Innlegget inneholder adlink
Today's go-to look

Today's go-to look

Today's go-to look

Today's go-to look

Today's go-to look

Today's go-to look

Cashmere vest: Zara
Sweater: By Malene Birger
Shoes: Alexander Wang
Gold watch: HERE
Pants: H&M

Nå sitter jeg godt støpt i hotellsengen og TV’n surrer i bakgrunnen. Det var godt å komme frem og pakke ut sakene. Nå tenker jeg å ta meg et langt og deilig bad, før dagen smeller i gang i morgen! Jeg skal på luften hos God morgen Norge rundt 08:18, for dere som lurte på det. Håper det går som smurt! Jeg hentet boken min på postkontoret på vei til flyplassen i dag, og dere kan tenke dere det kriblet godt i magen da jeg pakket den ut. For en følelse – den var så mye finere enn hva jeg hadde forestilt meg! Jeg satt og leste i den hele flyturen med blanke øyne, og jeg gleder meg til dere får den mellom hendene også. Er så spent på tilbakemeldinger! Nå er den ferdig i trykk og kan kjøpes eller bestilles i alle lokale bokhandlere over hele landet. ELLER på boklanseringen og signeringen på Xhibition i Bergen klokken 12:00 på lørdag. Jeg gleder meg sånn! Håper dere som kan og har lyst tar turen for å hilse på. Det hadde vært hyggelig! Men nei, nå må jeg se å tappe i badekaret. Det skal bli herlig! Sove godt, fine ♥

Previous Post
Next Post

32 thoughts on “Today’s go-to look

 • Den gullklokken er så fresh! Skal følge med på God Morgen Norge i morgen :))

 • Anna
  Gratulerer så mye med ferdig bok, skjønne Eirin! Den skal kjøpes i morgen, gleder meg 🙂

 • Kjempe fint antrekk! 😀

 • Susanne casandra
  Så fint antrekk Eirin 🙂 har du link til genseren ? 🙂
  Gleder meg til å få boka å gleder meg til å se deg på god morgen Norge 🙂
  Lykke til <3

 • Så fin du er! Masse lykke til 😀

 • Marte
  Måtte rett og slett klikke meg inn på bloggen din for å legge igjen en kommentar for aller første gang etter å ha sett deg på God Morgen Norge. For ei søt, hyggelig og jordnær jente du ser ut til å være! Du er ei slik man automatisk får lyst å drikke kaffe og skravle med i mange timer. Fint innslag og god start på dagen for min del 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig Marte, dette var en hyggelig kommentar å starte dagen med!! Stor klem 🙂

 • Emilie
  Heisann 🙂

  Hvilke under eye pads er det du bruker som du hadde på i morges på snap?

 • Mia Vidner
  Skulle ønske jeg fikk sett deg på God Morgen Norge… :/ Men jeg skal prøve å komme i morgen! <333 Gleder meg! Boka de står øverst på ønskelisten min nå! :*

  • Eirin Kristiansen
   Den nederste 🙂

   • susannecasandra
    takk får svar 🙂 men du jeg forhondbestilte boken din å den har enda ikke kommet, kommer den på postkontore eller i postkassa ?:)
    må bare spør sia så at du hadde henta den på postkontore , å gleder meg såååån til å få den i hennene , så deg på godmorgen norgen, du var kjempe flink.

    • Eirin Kristiansen
     Hei! Den kommer nok rett i posten hos deg, jeg hadde flere så derfor måtte jeg hente den på postkontoret 🙂 Tusen takk <3 Klem

     • susannecasandra
      takk får svare ! <3
      jeg fikk en mail for 2 dager sia at den var send, men den har enda ikke kommet i postkassa, synnes det var så rart sia den blir send med A post, men får bare vente i spenning 🙂

 • Så nydelig du er, som alltid ? Vet du hva? Jeg har allerede bestilt boken din, og gleder meg veldig til å lese den. Jeg er faktisk fra Bergen, men bor i Oslo for å studere sykepleien ? Det hadde vært kult hvis jeg får møtt deg en gang i fremtiden. Stor klem❤️

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sara! Så koselig at du har bestilt den 🙂 Kom gjerne på boklanseringen på Xhibition i morgen klokken 12 for å hilse på og få den signert. Klem <3

 • Henriette
  Vet du hva? Jeg så på God Morgen Norge nettopp (reprise på sumo) og sitter igjen med en skikkelig «wow-følelse». Det er ikke ofte jeg får den følelsen, men av og til gjør jeg det – som nå! For en jordnær og snill jente du virker som, ikke minst vanvittig vakker! <3 Jeg synes det er så koselig å se at du har snudd noe negativt til å bli noe positivt, og at du tenker i den retningen du gjør. Du er en sann inspirasjon! Jeg har selv opplevd lignende oppvekst (har ingen far i bildet nå), og selv om det var helt forferdelig vondt og trist, så har det gjort meg til en selvstendig og tøff jente, ikke minst er forholdet mitt til mamma så utrolig godt og jeg ville ikke hatt det annerledes!

  Tusen takk for at du daglig deler inspirasjon og fine tekster her på bloggen. Det merkes at du legger ned vanvittig mye arbeid i den, og du fortjener all ros i verden! Du er et ekte forbilde, med gode verdier og en stå-på-vilje utenom det vanlige! Jeg heier på deg, Eirin! Og vet du hva? Nå kan jeg nesten ikke vente til boken kommer. Da skal jeg sette meg godt til rette i sofaen, tulle meg inn i et teppe og bare koble fullstendig ut. Jeg er sikker på at jeg leser den ut på en kveld. Haha! GOD KLEM, og god helg skjønne deg <3

 • Linda
  Vil bare si at du var suuuuperflink og helskjønn på God Morgen Norge, virkelig!! Gleder meg MASSE til å lese boken din! Vær stolt av deg selv, virkelig! Du er et forbilde!
  Klem <3

 • Trine
  Hei, Eirin! Jeg lurer på om du kan skrive et innlegg om hvordan du sminker deg. Du ser alltid så fin ut, og brynene dine er goals.

 • Pia
  Hei! jeg forhåndbestilte boken. Får jeg den da i posten eller må jeg hente i butikk ? 😀 Gleder meg ti å lese den!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det kommer an på hvilken leveringsmåte du valgte 🙂 Klem

 • Marita
  Er dette den samme vesten som du hadde på deg på nyhetskanalen, den som er i ull på Zara ?:-)

 • pia
  hei!
  du er så flott altså!

  Hvilken leppestift bruker du her? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Pia! The Estee Edit by Estee Lauder i fargen Sunday Vibe 🙂

 • P
  Hvilken str har du i genseren? Du er fantastisk nydelig!

Comments are closed.