Årets første barbecue

Årets første barbecue

Årets første barbecue

Årets første barbecue

· Spending time with loved ones ·

Jeg følger at når man blir voksen og flytter for seg selv, betyr plutselig alle stundene man får med familien så mye mer enn før. Man ser hverandre gjerne ikke så ofte som tidligere, men når man først møtes er man ekstra flink til å sette pris på øyeblikkene – det føler i hvert fall jeg, og det er så hyggelig. På fredag besøkte jeg pappa, og i går dro jeg til mamma og grillet med hele familien. Det var så koselig – årets første tallerken med grillmat! Mmm.. Jeg er så glad i det, og enda gladere ble jeg da det ble lillesøsters fruktsalat og gigantiske marshmallows til dessert. Til og med Billy fikk seg en grillpølse innabords! Når kvelden kom bar det hjem, og jeg hadde spillkveld med en fin gjeng hjemme hos meg. Vi spilte Risk og det tok over 5 timer (!!) før vi kom i mål. Jeg var ikke i seng før over fire, så jeg kjenner øyelokkene er litt ekstra tunge i dag. Håper dere har kost dere i helgen ♥

 I feel like when you get older and move out for yourself, the quality time you get to spend with your family all of a sudden means so much more. It’s like you appreciate it in a whole other way! Maybe you don’t get to see each other as much as before, but when you first do – it’s precious. On Friday I visited my dad, and yesterday I went to my mom’s house to barbecue with the whole family. We had such a good time, and the food was amazing. My little sister made us fruit salad and served us gigantic marshmallows for dessert. Holy moly I was so full when I left! But it was definitely worth it, haha. In the evening I went home, and a bunch of friends came over. We played games all night, and I didn’t fall asleep until 4 AM. So much fun!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Årets første barbecue

 • Susanne casandra
  Å dette så godt ut ! Så deilig å få litt familie tid 🙂 det høres ut som du hadde en kjempe koselig dag i går 🙂 kjempe fine bilder 🙂
  Ha en god søndag 🙂

 • Ååå, dette så helt himmelsk ut! Tror jeg må gå til innkjøp av en grill snart, sånn at jeg kan invitere familie og venner på grillmat – det er så kjekt! Husker tilbake til tiden du tok antrekksbilder utenfor dette huset. Husker det som om det var i går at «mitt eget» hus kom med på noen av bildene, hah! Kjenner jeg savner litt å bo i Morvik altså. Det er en rimelig fin plass <3 Ha en nydelig søndag!

  • Eirin Kristiansen
   Det er superkoselig! Haha, morsomt at du sier det – jeg tenkte tilbake på det da jeg postet bildene 😀 Gode tider. Morvik er fint <3 Klem

  • Eirin Kristiansen
   Det er superkoselig! Haha, morsomt at du sier det – jeg tenkte tilbake på det da jeg postet bildene 😀 Gode tider. Morvik er fint <3 Klem

 • Carina
  Så utrolig hyggelig! Elsker familietid <3

  Nå har jeg altså lest ut boka di, og jeg sitter igjen med et mye bedre inntrykk av hvem du er hvorfor du er så god og sterk som du er! Noen av de dypere tekstene var både vonde og rørende å lese, og jeg blir bare mer og mer imponert over deg! Helt enig i at man må støtte og heie på hverandre, og jeg heier så absolutt på deg!

  Ha en fin søndag videre, Eirín 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det var hyggelig Carina. Det var også mye derfor jeg ønsket å skrive den – for at dere skulle bli bedre kjent med meg. Stor klem <3

 • Hvor og hvordan redigerer du bildene dine?

 • Familietid er det beste som finnes <3

 • Stine
  Så herlig! Kan du skrive akkurat hvilket kamera og linse du brukte på disse bildene? Vurderer å kjøpe et nytt kamera veldig snart og er så inspirert av bildene dine ?

  • Eirin Kristiansen
   Canon EOS 5D Mark 3 + 35 mm linse er brukt til disse bildene 🙂

 • Christina
  Så herlig! Har nettopp lest ut boken din, og må virkelig påpeke hvor flink du er – du er rå! Gleder meg til å følge deg videre 🙂
  Du skriver om å bruke serum om morgenen, og ettersom jeg ikke har noe erfaring med dette lurer jeg på om du har et å anbefale?

  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig, Christina! Jeg er veldig glad i Clarins sitt Mission Perfection Serum 🙂 Bruker det hver dag. Klem

 • Åååh, så herlig! Er det noe jeg savner her i London så er det å ha en grill.. Her er det nesten uhørt å grille, og det er hvert fall sjeldent å ha en uteplass man faktisk kan grille på, haha.

  • Eirin Kristiansen
   Du får be noen sende en engangsgrill i posten 😀 Haha!

 • Amalie
  heisann:) lurer på hvilken lengde du har på vippene dine og hvor ofte du tar påfyll? de er så fine på deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Amalie! Jeg tar påfyll ca. hver 4 uke 🙂 Har 13 mm. Klem

 • Christine
  SÅ herlig! Elsker at grillsesongen er i gang!
  Kanskje du er klar over det, men pølse er faktisk noe av det farligste hunder kan få i seg. Selv om vi så gjerne vil dele med de søte små er et super viktig å huske på! Sist min lille fikk i seg pølse (uten at jeg visste det) ble han såå dårlig, kastet opp og hadde diare igjennom HELE natten. Etter det tok jeg kontakt med dyrlege og fikk streng beskjed om at det måtte de IKKE ha i seg. Bare et tips 😀 Klem!

Comments are closed.