Been shooting all day

I borrowed these golden beauties for some hours.. Super cute!

Been shooting all day

Hektisk mandag, men åh så gøy det har vært! Jeg må først og fremst bare beklage en sen oppdatering her inne, det har gått i full rulle helt frem til nå. Jeg har vært på fotoshoot i hele dag, og nå er jeg endelig hjemme igjen. Det var bitende kaldt å skyte ute, men jeg hadde så mange søte folk rundt meg at det gjorde plutselig ingenting likevel. Såå koselig! Nå kjenner jeg frosten har tatt meg fra topp til tå, og alt jeg lengter etter er et varmt bad.. Brrrr! Bare synd jeg ikke har ett… Ha ha ha! Nå er jeg suuuper klar for en bedre middag etterfuldt av Bachelor in Paradise aka guilty-pleasure-monday-tv-night. Det er en tradisjon! Noen andre som joiner meg her? Ingenting er bedre enn en rolig sofakveld etter en travel mandag.

Hectic Monday but oh so much fun! First of all I just gotta say sorry for the late update. I’ve been doing a photoshoot all day, and haven’t had a chance to post anything. It was freezing shooting the photos outside, but I had such a great team with me so it went just fine! Now I’m finally back home again and all I want to do is to take a nice, hot, long bath. Unfortunately I don’t have a tub! Ha ha ha.. Tonight my guilty-pleasure-monday-tv-night is on the agenda and I barely can’t wait to see another episode of Bachelor In Paradise. Who’s with me?! Nothings better after a long day..

Been shooting all day

– Hey, how’s your day been so far?


Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Been shooting all day

 • Gleder meg til å se resultatet! Er bare så takknemlig for at du virkelig leverer gode blogginnlegg uansett hvor lenge vi må vente! Du er så inspirerende og flott! Gleder meg til å benke meg foran tv-en selv bare jeg har fått stengt på Princess ? Ha en koselig mandags kveld <3

  • Eirin Kristiansen
   Du er herlig, Tanya. Det var koselig å høre at du synes det! Takk! Lykke til med stengning og god mandagskveld videre 😀 Klem <3

 • Malin
  Hvor er det fine tørklet du hadde på deg på Snapchat fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Du det vet jeg dessverre ikke, Lindex muligens! 🙂

 • Marthe
  Hei igjen! Jeg spurte deg noen spørsmål om tatoveringen din på underarmen i et av innleggene dine i går! Husker du ca hva du måtte betale for den? Og har den en spesiell historie bak seg?

  Jeg har lenge vurdert samme tatovering da destiny betyr så mye <3 og din er spot on av hva jeg ønsker meg utseende messig, enkel og stilren, synes det derfor kunne være morsomt å høre hva den betyr for nettopp deg? 🙂

  I tillegg lurer jeg på hva du betalte for Celine tie the knot Armebåndet ditt? Er det sølv?

  Ble mye dette her, håper du tar deg tid til å svare søte deg! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marthe! Jeg mener å huske at jeg betalte rundt 1000,- for den da jeg fylte 18, hvilket da var minsteprisen for en tatovering hos Leading Light. Historien er ikke så mye annet enn at «Destiny» er veldig meg. Jeg har alltid trodd på skjebnen og at alt skjer for en grunn. Min skjebne har tatt meg til gode steder i livet, og jeg er veldig takknemlig for det. Også de mindre gode, som har lært meg mye. Jeg liker å tro at det er en naturlig orden i «universet» som har en bestemt plan for oss alle 🙂
   Celine armbåndet mener jeg lå på rundt 2500,-. Husker ikke eksakt, men det var noe i den duren. Klem!

 • Susanne casandra
  Å så gøy å være på foto shoot. 🙂 frosten har også tatt meg har fryst i hele dagen «/ ha en fin mandag, btw hvor er den stripete genseren fra?( den du hadde på snap i dag)
  Klem

 • Vet du hvor den capsen på bildet er fra? 😀

 • Så spennede! Gleder meg til å se resultatene! Ha en super kveld, det fortjener du, flinke deg! Klem <3

 • B
  Hei Eirin,
  Siden jeg syns du har så utrolig bra stil, må jeg bare høre 🙂
  Jeg skal i to brylluper dette året og trenger absolutt en ny kjole, kan du si noen nettsider eller butikker hvis det hadde vært deg i situasjonen? 😉 :p Eller merker….

  Håper inderlig på svar!
  Du er så utrolig inspirerende!! :):):)

  • Eirin Kristiansen
   Hei B! Ååå, så hyggelig. Nå skal jeg innrømme at jeg ikke er noe kjolemenneske i det hele tatt, men om jeg var deg ville jeg tatt meg en titt hos Mango. De har alltid noe som faller i smak synes jeg 🙂 Stor klem og lykke til med kjolevalget! Skal ikke være enkelt.. <3

  • Elise
   Et annet tips er ASOS! De har masse fint i bryllupsgjestkategorien, fra både egne og andre merker. Jeg kjøpte en superfin lavendelfarget kjole fra Jarlo der i fjor, tror den blir med inn i årets bryllupssesong også 🙂

 • Hvor er skoene fra, vet du det? 🙂

 • Ingvild
  Vet du hvor gullskoene er fra? Helt herlige!
  Fantastisk blogg, Eirin. Jeg er utrolig dårlig på å kommentere, men leser bloggen din jevnlig, og elsker hver eneste bit av den. Takk for masse inspirasjon på alle områder <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingvild! Mener de er fra H&M 🙂 Tusen takk, koselig at du legger igjen en kommentar. Det setter jeg pris på <3

 • Gleder meg til å se bilder!

  🙂

 • Så spennende med shoot! Gleder meg til å se resultatet 😀

Comments are closed.