New in from New York

Nå har dere vært så søte og etterspurt «innkjøpsinnlegg» hver gang jeg har vært på tur, så i dag tenkte jeg at jeg skulle dele det med dere for en gangs skyld. Denne turen til New York hadde jeg ikke planlagt å shoppe, men hey – hvem klarer vel å dy seg i storbyen! Etter Pop Up Shop bestemte jeg meg for å være selektiv og sparsommelig fremover når det kommer til innkjøp, så det ble noen tidløse klassikere med meg hjem i kofferten.

New in from New York

Du får det ikke mer klassisk enn en vintage Levis 501 bukse! Jeg kjøpte også med meg to fine og lette plagg fra Zara – en off shoulder skjorte, og en nydelig hverdagskjole med innsydd shorts i samme materiale. Hvor herlig er ikke det til sommeren, å kunne sprette rundt uten at den flyr opp – med brune legger og freshe kicks! Som dere vet er jeg ikke noe spesielt jålete av meg og jeg misliker i grunn sterkt å gå med kjole, men denne minnet meg så mye om en skjorte at jeg falt pladask. Jeg bare slenger en skinnjakke over så er jeg good to go uten at det blir for sukkersøtt!

New in from New York

Jeg er suuuperkresen når det kommer til hatter, men denne fra H&M passet meg helt perfekt. Jeg fikk med meg den siste i min størrelse, og har allerede brukt den flittig. Perfekt til bad hairdays eller når man ønsker å skjerme både ansiktet og håret for UV-stråling om sommeren!

New in from New York

Jeg elsker sneakers med metallspenner, og jeg fikk fort øye på dette paret hos Aldo. Etter litt prøving frem og tilbake i butikken deres på 5th Avenue dro jeg ut hoveddøren med en skoeske under armen. Klokken er fra et merke jeg egentlig har litt lite sansen for (Michael Kors), men jeg synes den er skikkelig fin og har ønsket meg den i en liten evighet. Den er sort og gull med et maskulint uttrykk – akkurat slik jeg foretrekker klokkene mine.

New in from New York

...

Nå har jeg hørt så mye om La Mer sin hudpleie og siklet over det så uendelig lenge, at jeg unnet meg en liten krukke med fuktighetskrem på flyplassen i dag. I kveld skal jeg bare finne roen, lade kreftene å smøre meg inn i denne luksuriøse kremen. Bedre recovery til jetlag får du ikke!

Previous Post
Next Post

34 thoughts on “New in from New York

 • Carina
  Kjempefine innkjøp! Skulle spesielt gjerne hatt Levis-buksa og klokken selv, fordi det var rålekkert altså! Jeg håper du koser deg masse for tiden, og at du hver dag våkner opp med et smil om munnen og at du er stolt av deg selv, fordi det har du all grunn til. Alt du har oppnådd i ung alder, og den gleden du sprer hver dag fortjener skryt opp i skyene. I tillegg virker du som et fantastisk menneske tvers igjennom, og det er det jeg beundrer deg aller mest for <3

 • Amalie
  Hvordan synes du playsuiten er i str? Normal, liten – stor? Har tenkt på å klikke den hjem en stund, men er så usikker på om jeg skal gå for XS eller S :/

 • Jenni
  Hvorfor liker du ikke Michael Kors? Fordi «alle har det» eller fordi designet ikke er din stil? Kjempefine innkjøp forresten.

  • Eirin Kristiansen
   Fordi designet ikke er helt min stil.. Jeg har liksom aldri klart å falle helt for det! Smaken er som baken 🙂

   • Henriette
    Helt enig! Aldri likt Michael Kors, og føler ikke jeg kommer til å gjøre det med det første heller. Synes designet og logoen er litt «glorete» :/

 • susannecasandra
  såååå mye fint 🙂
  gøy med innkjøps innlegg ! <3
  dette er noe du kansje kan fortesette med 🙂
  men den hvite kjolen er det denne ?
  http://www.zara.com/no/no/dame/jumpsuits/jumpsuitkjole-med-knapper-i-ryggen-c399001p3446005.html
  ha en fin fredag, å en fin helg <3

 • O, hot jeans! Klassisk!

 • Siri
  Så mange fine kjøp 🙂 Kjøpte akkurat samme topp da jeg var hjemme i Stavanger, syns den var så fin!

  Har et spørsmål ang Malene Birger Grineeh-vesken din. Jeg har lagt merke til at disse fort kan få mye slitasje på undersiden på hjørnene – at printet nærmest slites bort da den ikke er i skinn. Har du opplevd dette på din? Har akkurat kjøpt en, men vurderer å returnere den da jeg er redd den blir fort slitt!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg synes kvaliteten er helt ypperlig! Har hatt min lenge og den er godt bruk – lite slitasje 🙂

 • Så fine innkjøp, Eirin! Jeg fikk faktisk akkurat samme off-shoulder bluse i postkassen i dag – gleder meg til å bruke den! 😀

 • Jeanette
  Bloggen din er så SYKT treg, får aldri lastet opp bildene

 • Ann-Kristin
  Utrolig mange fine bilder fra New York! Ser ut som du har storkost deg på tur 😀 Hadde vært så gøy hvis du kunne vist enda flere bilder fra New York som du tok på turen som du ikke har vist på bloggen enda! Du er så flink til å ta bilder Eirin 😀

 • Ah, herlige innkjøp! Jeg lovet også meg selv å ikke shoppe så mye i New York, sist i Mars. Det gikk ikke like bra for meg som for deg.. Haha! Litt for mye ting og tang som frister når man først står med det i hendene. Er det en ting jeg alltid må hamstre masse med hjem fra New York, så er det mini M&M fra Duane Reade. Haha. En stor svakhet.. Kanskje bare jeg som elsker de?!
  Off shoulder skjorten var nydelig. Kan vel inrømme at jeg gikk rett inn på hjemmesiden til Zara og klikket den hjem. Må si jeg ble litt for inspirert 😉 Ha en nydelig helg, fine! Ps. At du begynte å følge meg på Instagram har gjort dagene mine hele denne uken! Du er min største inspirasjon, ble nesten litt star strucked altså, haha! 🙂

 • Emilie
  Så bra! Kjempefine ting, og jeg er SÅ for å kjøpe seg noen få ting man virkelig liker og gjerne ville tatt på seg med én gang istedet for å hamstre inn og finne tingene i skapet måneder senere med lappen på.. Økonomisk, plassfornuftig og miljøvennlig! 🙂 (Og boken! <3 😀 )

  • Eirin Kristiansen
   😀 Da er vi to!! Boken <3 Gleder meg til den er ute i butikk!

 • T
  Har du 31/34 i levis buksa?? Er de veldig små på nr?

  • Eirin Kristiansen
   Ja. de varierer veldig i størrelsene. Jeg har shorts i 27 og bukse i 31 😛 Det er jo vintage så kommer veldig an på tidligere bruk! Men så skal det sies at jeg trekker en del over lår og rumpe også.

 • k
  Hvor har du kjøpt levis buksen?

  • Eirin Kristiansen
   En vintage butikk i Soho 🙂 Husker ikke navnet, men den er der bare midlertidig. Ligger like nedenfor Victoria’s Secret.

 • Såå mye fint!! Elsker alt sammen 🙂 Spesielt buksen! Jeg ønsker meg SÅ en litt lys, løs modell.. Har akkurat kjøpt meg 2 nye Levisshortser og 1 bukse, nå mangler bare en lys en til sommeren! God helg, flotte Eirin <3

  • Eirin Kristiansen
   Det er så kult! 🙂 God helg <3

 • Så fint innkjøp! Elsker den off shoulder skjorten.. Lekker farge og design på den 🙂 Håper du har en fin helg, og at du koser deg masse med Billy! Stor klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk Charlotte! Gjett om vi koser oss 😀 Gjensynsglede <3 God helg

 • helene
  bra innlegg! rent og pent med god oversikt over innkjøpene. tommel opp 😀

 • Amalie Angelskår
  Hei! Klikket meg innom og må si at jeg er imponert over det du får til. Fra en liten treningsblogg til det her. Du er kjempeflink 🙂 Klem!

 • Camilla
  Hei,
  Har du link til Off shoulder toppen fra Zara ? O:)
  Finner den ikke 😀 Nydelig var den! Har vært på jakt etter en slik en lenge!
  – Camilla

 • Christiane
  Hei! Har så lyst på en Levi’s 501 vintage, men finnes ikke gode vintagebutikker i Kristiansand… Er veldig skeptisk til å kjøpe på nett. Kan du fortelle litt om størrelsen på buksa osv… Er en S/M i jeans…

  ??

  • Eirin Kristiansen
   Hei Christiane! Størrelsene er helt umulig.. Jeg anbefaler deg å finne et sted hvor du kan prøve. Fordi det er vintage varierer størrelsene veldig fra bukse til bukse! Jeg har liksom 27 i shorts, og 31 i en bukse som er helt lik i modellen i livet :O Jeg ventet med å kjøpe til jeg kom til NY med vilje, fordi det er skummelt å gamble på nett akkurat når det kommer til Levis jeans..

Comments are closed.