B r o o k l y nB r o o k l y nB r o o k l y nB r o o k l y nB r o o k l y nB r o o k l y nB r o o k l y nB r o o k l y n

· Snapshots from our Sunday walk ·

Det er rart hvordan man bare kan spasere over en bro å føle at man forsvinner fra en verden til en helt annen. Brooklyn har en helt annen vibe over seg som jeg ikke helt kan sette fingeren på, men jeg liker det. Det er flaut å si det, men etter alle mine besøk her i New York har jeg kun spasert over broen to ganger. Skamme seg! Det er jo så fint, og turen er helt perfekt på en solrik dag. Vi gjorde det på søndag, og jeg hadde gledet meg til Flea Market som er hver helg i Brooklyn – uheldigvis hadde jeg forvekslet det med lørdag. Oups! Det får bli til neste gang. Har du vært der? ♥

It’s strange how you can just walk over a bridge and feel like you go from one world to a whole different world in just a short amount of time. Brooklyn has this whole different and unique vibe that I can’t really explain, but I like it! It’s quite embarrassing to admit, but after all my visits in New York I have only crossed the bridge two times. Shame on me! On a sunny day it’s really nice, and to me the perfect little trip. We did it on Sunday, and I was looking forward to check out the Flea Market. Unfortunately I was a day too late, It was on Saturday. Woups! I’ll do it the next time I visit.. Xx

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “B r o o k l y n

 • Jeanette
  Hei Eirin!
  Jeg elsker bloggen din og du er en så stor inspirasjonskilde!
  Men er det noen grunn til at bildene dine lastes opp så tregt nå? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Jeanette! Ja, teknisk driver og flytter meg over på ny server for å tåle mer trafikk. Det kan oppleves noen tekniske problemer denne uken 🙁 Hang in there, så blir det bedre! Klem

 • Susanne casandra
  Dette så helt fantastisk ut !:)
  Har aldri vært der selv, men skulle gjerne reist ditt 🙂 ha en fin tirsdag 🙂

 • Herreugd som jeg savner New York

 • Utrolig fine bilder! Så lyst til å reise til New York 🙂 Det ser også ut som om tempraturen er god, det hjelper alltid på opplevelser spørr du meg. Ønsker deg en fin dag , klem

  • Eirin Kristiansen
   Det er sant! Foruten en bitende kald vind er det helt perfekt her nå 🙂

 • Den gåturen er SÅ fin!! Jeg har bare vært i NY en gang, men det var en av favoritt tingene jeg gjorde da jeg var der. Og Brooklyn Flea Market var kjempegøy!

 • Åh, elsker turen over! Det jeg pleier å gjøre, er å ta subwayen til High street, og gå fra Brooklyn til Manhattan. Da får man den beste utsikten uten å måtte vri om hodet, hehe 🙂 Er man sporty nok, kan man gå både frem og tilbake 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det var ikke dumt 😀 Takk for tips!!

 • ååh, det er så fint å gå over den broen <3 Mindre enn en uke siden jeg gjorde det selv, i 22 herlige grader og så spiste vi is på andre siden. superdigg <3

 • Jeg får så lyst til å reise til Brooklyn! Ser fint ut! 🙂

 • disse bildene er virkelig magisk fine! du er så utrolig flink <3 kos dere masse!

 • Du tar så sykt fine bilder, jeg drømmer meg helt bort… Kan du lage en guide om hvordan du redigerer bildene dine?
  Håper du nyyyyter dagene i New York (det ser sånn ut hvertfall!!). Klem<3

  • Eirin Kristiansen
   Takk Sara, det er så hyggelig å høre! Når det kommer til bilderedigeringen så vil jeg helst holde det for meg selv. Håper på forståelse for dette. Klem <3

 • Hei! Hvilket objektiv har du brukt på disse bildene? Leter etter et slikt objektiv som egner seg til akkurat slike type bilder som disse her. Takk for svar :*

Comments are closed.