Back in bizz
Back in bizz
Back in bizz
Back in bizz
Back in bizz
Pants: Zara
Cardigan: H&M
Sunglasses: Céline
Gloves from Paris
Jacket: PelloBello
Shoes: Nelly

Misforstå meg rett, men jeg føler ikke at jeg at jeg har hatt en ordentlig «kickstart mandag» på lenge. Forrige uke var jeg i New York og trøkket i meg Dunkin’ Donuts fra hotellsengen (Takk Siri, for at du aldri svikter meg når jeg leser inn «where is the nearest Dunkin Donuts»), og mandagen før der igjen lå jeg strak ut med feber og influensa. Men DENNE mandagen derimot er jeg fit for fight og SÅ klar for en spennende men travel uke! I går kveld testet jeg til og med ut det nye treningssenteret en dag tidligere enn planlagt, og jeg klarte å forlate åstedet med gelebein og gjennomvått treningstøy. Det føltes ganske godt å våkne i morges for å si det slik! Nå er hu i gang vettu.. I skrivende øyeblikk sitter jeg klistret foran MacBooken med databrillene på nesen, kaffen i hånden, og en skål fylt med sitronskyr, blåbær, skivede mandler og knuste linfrø ved min side. Om litt vender jeg kurs mot byen for å… Wait for it.. Hente kontornøklene! Dagen jeg har ventet på så lenge.. Lykke til med mandagen deres, make it count ♥

Don’t get me wrong, but I really don’t feel like I’ve had a great «kickstart Monday» in a while. Last Monday I was in New York, laying in the hotel bed eating Dunkin Donuts (thanks Siri for never letting me down when I ask you where I can find the nearest one), and the Monday before that I was all out with fever and the flu. Bah! But THIS Monday on the other hand I am really fit for fight, and I can’t wait to see what the week has to bring. I even had an excellent workout last night, one day earlier than planned. You bet that felt good when I woke up all sore this morning! Haha.. In this very moment I’m sitting in front of my MacBook with today’s first cup of coffee in my hand and a big bowl of quark, blueberries, almonds and flax seeds next to me. In half an hour I’m heading to the city to pick up my keys to the new office. So exciting! Good luck with your Monday lovelies – make it count!

Previous Post
Next Post

53 thoughts on “Back in bizz

 • Susanne casandra
  Så fint antrekk 🙂 så deilig å få trent 🙂

 • For en deilig følelse! God mandag 🙂

 • Anne
  Altså, tekst med så mye personlighet som virkelig videreformidler mandags-boosten, det skal man lete lenge etter! Eksamenslesing ble hakket bedre med entusiasmen din i bakhodet. Håper du du får en strålende dag, og en nydelig og effektiv uke!

  • Eirin Kristiansen
   Haha 😀 Godt å høre, Anne. Ønsker deg en fin dag og lykke til med eksamen!!

 • Jeanett
  Så flink du er! Elsker antrekket <3
  Du som er så flink til å ha en strukturert dag/uke, noen tips til hvordan å få det? Klarer ikke finne fram døgnrytmen, og siden jeg har lite å gjøre om dagen så blir ukene så lite strukturerte som mulig. Jeg trenger system! Please help!
  <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk Jeanett! Dette kunne jeg tenkt meg å lage et innlegg om 🙂 Wait for it! Klem

 • Charlotte
  Hei, Eirin! Jeg og foreldrene mine planlegger å reise til USA neste sommer, hvor vi tenker å være en uke i Florida og en uke i New York. Har du noen forslag til hotell som ikke er svindyre, men har helt grei kvalitet og med grei plassering i NY? Ha en fin dag videre 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! I New York bodde vi på St James nå denne gangen. Det var ikke akkurat så god standard, men det funket fordi beliggenhet var så perfekt. Ellers er Shoreham Hotel fint, med bra beliggenhet og OK pris 🙂 Mer finner du i NYC guiden min i boken!! Hehe.. Klem

 • helene
  Hvilken strl har du jakken i? Og har du «short» eller «long» modell? Utrolig fiiin

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har short modellen i medium 🙂

 • Ingrid
  Hei og god mandag! Lurer på om du har laget eller kunne lage en liten Bergen-guide? Er nysgjerrig på byen, da den muligens blir min studieby nr.1.. 😀 Har vært i Bergen en gang, men det var mer som typisk turist!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg holder faktisk på med det, tenkte å dele den når det begynner å nærme seg sommer her 😀

 • Silje
  Hei Eirin 🙂 Du jeg bare lurte på når tid de som har før-bestilt boken får den i posten? Jeg bestilte min samme dag som du la ut å gleder meg veldig til å få den så det hadde vært kjempe kjekt å få vite ka tid den så ca kommer!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Alle som forhåndsbestilte boken vil få den så fort som mulig etter 5. april, altså i morgen. Da er den nemlig ferdig i trykk, og blir sendt ut til alle bokforhandlere 🙂 Jeg er like giret som deg! Tipper du får den på fredag om du er heldig. Klem

 • Silje
  Hva heter skoen? Har du eventuelt link? 🙂

 • Ida
  Hei 🙂
  Gleder meg sånn til boken kommer i postkassen 🙂 Men lurte på en ting, jeg sendte kvittering og fikk ikke tilsendt første kapittel, vet du noe om hvorfor? Ha en nydelig dag! Du er så inspirerende og dyktig <3

  • T
   Sjekk «uønsket» – mailen fra Eirín lå der, i alle fall hos meg 🙂

   Jeg mottok mailen, men når jeg prøver å åpne kapittelet kommer et helt svart vindu opp. Vet du hvorfor? Kanskje det ikke kan leses fra TLF?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Har du sjekket junk? Jeg sender deg den en gang til nå til oppgitt epost her 🙂 Klem <3

 • sara
  Heia! Jeg har sett at du har en apple watch, og jeg ønsker meg en selv! Håper du kan svare meg på et par spm i forhold til din apple watch 🙂 Har du den modellen som koster rundt 3k eller den som koster ca 6k? Funker den bra å bruke som treningsklokke? I og med at det er en smartklokke, er det sånn at du kan sende meldinger osv fra den om du skjønner? Synes du den er verdt pengene? Ha en fin kommende uke! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sara! Jeg har den til 3500,- ca. Jeg har ikke brukt den som treningsklokke enda, så det kan jeg dessverre ikke svare deg på. Jeg synes dog den er ypperlig i hverdagen siden jeg jobber så mye på telefonen. Meldinger kan du lese og svare på, ja. Jeg synes den var verdt pengene 🙂 Klem

 • mariell
  Heisann! Har sett at du har en Kitchen Aid blender. Jeg har nettopp kjøpt meg en slik selv og er derfor ikke så veldig vant med å bruke den. Lurte på om jeg kan få oppskriften til juicen du lager med den, og hvilken funksjon (knapp) bruker du når du lager juice? Han som jobbet i butikken der hvor jeg kjøpte min Kitchen Aid blender sa at det var veldig lurt å bruke «pulse» for å ikke slite ut motoren. Er dette noe du gjør og anser som viktig når du bruker din blender? Helt til slutt vil jeg også bare spørre deg om hvilken knapp du bruker når du lager vanlig smoothie? Ble litt mange spørsmål her haha, men jeg som leser setter stor pris på at du svarer på kommentarene! Jeg tror dette er en av grunnene til at du har såpass mange faste lesere på bloggen din, i tillegg til at innholdet du produserer er veldig bra!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mariell! Oppskriften tar jeg alltid veldig på gefylen, ALT kan brukes og det er sjelden det smaker dårlig.. 🙂 Favorittoppskriften min til juice i blender er: en stor neve spinat, 2 stangselleri, 2-3 cm ingefær, 1 sitron og MASSE kokosvann. Mmmm! Jeg bruker bare pulse knappen når jeg skal blende noe ganske lenge. Ellers bruker jeg bare den knappen som er øverst til høyre over på-knappen når jeg skal lage smoothies 🙂 Tilsett forresten gjerne litt ananas om du vil ha den søt og eksotisk. Klem!

 • Silje
  Så flott antrekk. Lurer bare på, har sett at du nå kun lager smoothie og ikke juice. Jeg er en fast juicer men syns det er vanskelig å få like god smak i blenderen. Kan du gi noen tips på hvordan man lager den «gode juicen» om til en smoothie? Pleier å ha både spinat og brokkoli i:)

  • Eirin Kristiansen
   MASSE kokosvann er min hemmelighet 🙂 Da får du juicekonsistensen! Og kjør den godt, slik at du får minst mulig klumper. Klem

 • Amanda
  Wow, for et nydelig antrekk! Blir like inspirert og glad hver eneste dag jeg klikker innom tihii 😀 Ha en fortsatt fin mandag, klem

  • Eirin Kristiansen
   Det var fint sagt, Amanda 🙂 Tusen takk! Klem

 • Hanne
  Trenger virkelig din hjelp nå. Har bestilt en Marlene Birger veske, grinneh. Er det bare en str på den eller er det to ? Syns din så så annerledes ut. Vet hvem str har du ? Men Du har kanskj en annen modell ? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er to størrelser, jeg har grinolas. Du har den mindre da tenker jeg 🙂 Men jeg ønsker meg faktisk heller den! Litt mer praktisk til hverdags. Den andre er veldig grei til reise eller dager man trenger mye med seg! Klem

 • Å, så fine bilder- elsker alltid antrekka dine.
  Du er virkelig inspirerende på alle måter fina!! <3

  Gleder meg til å se korleis kontoret ditt ser ut, tipper det blir kjempe stilig!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk skjønne deg <3 Du er god :*

 • T
  Hei! Hvor er den buksa som du har på deg i dag på snapchat fra? ?? kjempekul! ?

 • Hei Eirin! Jeg synest bildene dine er så fine! Har du en spesiell måte, eller program/app du bruker for å redigere dem? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Frida! Tusen takk. Når det kommer til bilderedigering så er dette noe jeg gjerne ønsker å holde for meg selv.. Klem

 • Malin
  Digg! Ville du kanskje delt økta neste gang du skal ha et treningsinnlegg? Jeg trenger litt ny inspirasjon og å forlate senteret med geleben er jo ikke akkurat å forakte 😉

 • Kari
  Hei! Hvor har du fått tak i buksen du har på deg på snap på vei til IKEA? Navn på butikk/adresse? 😉

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra en vintage butikk i New York. Merket er Levis 🙂

 • Malene
  Hei:-) lurer på hvor den kule «Boyfriend»-jeansen fra snapchat i fra?

 • Herlige bilder! Håper du har en fin uke! 🙂

 • Sina
  Gratulerer så mye med navnedagen din i dag! 5 april:)

 • Monika
  You look fab! Would love to see a tour of the new office 🙂
  Love,
  http://www.thestyleventure.com

  • Eirin Kristiansen
   Thanks Monika! I will show you the office 🙂

Comments are closed.