8 ways to upgrade your toast

Det er ingen tvil om at jeg er et frokostmenneske og en sucker for lange, gode bruncher. For å si det slik – det er en grunn til at jeg etter noen måneder fant ut at lavkarbo ikke var noe for meg. Jeg ELSKER brød og alt som har med bakverk å gjøre! Jeg kunne spist det hver dag, hele tiden. Men for at magen ikke skal vrenge seg å blåse seg opp til en eneste stor 17-mai luftballong, så må jeg sørge for at det brødet jeg får i meg er grovt og avgjørende for et fullverdig og sunt måltid som gir meg energi istedenfor å stjele energi. Dessuten er jeg heldigvis mest glad i grovt!

There’s no doubt I’m a breakfast person and a sucker for long, good brunches. I mean, there’s a reason I didn’t handle the low carb lifestyle. I LOVE bread and everything that goes with. I could eat it everyday with every meal! But for my stomach not to blow up like a big balloon, I’ll have to make sure that the bread I’m eating is full grain and crucial for a healthy meal, so I will gain energy instead of feeling tired. That’s really important!

8 ways to upgrade your toast8 ways to upgrade your toast

Når det kommer til toppinger elsker jeg å prøve ut nye ting og være kreativ. Dessuten ser det så mye mer innbydende ut når brødskivene oser av deilige og fristende farger på tallerkenen! Om man får venner over på brunch er det også vann-i-munnen-garanti deluxe. Den eneste faren er at det kanskje er du som må hoste alle brunchene fremover, men det er jo bare hyggelig så lenge alle bidrar, eller hva? Hehe!

When it comes to toppings I love to try out new things and be creative. Also I believe the plate with different kinds of toasts looks so much more tempting and yummy when it has a lot of colors on it. And if you have friends over, it’s a mouth-watering-meal-guarantee. I can promise you that! The only downfall may be that you’ll have to throw every brunch in the future from now on. But I mean, as long as everyone is involving it’s just fun!

8 ways to upgrade your toast

Mmm..

8 ways to upgrade your toast

8 yummy toppings;

Nugatti Zero med bananskiver
Urtekremost med cherrytomater og spirer
Jordbær, kremost, mandelflak og honning
Kremost med urter, avokado og cherrytomater
Sukkerfritt bringebærsyltetøy, fiken og spirer
Mozzarella, tomat, pepper og frisk basilikum
Kremost, blåbær, honning og flak av kokos
Skiver av reddik, urtekremost og spirer

Banana with sugar free chocolate spread
Mozzarella, tomato, pepper spice and fresh basil
Herb cream cheese with cherry tomatoes and sprouts
Strawberries, cream cheese, almond flakes and honey
Avocado with cream cheese, sprouts, and cherry tomatoes
Cream cheese, blueberries, honey and coconut flakes
Slices of radish, herb cream cheese and sprouts
Sugar free raspberry jam, figs, and sprouts

8 ways to upgrade your toast

Ikke glem at brødet er like viktig. Jeg kjøper ferskt grovbrød med masse frø hos Meny, det er det beste!

Don’t forget that the bread is just as important. I always buy freshly baked full grain bread with different seeds. It’s the best!

8 ways to upgrade your toast8 ways to upgrade your toast

Ønsker dere en nydelig dag! Her skinner solen som bare det, og jeg skal på befaring i leiligheten. Kameraet blir med meg – dere får se litt bilder fra den senere. Deretter blir det forberedelser til Pop-Up Shop! Kjenner jeg gleder meg skikkelig, jeg. Viiiii skrives, fine ♥

Well, we’re through. Here in Bergen the sun is shining so bright today, and in a little while I’m heading to inspection in my new apartment. The camera follows, and I will update you about it later! Afterwards I’m gonna do some preparations for the weekends Pop-Up Shop. Talk to you later! Xx


Previous Post
Next Post

21 thoughts on “8 ways to upgrade your toast

  • Lene
    Nam, dette ser supergodt ut! Bra innlegg! Hvilke matvarer pleier du å unngå for å ikke få oppblåst mage? 🙂 Har selv problemer med oppblåsthet..

    • Eirin Kristiansen
      Jeg personlig bør holde meg unna matvarer med mye hvetemel og sukker i seg. Om ikke blåser det seg om som bare det! Jeg reagerer også kraftig på Nugatti Zero, dessverre – så den nyheten ble fort en no go for meg, fant jeg ut 🙁 Vet ikke hva som er i det som jeg reagerer på, men..

      • Sissel
        Veldig vanlig å reagere med oppblåsthet på søtstoff, det er det vel en del av i nugatti zero 😉 Stevia og andre naturlige søtstoff reagerer man som regel ikke på, men malitol som ikke er naturlig og finnes i mange sukkerfrie produkter, tyggis osv. reagerer de fleste på i ulik grad. Klem 🙂

      • helle
        Garanter søtstoffet du reagerer på i nugattien! Skjedde samme her 🙁

        • Eirin Kristiansen
          Ja, jeg mistenker det. Så utrolig synd, for den var god!

  • Anita
    Hvis du er så glad i brød anbefaler jeg deg å sjekke ut Maria Skappel sin oppskrift på hjemmelaget brød. Det er såå godt, og utrolig enkelt å smelle sammen! 🙂

    http://www.mariaskappel.no/2012/08/10/verdens-enkleste-og-deiligste-brod/ 🙂

    • Eirin Kristiansen
      Nam! Den lagret jeg right away 😀 Takk!

  • Kaja
    Tommel opp for kreativt innlegg! Ser virkelig at du har tatt til deg leserenes tilbakemeldinger:))))

  • Mmmm, så mye god topping!! Jeg elsker også frokost og brunch, så da jeg fikk glutenallergi i sommer ble jeg så lei meg. Heldigvis har jeg funnet noen greie glutenfrie alternativer til brød, selvom det ikke smaker på langt nær så godt som fersk brød, så disse toppingene må jeg prøve meg på!! 🙂 En stor favoritt hos meg er kremost naturell med jordbær, oh my!

  • Nutritionist
    Meget bra! Brød har blitt svartmalt de siste årene (lavkarbo) noe som er en stor misforståelse.
    Tommel opp for grovt brød med kreative pålegg!

  • Meg
    Hei du!
    Titter innom bloggen din hver dag og blir stadig vekk inspirert av dine innlegg. Jeg lurte på en ting. Hev med på 100dager challange uten sukker, men ser ikke noe oppfølgings innlegg på denne konkurransen. Droppet du av?

    • Eirin Kristiansen
      Hei! Som jeg skrev forrige uke så røk jeg etter 2 mnd :O Hvordan går det med deg?

  • Siri
    Nam! Det her så fristende ut:)
    Et annet tips:
    Guaqumole, westfaler skinke( eller annen tilsvarende spekeskinke) og stekt egg på ristet brød. Holy moly det er såå godt!

  • For et herlig innlegg!! Skikkelig forfriskende og ikke minst inspirerende. Skal jaggu meg handle inn litt pålegg i morgen altså! Jeg handler ofte brød på Meny – det er jo så mye godt der. Dessuten er jeg superfan av at det står grovhets-prosent på brødet – det er veldig kjekt! Ha en fin kveld, skjønne deg <3

  • It looks so good!

  • Yvonne
    Supert innlegg! Følg gjerne opp med lunch, salater etc 🙂 kan du forresten legge ut bilde av brødposen på snap? Synes det er så vanskelig å finne et grovt brød som er skikkelig godt.

    • Eirin Kristiansen
      Hei Yvonne! Det skal jeg gjøre neste gang 🙂

Comments are closed.