My favorite blouse

My favorite blouse

My favorite blouse

My favorite blouse

My favorite blouse

Off shouler top: H&M
Watch: HERE / adlink
Vintage jeans: Levis
Cozy slippers: UGG

Jeg rynker fort på nesten når plagg blir for sukkersøte og romantiske i stilen, men denne toppen fra H&M falt jeg virkelig for. Jeg elsker off shoulder trenden, og har allerede hengt opp noen skatter i garderoben av denne typen. Nå gleder jeg meg til jeg kan la ytterjakken henge hjemme å vise dem frem! Jeg synes det er så fint med oppsatt hår for å fremheve hud på de rette stedene. Med et par slitte jeans er jeg all set! Her har jeg på meg vintage Levis buksen min fra New York. Denne mandagen har jeg jobbet fra jeg sperret opp øynene, men nå kjenner jeg at jeg skal ta meg en liten pause. Jeg skal dra på postkontoret å hente en pakke med mye fint til kontoret, og jeg gleder meg til å vise dere etter at jeg har fått pakket det ut og opp. Deretter er det duket for ukens første treningsøkt, og såklart… Bachelor in Paradise! Fast mandagstradisjon vet dere! Hihi.. Når ukene ellers er så ekstremt varierte er det godt med noen små men faste tradisjoner. Det er de små tingene som betyr noe i lengden! Klem til dere ♥

I don’t like fashion pieces that look too sweet or romantic style vise. But this top on the other hand is so adorable that I just had to go for it! I found it at H&M, and I believe they got so much nice in store these days.. I have really fallen for the off shoulder trend, and with time I’ve gotten many items of this style in my wardrobe. Can’t wait for the temperature to rise so that I can leave my jacket at home and show some skin on all the right places! Today I have been working since I woke up, so now I’ll have break. I’m gonna go to the post office and pick up a package with a lot of nice stuff for my office. Can’t wait to show you! Afterwards I’m gonna do the weeks first workout, and then Bachelor in Paradise-night is on. Haha! It’s a tradition.. Xx

Previous Post
Next Post

80 thoughts on “My favorite blouse

 • Maria
  Heij 🙂 Du er så brun og fin, lurer på hvordan holder du deg så brun?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria! Det lurer jeg også på, hehe.. Jeg har og har alltid hatt veldig gode gener 🙂 Jeg har ikke tatt sol eller selvbruning på en stund – det er ganske fascinerende. Kunne ønske jeg hadde et bedre svar som kunne vært til tips for deg! Klem

 • Susanne casandra
  Så fint antrekk 🙂
  Likte denne toppen kjempe mye 🙂 å du passer den veldig godt 🙂
  Deilig med en treningsøkt 🙂 gleder meg til å se hva du har kjøpt til kontore 🙂
  Ha en fortsatt fin mandag 🙂
  Har kommet et stykke nå i boken , elsker den !
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Takk Susanne Casandra 🙂 Så kjekt at du elsker boken. Det er så gøy å høre!! Klem

   • susannecasandra
    hei 🙂
    har de denne toppen på nettsia de si ?:)

    • Eirin Kristiansen
     Det vet jeg ikke! Kjøpte den i butikk 🙂

 • Blusen var helt nydelig <3 Og du kledde den veldig godt 🙂 Slike faste tradisjoner er fint å ha, det er en hverdagsglede i seg selv 🙂

 • Christina
  Du er vakker med oppsatt hår og den toppen

 • Elin
  De bildene var utrolig fine, wow! Blusen var også kjempelekker, fikk lyst på den selv hahah, men lurer på om den er veldig gjennomsiktig?
  Jeg skal også kose meg med ungkaren i paradis i kveld, fast mandagsinventar!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elin! Nei, den er ikke særlig gjennomsiktig. Jeg har ingenting under, haha! Herlig at vi har de samme mandags-tradisjonene 😀 Wiih! Sitter klar her nå!

 • Gina
  Den var utrolig fin! Leter etter den perfekte offshoulder blusen. Hvilke hm kjøpte du den på?

  Ha en fin soldag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Denne er perfekt! H&M på Galleriet i Bergen 🙂

 • Julie
  Veldig fin topp? når kjøpte du den?

 • Anne Kristine
  OMG det er den fineste toppen jeg har sett ? Har du kjøpt den nå nettopp? På hvilken HM? ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anne Kristine! Jeg kjøpte den for 3 uker siden på H&M Galleriet i Bergen 🙂

 • Yvonne
  Hvordan bh har du på deg under slik at stroppene ikke viser?

 • Marthe Emilie
  Hei, Eirin!
  Du vet ikke om et annet nettsted man kan få kjøpt klokken din for en billigere penge? Det pleier å være billigere å kjøpe MK klokker fra USA for eks. 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marthe! Nei, det vet jeg ikke 🙁 Jeg kjøpte min på Tax Free i Amsterdam, så sparte 600,- da!

 • Elisabeth
  Hei Eirin 🙂 SÅ nydelige bilder! kan du fortelle hvordan du redigerer dem? klem!

 • Hei Eirin! Jeg lurer på hvilket kamera du bruker, og hvilken linse du vanligvis bruker til antrekksbilder? Du tar så fine bilder <3 Blir helt inspirert!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! Jeg bruker Canon 5D Mark 3! Linse 85 mm til antrekk helst 🙂 Men 50 mm bruker jeg også innimellom

 • Thea
  Hei! Ville bare komme med et lite tips – pass på og/å feil! Det ser jeg veldig mye i tekstene dine og det er ganske forstyrrende når man leser, særlig hos deg som har studert journalistikk og greier! Ha en fortsatt fin dag 🙂

  • Amanda
   Er desverre mange og/å feil i boken, også, oppdager jeg når jeg leser den… Men kan jo være lett å gjøre slike feil, vet det selv :/

   • Eirin Kristiansen
    Ja, det er det. Men likevel skal det ikke skje da den har vært gjennom korrektur to ganger! Men forlaget har gått gjennom hele boken nå, så neste opplag fra trykk vil bli riktig 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg vet, jeg er bevisst på det! Noen ganger går det litt fort i svingene og da blir det feil. Jeg skal prøve å skjerpe meg 😉 Takk!

 • Anonym
  Sååå fin leilighet <3

 • Linda
  Ååå, du er så nydelig og denne toppen var helt himmelsk.. Er selv heller ikke så glad i det altfor søte, men ser for meg å kombinere denne til en vintage levis skjorts til sommeren. Vet du om den finnes i butikkene eller på nett fremdeles?
  Kjøpte boken din i dag, forresten. Den er jo bare helt nydelig! Ligger nå på rommet til «pynt» nå etter en rask titt i sted. Gleder meg masse til å dykke dypt nedi den og virkelig kooose meg!
  Stor klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Linda! Jeg kjøpte min i butikk for ca. 3 uker siden så det er nok håp tenker jeg 🙂 Hyggelig at du har boken min fremme til pynt forresten, da vet jeg at jeg har gjort noe riktig! Det var målet :* Stor klem tilbake

 • Julie
  Du er slående vakker!
  Lurer på hvor lenge siden det er du kjøpte toppen? Den var nydelig!

  • Eirin Kristiansen
   Takk Julie! Det er 3 uker siden ca 🙂

 • Sandra
  Nydelig topp og antrekk! ❤️

 • Becky
  Kunne tenke meg å bestille denne toppen, hvilken str. har du? 🙂

 • Så fin du er 😀 Elsker toppen altså!

 • Vårild
  Jeg skrek et lykkes rop da boken min dukket opp i postkassen i dag! Jeg sa «herrgud, herreguuud» og «omg omg omg» når jeg låste opp den lille døren til postluken min. Naboen som gikk inn da, må ha trodd jeg var gal men jeg klarte ikke skjule min lykke! Jeg snakket med meg selv til jeg kom inn døren og ropte til pappa » DEN HAR KOMMET!!» og sprang inn på rommet mitt 🙂 Jeg gleder meg til i kveld, når jeg for alvor kan lese litt i den! Jeg lurer på hvilken BH du har på deg…? Det er et litt upassende spørsmål, men siden det er en off-sholder genser så må jeg nesten spørre hva du bruker da, unnskyld!
  Håper du får en kjempe fin dag!
  – Vårild

  • Eirin Kristiansen
   Haha! Herlig, nå smilte jeg godt 🙂 Du er skjønn.. Under denne toppen har jeg ingenting! Om jeg skulle hatt noe hadde jeg bare gått for nipple covers. Klem!

 • Viktoria
  Du stråler virkelig! 🙂 Vet du om det er samme topp de har i sort? Har den egentlig slike stropper øverst, eller er den helt uten? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk søte! Den kommer også i blå, usikker på sort. Den har ikke stropper 🙂

 • Maria
  Hei Eirín 🙂 Når legger du ut restene fra pop-up shopen din for salg, og hva er lenken til salget? <3 Fikk du foresten solgt Chanel og Balenciaga veskene? O:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Denne uken tenker jeg 🙂 Nei, begge disse kommer for salg på nytt. Klem!

   • Stine
    Hei! Jeg ønsker å kjøpe din nydelige chanel veske! Ta kontakt på min mail 🙂

 • Kristina
  Kjøpte boken din lørdag og rett etterpå ble jeg dumpet av kjæresten samme dag. Boken inneholder det å være selvstendig og komme over eksen. Føltes som skjebnen at jeg kjøpte boken din den dagen. Måtte bare dele det at boken din kommer nok veldig til nytte hos meg ekstra mye nå! Så takk for det <3

  • Eirin Kristiansen
   Nei uff, det var leit å høre Kristina 🙁 Håper du finner inspirasjon i den. Be strong! Stor klem

 • Julie
  Vakker bluse, den kledde du! Er den lang, sånn at du kan ha den «oppi» buksen? Har ganske lang overkropp, så håper at det ikke blir magetopp for min del 😎

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk! Den er ganske lang, jeg dytter den oppi jeansen 😀

 • Vakker! <3

  Men Bachelor in Paradise? Er det en ny type THE BACHELOR eller noe? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Ja, bare alle kan date hverandre 😀

 • DØDSFIN! Er den nylig kjøpt? Skal inn og kikke med en gang 🙂
  Ha en fin kveld!

  • Eirin Kristiansen
   Kjøpte den for 3 uker siden 🙂 Fin kveld til deg også!

 • Så fin, du stråler! Fikk hjem boken din i dag, det tok hele to sekunder før jeg var slukt ned i den! Måtte tvinge meg å legge den bort, for å ikke lese hele ferdig på en dag, hehe! Må ha litt igjen å glede meg til i hverdagen 🙂 Ha en strålende uke, flotte, gode deg!

  • Eirin Kristiansen
   Du er herlig 🙂 Glad du like den. Fin kveld videre <3

 • Mia
  Har du tatt litt restylane eller tilsvarende i leppene? Synes liksom de «popper» litt mer, utrolig fint i så fall! 🙂

 • Ia
  Utrolig stilig outfit! Er så enig med deg at det er en hårfin balanse mellom sukkersøtt og kult når det kommer til blonder, men den outfiten her var helt top! Finner masse inspirasjon i outfitinnleggene dine <3

 • Lise
  Fine deg? Kan du begynne å blogge litt mer? Litt mer små tips og mer outfit? Er sikkert innom bloggen din fem ganger daglig? Får så mye inspirasjonen fra deg ??

  • Eirin Kristiansen
   Nå er det så hektisk om dagen, men når ting roer seg ønsker jeg å prøve meg på flere innlegg om dagen :* Klem

 • Nydelig topp 🙂 Kan du lage et innlegg om hvordan du ordner brynene dine? De er bare helt WOW for tiden! Hva gjør du, og hva bruker du? 🙂 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristin! Takk for det 😀 Jeg bruker Armani Maestro til brynene, gel fra YSL og skygge fra Mac 🙂

 • Madelen
  Kjøpte boken din i går. Har bladd raskt igjennom den, og gleder meg virkelig til å sette meg ned med den. Du har gjort en utrolig bra jobb! Du er en stor inspirasjon, og et godt forbilde for dine lesere. Stå på videre 🙂 Klemmer fra Madelen

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Madelen <3 Mange klemmer til deg!

 • Nydelig bluse, tror jeg må ta meg en tur innom H&M etter skolen i dag! Fikk boken din i posten i går, så nå skal det leses innimellom pensum 😀

 • Rikke
  Hvilken str er du i Levis jeans? Syntes det varrierer sånn i str, noen er super trange mens andre er store..

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har en i 27 og en i 34 liksom.. Helt umulig å kjøpe uten å prøve :O

 • Åh, disse bildene var vakre!! Du er bare så nydelig <3 Gleder meg forresten veldig til å sjekke ut boken din! Ønsker deg en fin uke 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk søte <3 Ha en fin uke du også!

 • Ingvild
  På det første bildet så det litt ut som du hadde hårbøyle eller et bånd knyttet i håret. Det hadde du nok kledd :*

 • Maiju
  Hey Eirin!
  I absolutely fell in love with that shirt, so pretty. Thinking about ordering it, may I ask what size is yours? 🙂

  Ps, love your blog, one of my faves!

  • Eirin Kristiansen
   Hi! I have it in size 36 🙂 Thank’s sweetie <3

 • Hedda Mathilde
  Du har den fineste og mest inspirerende bloggen jeg vet om! Synes bildene dine alltid blir så fine, hvilket kamera brukte du på disse og hvilken redigering? Er så glad for at du alltid er positiv, det gir meg inspirasjon:-)

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Hedda :* Jeg bruker Canon 5d Mark 3 🙂 Klem

 • Malene
  Vet du hvilken modell levisbuksen er i? 🙂

Comments are closed.