My everyday makeup tote tour

Forrige uke tok jeg dere gjennom hudpleierutinen min steg for steg, og i dag tenkte jeg å dele sminkerutinen min steg for steg. Det er nemlig mange av dere som stiller spørsmål om nettopp dette, så jeg tenkte at et eget innlegg ville være på sin plass her i dag. Dere som har fulgt meg lenge vil nok kjenne igjen noen av produktene – men spør dere meg så er det veldig positivt! Det betyr at jeg har funnet mine favoritter. Jeg kjenner huden min, og jeg vet hva som ser bra ut på den og ikke. Slik ser innholdet i sminkevesken min ut – maange godbiter! N.B. Ingen av produktene er sponset.

Last week I showed you my skin care routine step by step, so today I decided that I wanted to show you my makeup routine step by step as well. Many of you ask me questions about my makeup, so I thought a blog post about it would be nice today. You who have followed me for a while may have seen the products before, but if you ask me that’s a good thing! It means that I have found my favorite products. I know my skin, and I know what looks good on me and not. Here you have the products in my makeup tote – a lot of goodies! N.B. None of the products is sponsored.

My everyday makeup tote tour

The products I use step by step:

1. Dior Pore Minimizer Primer
2. Lancôme Miracle Cushion Foundation #4
3. Ben Nye Under Eye Concealer
4. Bare Minerals All Over Face Color #Warmth
5. Dior Glow Maximizer (nose and cheek bones)
6. Chanel Joues Contraste Powder Blush #RosePetale
7. Armani Eye & Brow Maestro
8. Bobbi Brown Brow Mascara

During the day to freshen up:

Smashbox Photo Finish Primer Water

My everyday makeup tote tour

Sminken min til hverdags er den samme som til fest og finere anledninger. Noen kler tung sminke, andre gjør ikke. Jeg er sistnevnte, dessverre! Den eneste forskjellen er at jeg kanskje legger litt mer glød på kinnbena og neseryggen med Dior Glow Maximizer, og bytter ut leppepomaden med en leppestift. Easy peasy! Jeg synes en duggfrisk og naturlig sminke er det fineste, spesielt om sommeren med en gyllen og solkysset hud.

My everyday makeup is just the same as it is when I go to parties and finer events. Some people look good with a lot of makeup, others just don’t. I’m unfortunately one of the «others». The only thing I may change in my makeup routine is a little bit more glow on the nose and cheek bones, and switching my lip balm with a lipstick. Easy peasy! I prefer a natural and glowy look, especially in the summer when the skin is golden and sunkissed.

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “My everyday makeup tote tour

 • Monika
  Lovely products!
  Love,
  http://www.thestyleventure.com

 • Emma Korshavn Jartoft
  Hvor er sminkemappen fra?

 • Hvor er sminkemappen fra?

 • Marita
  Hvilken farge har du i concealeren?

 • Siri
  Hvor er sminkepungen din fra!:)

 • Susanne casandra
  Den sminke veska var fin:)
  Takk får tips 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er faktisk en clutch, men jeg bruker den som sminkeveske. Synes den er superfin!

 • Susanne casandra
  Kan jeg spør om den svarte jakka kommer i noe nettbutikk?

  • Eirin Kristiansen
   Hvilken tenker du på? Den i forrige innlegg fra Mango? Den er inne i nettbutikk 🙂 Klem

   • Susanne casandra
    Nei den du hadde på deg på kles salget på lørdag 🙂 ?

 • bell
  Så fint innlegg! Jeg syns det er veldig bra at du deler dine sminketips med oss – spesielt når det er produkter du har brukt over lang tid og sverger til! Hvilken farge bruker du i eye & brow maestro? Den har jeg lyst å teste! Og samme med glow maximizer! Står herved på «ønskelisten» 😉 hihi <3

  • Eirin Kristiansen
   Glad du liker det, Bell! Jeg har Eye & Brow Maestro i fargen Wedge Wood 🙂 Klem!

 • Henriette
  Hei. Fikk du solgt Balenciagaen din? Hvis ikke, hvilken modell er det og hvor mye skal du ha for den? Hilsen Henriette:)

 • Eirin Kristiansen
  Hei! Den er enda til salgs 🙂 Modellen heter Balenciaga City og den selger jeg fir 5000,-. Klem!

 • Sandy
  Digger hvor enkelt du holder det, samtidig som du ser helt smashing ut! Nesten som en Parisienne, hihi. Håper du har hatt en fantastisk mandag. Ikke lenge til avreise nååå! Stor klem

 • Spisestuebord
  Hei! Husker du hvor du hat kjøpt spisestuebordet? Og kommer du til å bruke det i nyleiligheten også tror du, eller har du funnet et annet fint et? Evnt hvillet? ☺ Vi leter etter et lyst og fint spisebord, så det er kjekt med litt innspill!

 • Herlig innlegg, takk for fine sminketips! Jeg bruker selv Blush fra Chanel, noe jeg er utrolig fornøyd med. Elsker det produktet 🙂 Ha en fin påske!

 • Amanda
  Har gledet meg til dette innlegget lenge! Jeg har selv tenkt på å oppgradere min hverdags sminke og er på jakt etter tips og tanker fra så mange steder som mulig 🙂

  Men du, jeg lurte på en ting, syntes du den Smashbox Photo Finish Primeren er bedre en Mac sin Prep + Prime Fix + ? Tenker nemlig å kjøpe en av dem, men vet ikke helt hvilken 🙂

 • anna
  Hvor har du kjøpt ben nye consealeren? 🙂

 • Renate
  Du er så flink å ta bilder!
  Lurer på hvordan du får bildene dine på instagram så stor, selv med en hvit ramme rundt? Bruker du en spesiell app? 🙂

 • Åsne
  Hei! Kan du si litt mer om concealeren? Aldri hørt om merket før, virket spennende 🙂

 • Kjempefin sminkemappe! I want it! <3

 • Veronika
  Hei, har du noen billigere alternativer å anbefale ?? 🙂 tenker spesielt på foundation, blush og solpudder 🙂
  Klem

 • Hedda
  Åå, elsker bloggen din! En av grunnene er at du alltid er positiv og kommer med gode innlegg? Lurte bare på hvilken hudtype du har? Jeg har selv tørr hud og lurer på om disse produktene er noe du vil anbefale da. Klem

Comments are closed.