Cherry blossoms

Cherry blossoms

Cherry blossoms

Cherry blossoms

Cherry blossoms

Cherry blossoms

Cherry blossoms

Jacket: Mango
Leather pants: Zara
Knitted sweater: H&M
Bag: By malene Birger
Sunglasses: Céline
Shoes: Skechers
 

I’m gonna miss this beautiful place

 

Da alarmen ringte i morges våknet jeg brått og reiste meg opp i sengen før jeg i det hele tatt hadde rukket å sperre opp øynene. For et lite øyeblikk skjønte jeg ikke hvor jeg var! Nå har jeg blitt så vant til å våkne opp i «the city of dreams» i en uke at det er litt av en tilvenning og være tilbake til den mørke regnbyen. På en annen side er det litt deilig også. Jeg skrudde av alarmen og gravde meg ned i haugen av dyner og puter igjen. Lydene av biler, stemmer og trafikk ble brått byttet ut med piskende regn på ruten etterfulgt av kvitrende fugler. I’m torn between A & B – Norge og USA. Hadde jeg fått litt av begge deler i hverdagslivet mitt hadde jeg vært veldig lykkelig kjenner jeg. Uansett hvor jeg er har jeg noe som kan sammenlignes med kjærlighetssorg for både det ene og det andre. Noen som føler meg? Vanskelig å beskrive. Nå er jeg i hvert fall tilbake, og sånn er det. Mye spennende i vente fremover! Boklansering, nytt hjem, nytt kontor, spennende prosjekter.. Livet er fint uansett hvor jeg befinner meg – det er sikkert.

When my alarm went off this morning I woke up and sat up in bed before I had even managed to open my eyes. For a moment I didn’t quite understand where I was! I’m so used to waking up in the city of dreams. On one hand it’s depressing to be back, but on the other hand it feels good. Hard to explain! Well, I turned my alarm off and digged myself into the sheets again. The sound of traffic and voices quickly got replaced with nothing. Just the sound of rain on my window and birds chirping. I’m torn between A & B – Norway and USA. If I could have a little bit of both I would be very satisfied. No matter where I am I get this feeling that feels like heartache. It’s hard to explain. Well, now I’m back and at least I have a lot to look forward to! My book launch, my new home, new office, exciting projects.. Life’s great no matter where I find myself in this big world – that’s for sure.

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Cherry blossoms

 • For noen nydelige bilder! Vet du.. Jeg forstår godt hva du mener! Når jeg er på reise, kan jeg lengte tilbake til hverdagen og strukturen, mens jeg angrer i det jeg lander i Bergen igjen. Det er rart med det der. Kunne jeg tilbring f.eks 6 måneder her og 6 måneder der, så tror jeg at jeg hadde fått nok av både det «kjente og kjære» og det nye og inspirerende. En fin miks rett og slett! Håper du har en fin lørdag, fine deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Ikke sant! Det hadde vært noe.. 🙂 God lørdag, Charlotte! Klem

 • Susanne casandra
  Så fint antrekk 🙂 jeg føler med deg 🙂 men som du skriver så har du mye å gleder deg over her hjemme også 🙂
  Ha en fin lørdag

 • Så herlige bilder! 🙂

 • Ingvild
  Så fine bilder!

 • Margrete
  Du stråler, Eirin!! <3 Ingen annen blogg kan måle seg med din! 🙂

  PS: Har du solgt skinnbuksen fra Helmut Lang? Ser at du kun bruker den fra Zara for tiden, og den er vel ikke ekte skinn? Hvordan er den å ha på? Jeg har alltid vært litt skeptisk til å kjøpe en som ikke er ekte skinn, men om du kan anbefale det hadde det jo vært betydelig mye billigere.

  • Eirin Kristiansen
   Takk Margrete 🙂 Nei, jeg har ikke solgt den – men jeg må innrømme at den fra Zara som er 10 ganger billigere er favoritten. Den er ikke av ekte skinn.

 • Amanda
  Hei Eirin!

  Det ser helt nydelig ut, og for et fint antrekk 🙂
  Jeg bare lurer på når man får første kapittel av boken din tilsendt på mail? Sendte deg kopi av bestillingen, men har ikke fått noe..
  Gleder meg sånn til å få boken i posten!!

  God helg og god klem til deg

  • Eirin Kristiansen
   Hei Amanda! Tusen takk 🙂 Du skulle ha mottatt det, så her må det ha skjedd en glipp. Beklager så mye! Sender deg det asap på mailen du har oppgitt her. Stor klem!

   • Amanda
    Det går så fint 🙂 Tusen hjertelig takk!

 • Susanne casandra
  Hei igjen 🙂 har du link til genseren eller skoene ?(A)
  Å en ting til , skulle ønske jeg kunne komme på boklanseringen «/ (det er i Bergen ikke sant ? )

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det har jeg dessverre ikke.. Det er i Bergen ja 🙂

   • Susanne casandra
    Det går fint 🙂 årh så kjipt skulle ønske jeg kunne ha kommet på boklanseringen «/

 • Ingerid
  Skjønner så godt ka du meinar! Eg bur i Oslo og trivst kjempegodt, men saknar familie og livet heime veldig på same tid. Prøver å tenke at eg er heldig som har moglegheita til å studere i Oslo, og samtidig har ein fin familie som eg kan reise heim til når eg vil:-) ha ei fin helg, fine deg!

 • ingeborg
  Vet du hvor man kan få kjøpt veska du har på bildene? Hva heter modellen? Elsker fasongen på den!! <3

 • Emely
  Skjønner akkurat hva du mener! Jeg har studert i London i snart tre år, og det er alltid noe jeg savner enten jeg er her eller i Oslo.. Veldig fint antrekk, elsker virkelig den veska 🙂

 • silje helene
  Nydelige Eirin!!!!! hvilken modell er solbrillene dine? xx

 • Å, så vakre bilder!!!!
  ELSK på den kamerabagen din!!

 • Karoline
  Heia! Jeg har sett at du har en apple watch, og jeg ønsker meg en selv! Håper du kan svare meg på et par spm i forhold til din apple watch 🙂 Har du den modellen som koster rundt 3k eller den som koster ca 6k? Funker den bra å bruke som treningsklokke? I og med at det er en smartklokke, er det sånn at du kan sende meldinger osv fra den om du skjønner? Synes du den er verdt pengene? Ha en fin kommende uke! Klem

 • sara
  Heisann! Har sett at du har en Kitchen Aid blender. Jeg har nettopp kjøpt meg en slik selv og er derfor ikke så veldig vant med å bruke den. Lurte på om jeg kan få oppskriften til juicen du lager med den, og hvilken funksjon (knapp) bruker du når du lager juice? Han som jobbet i butikken der hvor jeg kjøpte min Kitchen Aid blender sa at det var veldig lurt å bruke «pulse» for å ikke slite ut motoren. Er dette noe du gjør og anser som viktig når du bruker din blender? Helt til slutt vil jeg også bare spørre deg om hvilken knapp du bruker når du lager vanlig smoothie? Ble litt mange spørsmål her haha, men jeg som leser setter stor pris på at du svarer på kommentarene! Jeg tror dette er en av grunnene til at du har såpass mange faste lesere på bloggen din, i tillegg til at innholdet du produserer er veldig bra!

Comments are closed.