Velkommen til boklansering 9. april

→ Meld deg gjerne på eventet på
Facebook for å holde deg oppdatert!
 ←

Neste lørdag er en stor dag for meg. Da er det nemlig duket for den offisielle boklanseringen av «Miss Independent». Iiiih! Eventet vil finne sted på den nye bokforhandleren til ARK på Xhibition i Bergen, neste lørdag (9. april) klokken 12:00. Jeg håper du har lyst til å komme! Alle er hjertelig velkommen, ta med deg venner, familie – dem du måtte ønske. Det blir bobler i glassene, ballonger, goodiebags, fotovegg, og selvfølgelig signering av bøker. Det var mange som lurte på om det ville være mulig å kjøpe boken denne dagen, og det er det selvfølgelig! Da har den kommet inn i de fleste bokhandlere over hele landet. Har du allerede bestilt kan du også ta med deg boken til butikken å få den personlig signert. Det blir SÅ bra! Og hey, bor du ikke i Bergen er dette den perfekte muligheten til en «weekend away» med noen du er glad i! Haha ; ) Kommer du? ♥

– Klem E

Previous Post
Next Post

45 thoughts on “Velkommen til boklansering 9. april

 • Susanne casandra
  Skulle ønske jeg kunne komme , men dessverre «/
  Håper det kommer mange 🙂

 • så kult! men blir nok litt for langt for meg :p

 • Så spennende!! Masse lykke til 🙂

 • Ragnhild
  Hei Eirin!
  Når blir boken sendt ut til de som har forhåndsbestilt?
  Skal på ferie om en uke og jeg gleder meg til å lese!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Alle som forhåndsbestilte boken vil få den så fort som mulig etter 5. april, altså i morgen. Da er den nemlig ferdig i trykk, og blir sendt ut til alle bokforhandlere 🙂 Tipper du får den på fredag om du er heldig. Klem

 • Ingvild
  Ønsker meg boken din i bursdagsgave 🙂

 • Marie
  Ååå, så utrolig gøy, Eirin! Nå vet jeg hva jeg skal gjøre neste lørdag 😀 Hadde vært utrolig gøy å få boken signert av deg personlig, hva er prisen på boken?

  Og så har jeg et liite spørsmål. Jeg elsker den «håndskrevne» skriften du har i headeren din. Jeg skal snart ta ny tatovering, og ønsker at innholdet skal være i denne type skrift. Vet du hva denne skrifttypen heter, og om ikke, er det noen av dere andre blogglesere som kanskje vet? Har letet meg grønn etter navnet på den men finner ikke ut av det noen steder..

  • Henriette
   Signerica heter den 🙂

  • Rikke
   Signerica heter den 😀 du finner den her: http://www.dafont.com/search.php?q=signerica

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marie! Kom kom, det hadde vært så koselig 😀 Prisen på boken er 299,- i bokforhandler. Kommer du på lørdag får du den selvfølgelig signert! Og ja, skriften heter tydeligvis det de sier. Jeg har ikke peiling! Men supert andre har! Klem

  • Marie
   Tusen takk for svar dere!!

   Da snakkes vi forhåpentligvis på lørdag 😀

 • Åå, så gøy! Satser på at jeg får tatt turen – det hadde vært veldig kjekt! Du er så flink, og ikke minst veldig inspirerende. Gratulerer så mye med godt arbeid <3 Ha en fin kveld videre!

 • Ahh, det hadde vært morro med en tur til Bergen, og en bonus å bli med på eventet. Men denne gangen går det nok desverre ikke. Håper du hvertfall koser deg masse på eventet, og jeg gleder meg til å få tak i boken din selv! 🙂

 • Jannicke
  Ååå, det hadde vært skikkelig kjekt å få være med. Men har desverre jobbehelg.
  Skal ut og fly på mandagen etter, satser på at jeg finner den i en bokhandler før det 😀

  Gratulerer så mye med boken! Har vært morro å følge deg så langt, spent på hvor veien din går videre 🙂

 • Lina
  Hei! 😀
  Jeg lurer på om jeg kunne spørre deg hvilken objekt/linse du foretrekker å ha med deg i veska når du er på reise og skal dokumetere med bilder?

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg elsker 35 mm på reise 🙂

 • Kristine
  Hvorfor reiser du ikke til flere storbyer på boksignering? Kom til Trondheim! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! En liten missforstålse – dette er altså den offisielle boklanseringen for å feire at den har kommet ut. Signeringer blir det selvfølgelig også! Da blir det tour rundt i forskjellige byer i Norge 🙂 Gleder meg! Mer info om dette kommer. Klem

 • Fantastisk fin blogg! Takk for at du er rå, sterk og Inspirerende! 😀 Masse lykke til med Boklanseringen, kommer til å bli supert!

 • Helene
  Vet du sånn ca når vi som har forhåndsbestilt boken, mottar den? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Fredag eller over helgen tenker jeg :* Den er ferdig i trykk i morgen.

 • Marie
  Når bli de forhåndsbestilte bøkene sendt ut? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Fredag eller over helgen tenker jeg :* Den er ferdig i trykk i morgen.

 • Sølvi Svendsen
  Spennende 🙂 Sitter med hjemmeeksamen den dagen, så det blir litt langt å ta turen opp til Bergen fra Haugesund. Kosa deg kjempe masse 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk! Lykke til med eksamen 🙂 Tvi tvi

   • Sølvi Svendsen
    Takk 🙂 Gleder meg til boken så kommer snart i postkassen 🙂

 • Spennende! Har så lyst på boken, men får se om jeg fortsatt får tak i den etter neste stipend, hehe! 🙂

 • Kamilla Berglund
  Jeg bor ved Drammen. Bestilte tur til ei venninne for noen måneder siden fordi hun studerer i Bergen nå! Så utrolig perfekt at den helgen du har boklansering er samme helg som jeg skal til Bergen 😀 Drar med meg venninna mi og kommer og kjøper boken din. Gratulerer så mye med alt du har fått til!

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, jippi!! Håper dere kommer 😀 Hadde vært veldig koselig! Tusen takk <3

 • Så gøy! Jeg hadde kommet om jeg bodde i Bergen! <3

  Kanskje du kan komme til andre bokhandlere etterhvert for å signere? 😉

  • Eirin Kristiansen
   Det gjør jeg selvfølgelig. Mer info om det og datoer kommer :*

 • Inga
  Håper du kommer til Oslo på bokturnering =D

 • Marthe
  Du, jeg bestilte boken din 20. Mars men fikk aldri noen sneakpeek på første kapittel på Mail? 🙁

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Kan du sjekke junk? Jeg sender deg på nytt nå til oppgitte mailadresse 🙂 Klem

 • silje hem
  Hei Eirin,
  Jeg er verdens dårligste leser til å kommentere, noe jeg burde ( les: må) bli flinkere til, men nå kunne jeg ikke bare lese uten å legge igjen en liten hilsen:)
  Gratulerer så mye med boken, dette er så gøy!
  Tvi Tvi!

  Nyt tiden fremover:*

  • Eirin Kristiansen
   Hei Silje 🙂 Dette var hyggelig å lese, det setter jeg stor pris på. Tusen takk!! Klem

 • Lise
  Hei Eirin 🙂
  Jeg har forhåndsbestilt boken den og kan ikke vente til jeg får den <3 Dessverre bor ikke i Bergen og får ikke vært på boklanseringen din :/ Men så i kommentar feltet at du skulle til Oslo også, og tenkte å ta meg en tur til Oslo da det ikke blir så langt unna 🙂 Veit du eventuelt når og om jeg kan ta med meg boken som jeg har bestilt for å få signaturen din 🙂
  Forresten gratulerer så mye med egen bok, du er så utrolig flink <3
  Klem fra meg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lise! Så hyggelig, da får vi krysse fingrene for at du kan komme til Oslo istedenfor <3 Vet dessverre ikke eksakt dato enda. Men kommer også til Sandefjord om det er nærmere? Det er 31. April 🙂 Boken kan du selvfølgelig ta med deg å få signert om du allerede har forhåndsbestilt. Stor klem <3

Comments are closed.