Sponset behandling
Roll Shaper at Studio Figura

Med lidenskap for helse, skjønnhet og velvære elsker jeg å prøve ut nye ting som gjør godt for både kropp og sinn. Denne uken har jeg blitt invitert til å teste ut Roll Shaper hos Studio Figura. Jeg skal innrømme at jeg ikke hadde hørt om det tidligere foruten en artikkel hvor KK hadde testet det ut, så jeg var med andre ord veldig nysgjerrig da jeg var på vei til min første time. Da jeg kom og møtte på herligste Rasa ble jeg veldig postivt overrasket! hun forklarte meg veldig enkelt hvorfor Roll Shaper er bra for oss, og hvilken fordeler det har for kroppen. Det var superinteressant!

With a big passion for health, beauty and well being I love to try out new things that do good for both body and mind. This week I got invited to Studio Figura to try out the Roll Shaper. I’ll admit that I’d never heard about it before except an article that I’ve been reading earlier. I was really excited! When I first came the sweetest woman named Rasa which is the owner of the place welcomed me. She told me about all the benefits of Roll Shaper.

Roll Shaper at Studio Figura

Rasa er den søteste damen jeg har møtt. Hun hjelper til og forklarer stillingene gjennom hele behandlingen. Det er viktig å drikke vann underveis for å hjelpe kroppen med og skylle ut avfallsstoffer! For best mulig effekt anbefales det å gå 3 ganger i 4 uker, deretter 1-2 ganger i 4-5 uker!

Rasa is such a sweetheart. She helps you during the whole process by guiding you through the different positions. It’s really important to drink water along the way to flush out toxins! It’s recommended to do the Roll Shaper 3 times a week in 4 weeks, then 1-2 times in 4-5 weeks!

Roll Shaper at Studio Figura

H o w   d o e s   i t   w o r k ?

Jeg testet ut hovedprogrammet på 45 minutter, som dere ser henger beskrivelse av på veggen. Det hele går ut på at man står og sitter i forskjellige stillinger slik at kulene kan massere på steder som blant annet magen, leggene, armene, rumpen og skuldrene. Roll Shaper er kort fortalt lymfemassasje som forbedrer helsen vår på forskjellige måter. Det gjør kroppen merkbart lettere, gir mye energi og overskudd, øker forbrenningen, styrker immunforsvaret og forbedrer søvnkvaliteten. Lymfemassasjen stimulerer også blodsirkulasjonen, og hjelper kroppen å bli kvitt overflødig vann, samtidig som at det fungerer detoxifiserende på kroppen. Huden blir fastere og strammere, musklene mer tonet, og man blir kvitt cellulitter!

I did the main program for 45 minutes. It’s all about sitting and standing in different positions so that the machine stimulates the right parts of the body, such as stomach, legs, arms, butt and shoulders. The Roll Shaper is a lymphatic drainage type of massage and, during the procedure, the whole lymphatic system is stimulated and lymph is directed to the lymphatic nodes. Blood circulates through a complex system of blood vessels and, respectively, lymph circulates throughout the lymphatic system. It trains, tones and shapes the body. Perfect for cellulites!

Roll Shaper at Studio Figura

· Relaxing environments ·

Roll Shaper at Studio Figura

Roll Shaper at Studio Figura

M y   e x p e r i e n c e   w i t h   R o l l   S h a p e r

Alle reagerer forskjellig etter første gang. Jeg opplevde en del hodepine rett etterpå, hvilket er normalt da avfallsstoffene skal ut av kroppen. Ellers merket jeg ikke så mye annet enn at jeg følte meg litt øm i musklene, og at jeg sov som en bjørn om natten. Jeg føler søvnbehovet mitt har gått ned etter to behandlinger! Har med hånden på hjertet aldri sovet bedre.. Nå gleder jeg meg til å ta flere behandlinger! Det er veldig individuelt med resultater. Det sies at noen merker forskjell allerede etter første behandling, mens andre gjerne ikke før 4-5 behandling..

Everyone respond differently the first time. I got a little bit of headache after my first session, which is perfectly normal because of the body letting go of all toxins. Otherwise I also noticed that I felt a bit sore in my muscles, but I slept like a bear. I swear I have never slept better! Now I can’t wait to do another session. When it comes to results it’s really individual how people react. Some say that they can feel changes already after first treatment!.

Roll Shaper at Studio Figura

Om du har lyst til å teste ut Roll Shaper kan du booke time eller stille eventuelle spørsmål du måtte ha til Rasa via Facebooksiden hennes. Jeg gleder meg allerede til neste gang! Det er deilig å unne seg litt  som gjør godt for kroppen. Takk for meg Rasa, vi sees neste uke ♥

If you want to try Roll Shaper, you can book an appointment or ask Rasa any questions through her Facebook page. I can’t wait to come back! It’s so nice to spoil yourself with a little everyday luxury that actually does good to your body sometimes.. Thanks for having me Rasa!


Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Roll Shaper at Studio Figura

 • Eileen
  Hei! Har du fortsatt Burberry trenchcoaten, om ja skal du selge den? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Den skal jeg selge på Bloppis i Bergen 18/19 mars 🙂

 • Ia
  Så utrolig spennende konsept! Tror jeg må prøve dette om jeg finner et fint sted i Oslo! Gleder meg til å følge prosessen din! <3

  • Kjersti Solsvik
   Karl Johansgt 5, Oslo, det er en helt vidunderlig behandling. Den hjelper med å kickstarte hele kroppen. Jeg har gått inn to buksestørrelser etter bare 7 behandlinger. Se facebooksiden deres for info. Hils fra Kjersti Solsvik

 • Monika
  Looks so interesting!

  Love,
  http://www.thestyleventure.com

 • Hei, fine! Jeg lurte på en ting:

  Når/hvis du bruker Mary Lou Manizer, hvilken KOST bruker du?
  dinaseveryday.blogg.no

  • Eirin Kristiansen
   Dette produktet er jeg ikke kjent med dessverre :/

 • Maria
  Hei, Eirin!
  Jeg har lest bloggen din lenge og synes du er veldig inspirerende. Men å reklamere for sånne ting er faktisk bare bortkastet. Sikkert flott med en sponset massasje, men det er ingenting som fungerer «detoxifiserende» annet enn kroppens egen lever og nyre. I utdannelsen min (jeg er biolog) har vi hatt en del fysiologi og evolusjon, og jeg har hatt en del om toxicologi. Vær så snill, ikke bidra til at folk blir utnyttet av sånne ting. Det har ingen effekt. Det du føler som en effekt er enten avspenning/mindre stress pga massasjen og at du slapper av eller placebo.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria. Jeg hører mange har teorier om dette med detox, men jeg må innrømme at jeg liker å stille meg nøytralt til alt som er nytt for meg, til jeg selv har dannet meg en formening om det. Gjelder i grunn alt her i livet 🙂 Folk kan si så mye, men vi alle har ulike oppfatninger av ting og slik vil det alltid være. Klem

 • Hei Maria!
  Biolog må vite hva lymfesystemets oppgaver er. Og hva skjer hvis lymfesirkulasjon er dårlig.
  http://nhi.no/pasienthandboka/sykdommer/blod/lymfesystemet-1076.html

Comments are closed.