Let's go more 'offline'

Let's go more 'offline'

Let's go more 'offline'

Let's go more 'offline'

Let's go more 'offline'

My 5 goals for this week

Go more offline and not check my phone when
I’m suppose to have a conversation with someone
Go for more hikes and get fresh air. It’s like free therapy
Cut sugar, eat more regurlary and don’t skip the veggies
Work hard and do my best to reach my goals every day
Do morning workouts again. Starting Monday!

Noen dager føles hodet tyngre enn andre, og når skuldrene er hevet til sitt høyeste som en reaksjon av stress er det godt å ty til noe mange av oss (spesielt jeg) sikkert har lett for og glemme i hverdagen. Naturen – så ren, befriende, avslappende og fin, akkurat som den er! No nonsense. Jeg føler meg heldig som bor i Bergen, omringet av fjell og fine løyper. Det å klare og legge telefonen på hyllen for noen timer og komme seg ut i frisk luft er som terapi for meg. I det siste har det vært mye snakk om å være mer «offline» i sosiale medier, og til tross for at jeg er avhengig av trafikk her inne for å kunne leve av bloggen, så elsker jeg at det er fokus på det. Vi har alle godt av å «logge av» litt oftere synes jeg. I går kveld hadde jeg som nevnt noen venner på besøk, og jeg la merke til at ingen rørte telefonene sine på flere timer. Det var så deilig å kunne være sosial med hverandre, og faktisk føre samtaler uten at noen hadde nesen ned i telefonene sine. Mer av det, sier jeg! Denne uken har jeg kjørt meg selv på en liten sosiale-medier-detox, og det å ikke sjekke telefonen annenhvert minutt har psykisk roet meg ned et par hakk merker jeg. Anbefales på det varmeste!

Some days my head feels heavier than others filled with thoughts, and my shoulders is higher as a reaction to stress and a hectic agenda. When this happens I do something that we easily forget in our everyday life (especially me) – I go out on hikes to find my inner peace in our beautiful nature. I feel so blessed to live in Bergen surrounded by beautiful mountains and paths for the perfect hikes. Turning off the phone and getting out in the nature is such a relief, and I guess I can compare it to free therapy. Lately there has been a lot of talking about going more «offline». That means being able to not check our phone and social media every second minute through the day, and just live more in the moment. I love it! I did some social-media-detox this week, and I can really recommend it. It’s such a stress-relief! I’m definitely gonna do more of this in the future. How about you? Xx

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Let’s go more ‘offline’

 • Camilla
  Lurte på hvortid du skal trekke konkurransen du hadde på instagram☺️ Den som vi kunne vinne en shoppingtur med deg hvor enn vi bor i landet☺️

 • Heisann 🙂 Åh, så eg elsker bloggen din! Det er så kjekt å besøke den 🙂 Eg berre lurte på ka type linse du har brukt når du har tatt dagens bilder på bloggen? Bruker du mange forskjellige?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elisabeth! Tusen takk! Jeg bruker tre forskjellige – 35 mm, 50 mm, 85 mm. Klem

 • nydelige bilder!! du inspirer meg sånn <3

 • susannecasandra
  Dette så kjempe deilig ut, er enig med deg, folk må legge fra seg mobilen litt oftere å komme seg ut i naturen eller samle en gjeng en lørdag å spille spill eller bare sitte å snakke sammen 🙂 når tenker du at du legge ut resten av det du skal selge enklig ?:)

 • Så enig!

 • Unni
  Hei, jeg lurte bare på hvilken neglelakk du hadde på deg på boklanseringen?

 • Lina
  Blir det noe av bakgrunnsbilde til macen du skulle oppdatere??
  Ha en fin kveld ❤️

  • Eirin Kristiansen
   Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves 😉 Det er ute nå. Klem!

 • Jeg har lyst til å bli flinkere til å legge bort mobilen. Jeg trenger å være mer offline. Fom. i dag! 😀

 • Oda
  Hei Eirin! Leste kronikken i aftenposten, den var veldig bra. Du er en tøff jente. Ønsker deg alt godt i livet, synes det er kjempekult at du tør å ta egne valg og satse på det du vil, til tross for ung alder der det letteste gjerne er å følge strømmen. Synes det er flott at vi har gode forbilder som deg som tør å stå frem og være seg selv 🙂 Klem!

 • Hei, Eirin! Prøvde å søke rundt hvilket hotell du lå på når du var i Roma, men fant ikke svar. Husker du hva hotellet het, og om du vil anbefale det?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Martine, det het Residenza di Ripetta 🙂 Nydelig var det. Anbefales. Klem

 • M
  Hadde vært gøy om du hadde hatt en following spree på weheartit<3

 • Ine
  Hei skjønne, fine deg 🙂 Hvilken farge har du på parkasen? Er den i svart eller er det den blålige? Den er sååå fin! Klem

 • det er så viktig å bare legge bort telefonen litt og være med mennesker litt mer fysisk tilstede! Jeg har begynt å alltid ha telefonen på lydløs og «ikke forstyrr» – slik at jeg bare sjekker den når jeg har tid, og ikke løper for å finne den med en gang jeg hører et lite pling!

 • Lovise
  Tar du bildene selv med kamerastativ eller er det noen som tar bildene for deg?

  • Eirin Kristiansen
   Begge deler, men som oftest får jeg hjelp av noen andre 🙂

 • Karoline
  Hei! Er det du som er på den reklamen til jaget på tv2? 🙂

 • Aina
  Hei! Hvor er jakken din fra? Er den enda og få tak i? Elsker den!

  • Eirin Kristiansen
   Fleischer Couture 🙂 Ja, det vil jeg tro. Den har eksistert i flere år.

Comments are closed.