Today I've been looking like this

Today I've been looking like this

Today I've been looking like this

Today I've been looking like this

And last but not least..

 

Today I've been looking like this

 

Sweater & pants: Zara
Shoes: Stan Smith Adidas
Suede jacket: Noisy May
Sunglasses: Céline
 

Ta’daaa! Hahah, jeg måtte bare ha med siste bildet, for i dag har det virkelig vært gledens dag. Det har vært en mørk vinter, og det fascinerer meg hvor utrolig mye en dag med sol kan gjøre med humøret og energinivået! Jeg blir sprudlende glad, og krysser alt jeg har for at vi får mange flere dager som denne fremover. Om ikke får jeg vel bare flytte til Los Angeles! Hehh.. En vakker dag, så fort muligheten byr seg – da er Billy og jeg klar som et egg, det skal jeg love dere. I dag var jeg som jeg nevnte på befaring i leiligheten for å se hvordan ting ligger an, og jeg må innrømme at jeg ble rimelig skuffet. Alt som var gjort var malingen, og jeg hadde i hvert fall forventet at gulvet var lagt og kjøkkenet montert. Men det er sånn det er med slike byggeprosjekter, man må bare smøre seg med tålmodighet. Bahh! Men tenk så deilig det vil føles når alt er ferdig – jeg gleeeder meg. I følge byggeleder kunne leiligheten likevel overleveres etter frist, men vi får nå se på det. Jeg håper virkelig det! Ha en riktig fin kveld, dere ♥

Ta’daaa! Haha, I just had to include the last photo in the post as well, because I think it really describes how I’ve been feeling today. The winter here in Bergen has been dark and depressing, so it’s really fascinating to me to experience how much a bright and shiny day like today can affect the mood and energy levels. I’m so happy today, and I cross everything I have about getting more days like these in the future. If not, I’ll just have to move to Los Angeles. Hahh.. One day – as soon as an opportunity opens, I’m gonna grab it and take Billy with me. That’s for sure! Today as you already may know I’ve been at inspection in my new apartment. To my disappointment there was very few changes from the last time I was there. Bahh! But I guess that’s just what to expect with building projects.. A lot of patient is necessary. But well well, then It’s gonna feel even better when it’s done!

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Today I’ve been looking like this

 • susannecasandra
  så fint antrekk 🙂 så kjipt det med leiligheten, men den blir nok ferdig snart skal du se 🙂
  krysser fingrene får deg , sån at leiligheten står klar den dagen som de har sakt 🙂

 • susannecasandra
  kan du være så snill å legge ut link til buksa ? den er sååå fin <3

  • Eirin Kristiansen
   Jeg finner den ikke, om ikke skulle jeg selfvølgelig gjort det 🙁

 • Kjersti
  Trodde ikke det var mulig, men den siste uken har du virkelig tatt bloggingen til et helt nytt nivå! SÅ flink du er, føler du skriver mye «friere» nå, og får frem litt mer personlighet. Blir alltid skikkelig glad av å lese innleggene, får tidenes godfølelse av bloggen din 🙂 Disse bildene var så fine, ble bare skikkelig glad og i vårstemning av de. Og du er nydelig som alltid, får så mye inspirasjon fra antrekkene dine, du har helt rå stil! Virker som du har det veldig bra om dagen, og det skinner virkelig igjennom og smitter over på oss lesere 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Kjersti. Jeg har prøvd å bli mye mer bevisst på å «rivløse» med litt når jeg skriver. Det føles mye bedre også 😀 Takk for superfin kommentar. Bra start på dagen <3

  • Henriette
   Må si meg helt enig! Jeg har alltid vært en stor fan av bloggen din, men de siste dagene har jeg gått fra å være fan til å bli en stalker. Haha, ikke bokstavelig talt, da <3 Jeg er innom flere ganger daglig, og må ærlig innrømme at du er en helt enorm inspirasjonskilde. Alt fra matretter til det å gjøre det beste ut av kjipe situasjoner. Bloggingen din er mitt "fristed" og jeg slapper skikkelig av når jeg klikker meg inn her. Av og til venter jeg helt til kvelden med å klikke meg inn, slik at jeg kan lene meg tilbake og nyte innleggene som er blitt postet ila dagen. DU er super, Eirin! <3

   • Eirin Kristiansen
    Iiiiih! Klarer ikke slutte å smile. TUSEN TAKK 🙂 I love you! Gjett om dette er motiverende for meg :*

    • Marthe
     Jeg må også bare si meg heeelt enig her! Jeg har fulgt deg i mange år nå og de siste ukene har du og bloggen din virkelig blomstret! Fortsett sånn Eirin, du er virkelig en flott jente med et talent og utstråling mange bare kan drømme om! Det å finne seg selv og sin vei er ikke alle forunt så nyt det og vær stolt av deg selv <3
     Selv sliter jeg med å finne igjen meg selv etter en vanskelig periode med spiseforstyrrelser, hvor man også mister seg selv og forholdet til mange rundt seg, og du skal vite at jeg finner mye inspirasjon og glede i en tung hverdag her inne hos deg. Håper virkelig jeg en dag veldig snart kan stråle slik som deg og ikke minst finne balansen i mat og kos slik du har gjort! Å være komfortabel i egen kropp er en undervurdert luksus!

     Dette ble mye stakkar! Ønsker deg en herlig kveld 🙂 <3

     • Eirin Kristiansen
      Skjønne, gode Marthe. Tusen takk for fine ord! Det varmer hjertet mitt at du finner inspirasjon her inne hos meg, og at jeg kan bidra til noe positivt i hverdagen din. Håper du finner deg selv veldig snart, og at jeg forhåpentligvis kan hjelpe deg enda litt mer med inspirasjon veien videre fremover. God kveld og enda bedre klem 🙂 <3

 • Hege
  Hei?
  Skal du selge den blomstrete jakken fra Newyorker ?

 • emma
  Jeg liker at du er en helt almindelig pige som ser helt almindelig ut – det er altså et kompliment. du er ikke «uopnåelig» forstår du.. Skønt, Eirin at lese med alltid 🙂

 • fineste du <3

 • Kjedelig da, men håper du snart får flytte inn. Gleder meg til å følge interiørprosjektet 😀

 • Veronica
  Hei kjære Eirin! Så på snap at du vasket bilen din i vaskehall. Ville bare tipse deg om en ting som ikke alle vet. Vannet i vaskehaller er gjenbruk, det vil si at vannet som vasker bilen din er fullt av salt. Spesielt ille er det jo på vinteren, veiene blir jo ofte saltet og det setter seg på bilene. Så blir det vasket av i hallene og vannet blir brukt på nytt. Så jeg anbefaler å vaske bilen hjemme. Spesielt med tanke på at du har så utrolig fin bil. Dagens tips! ☺

  • Eirin Kristiansen
   Hei Veronica! Takk for heads up, det visste jeg faktisk ikke 🙂

 • Så dumt det med leiligheten, men som du selv sier: Det blir bra til slutt og for en herlig følelse det blir! 😀

 • Camilla Hansen
  Hvilken modell heter Celine-solbrillene? de er sååååå fine!!

 • Susanne casandra
  Kan jeg spør hvor / åssen butikk kjøpte du jakka på?

 • marit
  Heiaa! Lurte på om du har link til denne buksa? Hadde blitt veldig glad!!! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marit! Jeg har dessverre ikke noe link til den, har prøvd å finne den :/

 • Tone
  For en fin jakke! Finnes den i butikken nå? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Den er like rundt hjørnet 🙂 Klem!

 • Susanne casandra
  Åssen butikk kommer jakka i ?:)

Comments are closed.