annonse
Fashion meets sportFashion meets sportFashion meets sportFashion meets sport

Fashion meets sport

Fashion meets sportFashion meets sportFashion meets sportFashion meets sport

Jacket by Nike / Here
Pants by J. Lindeberg / Here
Shoes by Adidas / Here

FASHION X SPORT
SPRING SUMMER 2016

Jeg elsker trenden vi går inn i denne sesongen, hvor fashion møter sport i hverdagen. Det passer meg og min stil helt ypperlig! Jeg elsker å kombinere hverdagsklær med sporty elementer, som for eksempel denne wetlook jakken hvor logoen snakker for seg selv, med vide og hvite dressbukser. Zalando kjører nå en kampanje som heter Fashin X Sport SS16, og her kan dere ta en titt på seks-stegsteorien deres om hvordan du kan gjøre en high-fashion sportslook uten å svette for mye. Jeg elsker hvert eneste antrekk, og fikk masse inspirasjon ut av hver eneste look!

I love the fashion meets sports trend that we’re heading into this spring/summer season. It suits me and my personality and style just perfect! I love to combine sporty elements with everyday clothing, like for example this wet look jacket (where the logo speaks for itself) with the white and wide suit pants. Love love love them! Zalando has this Fashion X Sport campaign going on right now, and here you can see they’re six-step theory on how you can do a high-fashion sports look without getting too sweaty. I love every single outfit, and got really inspired every look! How about you?!

Previous Post
Next Post

37 thoughts on “Fashion meets sport

 • Siri
  Fyttigrisen så fresh du var på disse bildene!!

  Jeg sikler på et par Celine-solbriller selv, og lurer litt på hvilken modell og størrelse du har på dine? Du har sikkert skrevet et innlegg om det før, men jeg klarer ikke å finne ut nøyaktig størrelsen – men det ser ikke ut til å være den største modellen? De var så utrolig fine på deg!

  Klem :*

 • Susanne casandra
  Så fresh du var på disse bildene 🙂 dette antrekke passa du kjempe bra Eirin 🙂 ha en fin kveld 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk søte 🙂 Her er bare klokken 12:46! Fin kveld til deg <3

   • susannecasandra
    åja hehe 🙂 men når jeg trykker på linken til boksen så kommer det opp en bukse fra J.lindeberg er det den buksen da?:)

    • Eirin Kristiansen
     Stemmer! Skrev feil navn 🙂

     • Susanne casandra
      Det går fint 🙂 ville bare være sikker på at jeg var inne på riktig bukse 🙂 hehe <3

 • Herregud, du ser så bra ut!! Alt kler den smukke, og jeg elsker måten du får alt til å se så fresht ut! Kos deg masse videre på turen 🙂

 • Oi så utrolig kult! Digger alt! Men kan du vise i et innlegg/video om hvordan du redigerer bildene dine? Eller er det hemmelig?? Håper du nyter NY, du misunner meg ihvertfall 😀
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line! Bilderedigeringen vil jeg helst holde for meg selv. Håper på forståelse for dette 🙂 Stor klem!

 • Stine
  Du stråler, fantastisk antrekk som alltid! 🙂

 • Det kledde du virkelig, så utrolig frest antrekk! Blir alltid så inspirert av å titte innom bloggen din 😀

 • Karoline
  Det antrekket der var virkelig tøft på deg! Jeg liker selv veldig godt denne trenden. Jeg går mye i joggebukser/kosebukser og hettegenser/collegegenser på skolen, men føler likevel at det er «ok» å gå i dette i og med at trenings- og koseklær har blitt så fine og trendy den siste tiden! Tommel opp 😀
  Jeg lurer på hva du bruker for å fikse brynene dine til hverdags? Min øyenbrynspenn fra Billion dollar Brows ble nettopp tom, og jeg må kjøpe meg et nytt produkt til brynene. Jeg klarer ikke å bestemme meg helt for hva jeg liker best av penn/blyant og pudder! Har nemlig variert veldig den siste tiden. Har sett flere bloggere kombinere disse to produktene. Tenkte derfor bare å spørre deg om du hadde noen tips på denne fronten 🙂
  Ellers vil jeg bare ønske deg et strålende opphold videre i NY! Den byen ser bare helt fantastisk ut – har så lyst til å dra dit selv! Gleder meg forresten veldig til å lese boken din. Har ikke forhåndsbestilt den eller noe sånt, men satser på å kjøpe den hos den lokale bokforhandleren her jeg bor. Du er bare så inspirerende! Stor klem til deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Så enig! Det er så mye fint treningstøy på markedet, spesielt fra Nike. Elsker det! Når det kommer til bryn-produkter så sverger jeg til Armani Maestro Brow. Denne påfører jeg med lette strøk fra innerst, og litt mer farge fra buen og ut. Til slutt greier jeg brynene oppover med en øyenbrynsmascara fra Bobbi Brown. Om du går inn på kategorien Skjønnhet & Velvære så skrev jeg forrige uke et innlegg med sminken jeg bruker 🙂 Takk for at du har forhåndsbestilt boken min forresten, det var kjekt å høre. Håper du vil elske den <3 Klem

 • Så utrolig nydelig du er, Eirin!

 • SK
  Hei Eirin! Du ser fantastisk ut as always!:-D jeg lurer på en ting, i snappen the best NYC shoes, hva sko var det? De var veldig fine og de så utrolig komfortabel ut på foten. Ha en fin dag videre:)

  • Eirin Kristiansen
   Heia! De er fra Skechers og er helt magisk på foten 🙂 Såå deilige. Klem!

 • mari H
  hei! så fint antrekk, men hvor blir det av de månedlige episodene av Eirin & Cath?
  klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mari! Takk for det. Nå er det så tighte timeplaner for oss begge at vi må ta det litt på sikt 🙂 Men kjekt å høre at du liker det! Klem

 • Anne
  Wææ, du er bare råstilig!

 • Elin
  Hei, hvor er de grå joggeskoene (?) du la ut bilde av på mystoryen din fra?

 • Ida
  Du er så innmari fin!

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra påskeferie og kunne bestille boken din *klapper i hendene*!
  Du er så utrolig flink og inspirerende. Kos deg videre i New York 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jippiii 😀 Håper du vil like den! Takk <3

 • Stine Isabell
  Hei:)
  Jeg vurderer selv å kjøpe en dyrere veske i utlandet. I den forbindelse lurer jeg på hvordan du gjorde det med fortolling av vesken du kjøpte i Amsterdam?
  Takk for svar:)

 • Jatakk til antrekket 🙂 Hadde jeg bare hatt budsjett til det akkurat nå 😛
  Kos deg i NY

 • Frida
  Hei! Hvilket kamera bruker du? Fine bilder!

 • Wow så freshe bilder! Hvilket kamera er det du bruker på disse bildene?- de ser helt fantastiske ut!

 • Stylish! 😉

 • Kristina
  Aldri slutt med hverdagslige innlegg som feks om strømpebukser! De er grunnen til at jeg leser bloggen din hver eneste dag ?? Inspirasjon og glede i hverdagen ❤

 • Stine
  Veldig fint antrekk! Men bildene på bloggen din bruker veldig lang tid på å loade i forhold til f. eks andre blogger :/ tenkte bare jeg skulle si ifra

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Tusen takk, og takk for beskjed 🙂 Teknisk driver og flytter meg over på ny server for å tåle mer trafikk. Det kan oppleves noen tekniske problemer denne uken 🙁 Hang in there, så blir det bedre! Klem

 • Passet meg perfekt at du var i New York nå, for jeg har bestilt billetter til å reise dit i Juni! Elsker å drømme meg bort i bildene dine derfra, finnes ikke mer inspirerende enn det. Så jeg noterer flittig ned alle tipsene du kommer med! Og er jeg heldig får jeg sikret med meg boken din på flyreisen også, hihi. Tviler på at jeg klarer å spare den så lenge, da.. Gleder meg i hvertfall veldig! Du er så vanvittig flink.

  God tur hjem igjen Eirin <3

  • Eirin Kristiansen
   Koselig å høre, Daria. Tusen hjertelig <3 God klem

Comments are closed.