Cheers to new beginnings

Cheers to new beginnings

Cheers to new beginnings

Cheers to new beginnings

· My last day with home office ·

I går hadde jeg offisielt min siste dag med hjemmekontor fra sofaen på forhåpentligvis en god stund. Nå sitter jeg og skriver til dere fra kontoret, og det kribler litt i magen kjenner jeg! Det er så surrealistisk at jeg endelig har mitt eget sted. Solen steiker inn og lyser opp hele kontoret, og til en forandring hører jeg trafikk og bylyder utenfor vinduet mitt. Inspirerende! Billy har fått sin egen seng her på kontoret, så han blir med meg om dagene. Han er ikke akkurat misfornøyd med luftetur i den fine parken like i nærheten, og sier ikke nei-takk til å bli med mamma på en kaffetur til Wayne’s som ligger rett over veien. Haha! Det eneste som mangler her nå er et klesstativ som er på vei, en printer, iMac og en kommode til å ha ting og tang i. Deretter kan jeg i grunn si at jeg er all set, foruten litt småplukk her og der. Deilig! Hva driver dere med akkurat nå? Håper dere koser dere i solen! Jeg fikk skikkelig lyst til å grille i dag kjenner jeg, men spørs om jeg rekker hjem til det. Noen som har gjort det allerede? Nå kommer BM snart på besøk til kontoret, og intervju står for tur. Vi skrives senere, da kommer denne ukens innlegg til «Eirin Tipser» med noe jeg personlig er veldig glad i! Klem

Yesterday I officially had my last day with home office from the couch in hopefully a while. Now I’m updating you from my new office in the city for the first time! The sun is shining and brightening up the whole room, and I can hear traffic and city noises outside my window for a change. Inspiring! Billy got his own bed here as well, and I can see how happy he is about that. He can’t really complain when it comes to the walks in the beautiful park just a couple of streets down, or going with mama for a coffee break at Wayne’s. Haha! The only thing missing in my office now is a clothing rack, printer, iMac and a chest of drawers. When all that is on place I can definitely say «all set» and that feels really good.. What are you up to today? I really want to barbecue, but I don’t know if I’ll make it home till’ the sun is down. We’ll see.. In an hour the BM newspaper is coming over for a interview, and later the weekly column of «Eirin Tipser» is up with a little thing that I recently bought in NYC and l.o.v.e. Stay tuned lovelies! Xx

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Cheers to new beginnings

 • Susanne casandra
  Så gøy at du endelig har kommet deg inn på kontoret 🙂 jeg er på besøk hos ei venninne som nettopp har fått barn 🙂
  Det hørtes godt ut å grille , vi får håpe du rekker hjem 🙂
  Ha en fin onsdag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ja, gjett om det føles deilig 🙂 Så koselig da! Ha en fin tirsdag videre <3

 • Cathrine
  Jeg fikk boken din i posten i går, og jammen ble jeg ikke sittende hele kvelden og lese den ut! Ble helt oppslukt og ville ikke legge den fra meg. Mange gode tips, mye inspirasjon og utrolig koselig med personlige historier innimellom alt! Føler jeg ble kjent med deg på en litt annen måte (etter å ha lest bloggen din siden starten av 2013), og jeg blir bare mer og mer imponert og stolt over deg! Du er så jordnær, inspirerende, godhjertet og dyktig! Nei, har ikke annet å si enn utrolig bra jobbet og klapp på skulderen til deg. Ønsker deg en flott dag videre <3 Stå på!

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig koselig å høre, Cathrine. Nå ble jeg glad 🙂 Da har jeg oppnådd det jeg ønsket med boken – at dere skulle bli bedre kjent med meg. Stor stor klem <3

 • Så kjekt å høre at du har kommet på plass på kontoret 🙂 Kan tenke meg at det er en drøm!
  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og koser meg litt i solen hjemme på Costa del Bjorøyna som jeg har døpt om den flotte øyen vår. Senere blir det å skru litt IKEA møbler 🙂 Mhhh grilling hørtes godt ut, tror jeg må skaffe meg en grill!
  Ha en fin tirsdag! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Ja gjett om det er! Kos deg på fine Bjorøy, gleder meg til å flytte selv 😀 Lykke til med Ikea prosjektet!

 • AK
  Hei Eirin!

  Har skjønt at du ikke er så veldig glad i kjoler og skjørt, så hva foretrekker du angående sommertøy? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Vide bukser og kanskje mindre sukkersøte kjoler til sneakers og skinnjakke 🙂 Alt som ikke blir for søtt!

 • Amalie
  Såå deilig! Jeg ønsker meg veldig boken du har skrevet, men fordi jeg er student har jeg ikke mulighet til å kjøpe den før om en stund. Jeg har heller ikke bursdag før i november, som jo er en god stund til. Derfor lurer jeg på hvor lenge boken din kommer i begrenset opplag? Håper nemlig på at den ikke gjør det, så jeg kan få kjøpt den så fort jeg har mulighet økonomisk 😀
  Ellers er jeg innom bloggen din flere ganger om dagen for inspirasjon!! Har blitt til små høydepunkter i løpet av dagen 🙂
  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Heu Amalie! Nei, den er ikke i et begrenset opplag. Den kan du nok kjøpe å få tak i hele året 🙂 Takk for at du følger meg, og lykke til med eksamensperioden. Klem!

 • trude
  Når er det leiligheten din er ferdig? skulle du ikke overta den etter du kom hjem fra NY egentlig?

  • Eirin Kristiansen
   Jo, men det blir bare utsatt og utsatt og utsatt fordi leveringene til diverse er så treige. Leiekontrakten her går ut 1.mai, så flytting innen den tid blir det om jeg så må ligge på madrass uten lys og vann :O Haha

   • Hahah herlig, skjønner at du er utålmodig altså! Jeg er også det, etter å se bilder derfra, hihi. Både fra leiligheten og kontoret egentlig 😀 Gratulerer så mye med kontor, må være deilig!

 • Hei fine! I dag er jeg faktisk i dårlig form. Jeg er en av dem som har hatt på for lite klær og tatt solbrillene på nesen igjennom våren. Gud, så irriterende! Likevel har jeg sittet på terassen innkrøllet i et teppe og dott på hodet. Så lenge man holder på varmen, kan man vel nyte solen. Ironisk nok kjøpte jeg proteinpulver og treningsutstyr i går. Det får vell bare ligge å vente. Håper formen din holder seg, ha en fin solrik dag! klem

 • Lisa
  Hei Eirin 🙂
  Jeg lurer på om de fortsatt har boken din for salg i Bergens området :)? evt hvor jeg kan få tak i den :)?
  Ha en fin dag, og nyt solen i byn!
  Klem Lisa!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lisa! Jeg så at Norli på Åsane Storsenter hadde innen noen eksemplarer i går 🙂 Jeg tror de fleste skal ha noen få eksemplarer igjen, om ikke kan du gå inn i bokhandlerne å spørre hvem som har den, eller bestille inn til butikk. Klem!

 • Kat
  Hei! Du har helt sikkert svart på dette en million ganger (håper du ikke har noe imot og gjøre det igjen!): Hvilket kamera bruker du? Og evt. hva ekstra linser?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg bruker Canon 5d Mark 3! Og linser; 35 mm, 50 mm, 85 mm 🙂

 • Maddie
  Hei! Hvor er den fiine sketchboka jeg så på snapchat fra? Elsker bloggen din, og gleder meg såå til å lese den boka di som jeg var så heldig å få tak i, selvom jeg er på andre siden av jorden ❤️

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra Barnes & Noble i NYC 🙂 Du er god, takk Maddie <3

 • Astrid Olsen
  Rart spørsmål, men hvorfor skal du ha et klesstativ på kontoret? 🙂 Er det for å ta bilder av klær til blogginnlegg eller skal du oppbevare andre klær der?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Astrid! Det er for å henge opp jakker osv når jeg kommer om dagene, og til å henge opp antrekk til shoots 🙂

Comments are closed.