Det er ingen tvil om at jeg er et frokostmenneske og en sucker for lange, gode bruncher. For å si det slik – det er en grunn til at jeg etter noen måneder fant ut at lavkarbo ikke var noe for meg. Jeg ELSKER brød og alt som har med bakverk å gjøre! Jeg kunne spist det hver dag, hele tiden. Men for at magen ikke skal vrenge seg å blåse seg opp til en eneste stor 17-mai luftballong, så må jeg sørge for at det brødet jeg får i meg er grovt og avgjørende for et fullverdig og sunt måltid som gir meg energi istedenfor å stjele energi. Dessuten er jeg heldigvis mest glad i grovt!
There’s no doubt I’m a breakfast person and a sucker for long, good brunches. I mean, there’s a reason I didn’t handle the low carb lifestyle. I LOVE bread and everything that goes with. I could eat it everyday with every meal! But for my stomach not to blow up like a big balloon, I’ll have to make sure that the bread I’m eating is full grain and crucial for a healthy meal, so I will gain energy instead of feeling tired. That’s really important!
Når det kommer til toppinger elsker jeg å prøve ut nye ting og være kreativ. Dessuten ser det så mye mer innbydende ut når brødskivene oser av deilige og fristende farger på tallerkenen! Om man får venner over på brunch er det også vann-i-munnen-garanti deluxe. Den eneste faren er at det kanskje er du som må hoste alle brunchene fremover, men det er jo bare hyggelig så lenge alle bidrar, eller hva? Hehe!
When it comes to toppings I love to try out new things and be creative. Also I believe the plate with different kinds of toasts looks so much more tempting and yummy when it has a lot of colors on it. And if you have friends over, it’s a mouth-watering-meal-guarantee. I can promise you that! The only downfall may be that you’ll have to throw every brunch in the future from now on. But I mean, as long as everyone is involving it’s just fun!
Mmm..
8 yummy toppings;
Nugatti Zero med bananskiver
Urtekremost med cherrytomater og spirer
Jordbær, kremost, mandelflak og honning
Kremost med urter, avokado og cherrytomater
Sukkerfritt bringebærsyltetøy, fiken og spirer
Mozzarella, tomat, pepper og frisk basilikum
Kremost, blåbær, honning og flak av kokos
Skiver av reddik, urtekremost og spirer
Banana with sugar free chocolate spread
Mozzarella, tomato, pepper spice and fresh basil
Herb cream cheese with cherry tomatoes and sprouts
Strawberries, cream cheese, almond flakes and honey
Avocado with cream cheese, sprouts, and cherry tomatoes
Cream cheese, blueberries, honey and coconut flakes
Slices of radish, herb cream cheese and sprouts
Sugar free raspberry jam, figs, and sprouts
Ikke glem at brødet er like viktig. Jeg kjøper ferskt grovbrød med masse frø hos Meny, det er det beste!
Don’t forget that the bread is just as important. I always buy freshly baked full grain bread with different seeds. It’s the best!
Ønsker dere en nydelig dag! Her skinner solen som bare det, og jeg skal på befaring i leiligheten. Kameraet blir med meg – dere får se litt bilder fra den senere. Deretter blir det forberedelser til Pop-Up Shop! Kjenner jeg gleder meg skikkelig, jeg. Viiiii skrives, fine ♥
Well, we’re through. Here in Bergen the sun is shining so bright today, and in a little while I’m heading to inspection in my new apartment. The camera follows, and I will update you about it later! Afterwards I’m gonna do some preparations for the weekends Pop-Up Shop. Talk to you later! Xx
Tommel opp for grovt brød med kreative pålegg!
Titter innom bloggen din hver dag og blir stadig vekk inspirert av dine innlegg. Jeg lurte på en ting. Hev med på 100dager challange uten sukker, men ser ikke noe oppfølgings innlegg på denne konkurransen. Droppet du av?
Et annet tips:
Guaqumole, westfaler skinke( eller annen tilsvarende spekeskinke) og stekt egg på ristet brød. Holy moly det er såå godt!