My saturday confession

...

Det er lørdag, det er helg, og i manges øyne fy-fy å ikke forlate huset på lørdagskvelden. Spesielt når man er helt alene! Vel, i kveld svømmer jeg mot strømmen i pysjamasen min. Jeg har avlyst alt av planer, bare for å være hjemme. Helt krise? Ikke for meg – noen ganger er det bare det som frister mest. Også handler det om å lytte til kroppen, da. Jeg trenger en dag av, og i kveld skal kroppen og sinnet få kose seg med alle tv-opptakene jeg har gått glipp av mens jeg har vært i New York. Huden, håret og kroppen skal få bryne seg på alt av pleiende produkter som jeg ryddet frem da jeg gjorde en detox i skapene på badet i går. Etter at jeg har tatt meg en joggetur i duskregnet med Billy. Jeg hater å jogge utendørs, men i dag har det visst klikket for sinnet. Det frister! Og hey, da blir det enda deiligere å krasje på sofaen i kveld. Joggetur, varm dusj, tv-kos og fylte godteskåler!

It’s the weekend and in some peoples eyes a no-go to not leave the house on a Saturday night. Especially if your all by yourself! Well, tonight I’m swimming against the stream in my pj’s. I have cancelled all my plans to just stay home. You think I’m crazy? I don’t! Sometimes that’s just most tempting, no matter what society tells you. Tonight I’m just gonna relax with trash-TV and enjoy all the facials and products I found yesterday when giving my bathroom a detox. But first, I’m going out for a run with my dog. Crashing on the couch after a workout and a hot shower is the best.

My saturday confession

My saturday confession

My saturday confession

What’s your plans for tonight?


Previous Post
Next Post

17 thoughts on “My saturday confession

 • Susanne casandra
  Å deilig å chille hjemme også etter å ha vært på farta i ei uke , jeg skal også bare være hjemme å slappe av å se på TV 🙂 samboeren min jobb så 🙂
  Ha en fin avslappnings kveld 🙂 btw den genseren med en hund var kul. 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Deilig, Susanne Casandra 🙂 Det er en pysjamas fra H&M. Klem

 • Marie
  Kjempedeilig! Det er egentlig litt barnslig å hele tiden føle en må være ute og «der det skjer». Veldig deilig når en har «kommet over» det og kan med god samvittighet chille hjemme! Kos deg ?

 • Christina
  Hei Eirin!

  Har du tips til en eller flere kokebøker?

 • Så deilig! :)) jeg skal også ha alenetid med hjemmelaget pizza og snacks – bare til meg selv. Prinsessen er lagt og mannen er på fest så da er det bare meg og mitt, er deilig det også! Kos deg masse i kveld søta 🙂

 • Anne
  Digger at du er ærlig om sånne ting! Må innrømme at jeg trives svært godt i eget selskap, og gjerne tar en lørdag eller to for meg selv med litt godt og en film etc for å samle krefter. Liker naturligvis også å være sosial, men litt alenetid har man bare godt av 🙂 Det er dessverre ikke noe jeg er altfor åpen om, da jeg føler mange ikke føler/respekterer det på samme måte..

 • Lisa
  Kan du dele oppskrift på juicen du lager :)?

 • Maria
  Sånne kvelder er så deilige oog nødvendige! Tommel opp for sånne innlegg! Jeg slapper av med tente, lys, tv serier og sjokolade, alene, etter en laang dag på jobben 🙂 Håper kvelden din har vært god <3

 • Jeg elsker at jeg har valgt å bruke denne lørdagen på meg selv jeg. Jeg begynner å innse at jeg ikke alltid trenger å være «på» og at det faktisk er helt innafor å ha en dag for meg selv. Med en hektisk uke bak meg, så har det virkelig gjort godt å catche opp på alle serier o.l. Deilig! Håper du har hatt en superfin lørdagskveld <3

 • Såå herlige bilder, som alltid!! I mine øyne hørtes lørdagskvelden din perfekt ut, akkurat slik jeg liker mine kvelder også! I går hadde jeg derimot besøk av lillesøsteren min, og vi var på kino sammen, før innekos. En veldig fin lørdag det også! God søndag <3

 • Så fantastisk deilig og nydelige bilder! Jeg må bare si at du har en utrolig inspirerende blogg, Eirin. Bloggen din klikker jeg meg innom hver dag, flere ganger om dagen, og blir like inspirert og glad hver gang 🙂 Stå på – du er helt rå!

 • Amalie
  Skjønne Eirin! Håret mitt er en sann tragedie og trenger virkelig pleie og behandling. Det er tøst og står til alle kanter, så jeg ser ut som et troll! Vet du om en veldig god frisør/salong her i Bergen, for jeg har faktisk veldig frisørskrekk og kan ikke huske sist gang noen fikk klippe håret mitt utenom mamma, haha!

 • Yngvild
  Det er helt lov med en lørdagskveld alene! Det er flott at du lytter til kroppen din 🙂 Jeg synes det er synd at det nesten er tabu å være hjemme alene på en lørdagskveld. Kan ikke folk få lov til å bruke tiden sin som de vil og gjøre det de synes er mest energigivende?
  Du ser nydelig ut som alltid forresten! 🙂

 • Victoria
  Hei Eirin.

  Jeg vet ikke om du har skrevet dette på bloggen tidligere, men hvor pleier du bestille tur til New York? Har aldri vært der så er veldig usikker på om jeg burde bestille gjennom feks ticket, eller bestille hotell og fly hver for seg? Og hvilket flyselskap anbefaler du å reise med? Håper virkelig du kan svare!

  Digger bloggen din, du gir så mye inspirasjon! Ha en fin søndag!

 • Herlige bilder Eirin,
  høres ut som du hadde ein digg kveld foran deg!!

  Eg tilbringer stort sett alltid alle helger aleine, eller med hunden..
  men eg trives veldig i eget selskap, og pga. sjukdom er eg for sliten
  til å være ute og sosial..

  Digger pysjen!!

 • Oh yes, kjenner den følelsen der! 🙂

Comments are closed.