sounds so diva.. But I wanted it for him so bad for a long time, and decided that it’s better to buy one pretty collar of great quality than ten cheap ones. I bought it at Louis Vuitton in New York, with «B» engraved in gold. Well deserved for my little man with a heart of gold. It’s so cute and he looks so good in it! Still I only let him use it for finer occasions. I usually use the Puppia harness to prevent him from getting neck and back pains. Health before wealth!

With a heart of gold

♥♥♥


Previous Post
Next Post

22 thoughts on “With a heart of gold

 • Åå, det er så fint! Jeg fikk nettopp gravert initialene mine på mine vesker fra Louis Vuitton til tross for at de er mange, mange år gamle. Men jeg må innrømme at jeg ble litt ekstra glad i veskene igjen nå, haha 🙂 Den lille gullbokstaven gjør så mye!! Dette halsbåndet står på ønskelisten til min vofs også <3

  • Eirin Kristiansen
   Det har så mye å si, så fort det blir litt ekstra personlig :*

 • Susanne casandra
  Så skjønn billy er ?Halsbåndet var kjempe fint 🙂

 • Han er så utrolig skjønn, og kjempefint halsbånd! 🙂

 • Malin
  Åh, Billy er så fin 🙂
  Når du først snakker om hundeutstyr, så vil jeg tipse deg om at søsteren min skal åpne en splitter ny dyrebutikk på nett om ikke lenge ! Mange gode produkter 🙂

  Jeg har også lest ut boken din! Kjempe fin bok med mye interresant innhold 😀

 • Mina
  Hei!

  Jeg har hatt lyst på hund i flere år, og tenkt på Maltipoo som en passende rase pga. størrelsen, aktivitetsnivået, og min livsstil.
  Nå har jeg fått meg kjæreste og vi skal kjøpe leilighet sammen. Problemet er at han er allergisk mot hunder og katter, og jeg er et veldig dyre-mennesket som alltid har hatt lyst på hund (og har vokst opp med hund hjemme). Jeg lurer på om du vet noe om hvor godt Maltipoo går overens med allergikere? Evt. i hvilken grad Maltipoo røyter, og hva som ligger i at de er allergi-vennlige.

  Mvh. Mina

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mina! Maltipoo er røytefri (krever derfor veldig mye pelsstell) og allergivennlig. Jeg reagerer på hunder i form av kløende og rennende øyne/nese, men aldri hatt en reaksjon på Billy. Koselig at du har fått deg kjæreste og at dere skal flytte sammen 🙂 Men tenk godt over om dere skal skaffe han sammen, eller om du skal skaffe han selv. Man vet aldri hva fremtiden bringer! Klem

 • Maren
  åå Billy er så søt!!! Ha en god dag videre! <3

 • Susanne casandra
  Kan jeg også spør hvor den genseren du hadde på deg på insta gram bilde i går er fra ?:)

 • Camilla
  Hei Eirin! Du har noen så fine krus – et med «batman» og «make it happen» blant annet. HVOR ER DE KJØPT?! Så kule <3

 • Å, det halsbandet er bare så nydelig – har sikla etter det siden før eg fikk hund, haha..
  Problemet er at Lucy hater halsband, så eg får se om det forandre seg, og eg må uansett vente til ho er fult utvokst før eg investerer i noko slikt.

  Elsker puppia sine seler eg og, dei er så fine og gode!

  Kjempefine bilder,
  han er bare så god.

  Eg kjenner at eg blir meir og meir glad i Lucy også for kver dag som går,
  eg visste aldri at ein kunne bli SÅ glad i ein hund – skjønner no kva folk snakka om før då eg ikkje hadde hund <3

  • Eirin Kristiansen
   Tror ingen hunder er så glad i halsbånd fra start, det er en tilvenningssak 🙂 Det var det i hvert fall med Billy..

   Ikke sant, det er så mye kjærlighet i de fine skapningene <3

 • Kjersti
  Skal hente meg en maltipoovalp i Bergen neste uke – gleder meg masse! Men et spørsmål, den puppia-selen; hvor har du kjøpt/bestilt den og hvilken størrelse har du? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Så koselig 🙂 Jeg har i small til Billy, de fleste dyrebutikker har den inne. Gled deg til lille!! <3

 • Mina
  Hvor er klokken fra? 😀

 • Karen
  ååh, fineste Billy!

  Jeg elsker klokken på første bilde, vet ikke om du har skrevet det før, men hva heter den/hvilken modell? Har prøvd å lett, men finner den ikke.. Digger at den har en litt mer «maskulin look» enn de fleste andre Michael Kors klokkene!
  Også vil jeg bare si at det virker som du stråler for tiden, keep up the good work!! Du er fantastisk og virkelig en inspirasjon <3

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Karen! Klokken er fra Michael Kors, de har den på Nelly 🙂 Har linket til den i de siste antrekksinnleggene. Stor klem!

 • Kjersti
  Tusen takk for svar – setter stor pris på det! <3 Har du ellers noen tips med å ha maltipoovalp? Har forsøkt å lese meg opp både på nett og i bøker, men de fleste hunder har jo noe spesielt ved seg. Hva var dine mest nevneverdige erfaringer med Billy i starten?

Comments are closed.