1st morning of March

Page 1 of 31

Goood morgen, fininger! Tenk at mars er her allerede. Det kriblet litt ekstra i magen da jeg våknet i morges, og det er fordi denne måneden er noe jeg har sett frem til veldig lenge. Nå er det mye som skjer, dere! Leiligheten blir ferdig, jeg reiser på jentetur med bestevenninnen min, prosjektet jeg har holdt på med det siste året røpes, jeg reiser til New York, og faktisk så gleder jeg meg også til vår og litt mer farger over byen. Det gjør så mye med humøret! Nei, ahh.. Dette skal bli gode tider kjenner jeg. Min første frokost i mars så slik ut! En ordentlig solskinnsfrokost spør du meg.

Good morning sunshine! Oh my, I can’t believe were in March already. I could feel my belly tickle a little extra hard when I woke up this morning. I’ve really been looking forward to this month for a looong long time! There’s a lot happening and I barely can’t wait for it. Some of the happenings; my apartment is getting done, I’m going on a little vacay with my best friend, I finally get to reveal my secret project that I’ve been working on the past year, I’m going to New York with my family, and actually I’m also really looking forward for spring to color the whole city. It sure does something with the mood! Ahh.. Good times are coming that’s for sure. And here you have my very first breakfast of March! A good one if you ask me.

1st morning of March

I had smoothie and avocado for breakfast!
And as you can see, Billy had Teddy’s poor litte ear..

1st morning of March

Y u m m i e s

Noen morgener er ikke alltid magen like sulten som andre. Sånn er det bare noen ganger! Men da liker jeg å starte dagen med noe lett fordøyelig for magen, som denne smoothien og avokadoen. Smoothien er enkelt og greit laget av litt bærblanding, tyrkisk yoghurt, mandler og kokosmelk. Når jeg er på farten har jeg ofte med meg en avokado og litt peppermix – det er sunt supergodt som mellommåltid! Om få strakser skal jeg bevege meg inn til et møte i sentrum i forbindelse med Pop-Up Shop. Det ser ut til at det blir 19. mars, så da må dere holde av datoen! Cath og jeg tømmer så og si hele garderobene og hjemmene våres fra alt til klær og interiør. Hadde vært så koselig om dere ville komme! Nærmere informasjon vil deles når det nærmer seg. Ha en strålende første dag i mars! Husk, lag et ekstra godt grunnlag for en god måned i dag, dere. Vi skrives senere ♥

Some mornings I’m not that hungry as others. That’s just how it is sometimes and I bet you all feel the same way! Then I like to start the day with something light and easily digestible for the stomach, like for example smoothie and avocados. The smoothie I basically made of berry-mix, turkish yoghurt, almonds and coconut milk. When I’m on the run I often bring avocado and pepper seasoning with me. It’s both healthy and super good! In a few moments I’m heading to the city for a meeting regarding Cath and I’s Pop-Up Shop. It looks like it’s gonna be 19th of March so save the date! We’re cleaning out almost everything when it comes to both clothing and interior. It would be so lovely to see you there! Further information will be up very soon. Well, have a super first day of March lovelies! Remember to make a good base for the rest of the month. Talk to you later! Xx

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “1st morning of March

 • Andrea
  Hei. Hvor er buksen fra din siste snap fra? ?

 • Ingvild
  Fine og inspirerende deg!

 • Åh, jeg gleder meg sånn til å høre hva du har holdt på med det siste året! Må bare si at jeg alltid gleder meg til å titte innom bloggen din hver morgen når jeg våkner. En fordel ved å bo i Australia er at det stort sett har kommet både ett og to nye innlegg, slik at jeg kan kose meg mens jeg spiser frokost 🙂 Hihi

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig koselig å lese, Kaja 🙂 Dette gjorde meg glad å lese. Klem

 • HA
  Såå typisk at jeg ikke er hjemme den helgen dere skal ha Pop-Up…:-( Har du mulighet til å kanskje legge de tingene som er litt mer eksklusive ut på nett, evt. vesker og slikt, om du skal selge det?

 • Susanne casandra
  Dette så gått ut Eirin 🙂
  Gleder meg Til å se leiligheten å gleder meg til å få vite hva prosjekte ditt er 🙂
  Å skulle ønske jeg kunne kommet til Bergen å vært med på bloppisen dere skal ha. Men det blir litt vannskelig i ogmed at jeg bor i Kristiansand. Håper du skal selge noe på nett også ettervært 🙂
  Ha en fin tirsdag. Her ligger man med influensa «/

 • ingrid
  Åh, 19.mars er en kjip dato da påske- og vinterferien er begynt da! Mange, inkl. meg selv, reiser bort da….

  • Eirin Kristiansen
   I know.. Men det måtte bli slik da det var den eneste helgen som gikk!

 • Nam! Denne måneden høres helt fantastisk ut for deg! Ha en deilig dag 🙂 klem

  • Eirin Kristiansen
   Takk det samme Nora 🙂 Klem

 • Cecilia
  Spennende med klessalg! 🙂 Hvilke gode formål går pengene til, hvis?

 • Sandy
  For en spennende måned du har i vente! Ingen mulighet til å mottat et bilde av alt du selger og evt møtes på forhånd. Bor ti min unna deg, men er hjemme på ferie da ofc 🙁 Ha en fin tirsdag

 • Siren
  Ah, kjipt at bloppisen er 19.mars, da jeg (og sikkert mange andre) har reist på påskeferie da!..

  • Eirin Kristiansen
   Det var det eneste som passet for oss begge + leie av lokale 🙁 Men det blir bra!

 • karen
  Hvor er buksen fra din siste snap fra? 😀

 • Spennende 🙂 Gleder meg til å se hva prosjektet er. Tipper det er noe kjempe kult noe.

 • Elisabeth L
  Høres ut som mye spennende kommer fremover! Gleder meg masse til å lese om det hemmelige prosjektet ?

 • Anne
  Det såg godt ut – friske farger! ? Hvor er tallerkenen fra?

 • Gleder meg til å shoppe, haha! Jeg får bare begynne å spare ? Blir kjekt å hilse på deg også. Ha en fin kveld <3

 • Ine
  Dette innlegget fikk meg til å sprette opp av sengen for å lage yoga-smoothien din!
  Fy søren så god den er <3 Og bloggen din er like inspirerende og flott som alltid!

Comments are closed.