Happy valentine's day

XOXO

Selv om jeg er veldig for å vise litt kjærlighet hver eneste dag gjennom hele året til de jeg er glad i, må jeg også innrømme at jeg elsker valentinsdagen. Til tross for at den er litt cheezy, synes jeg det er skikkelig koselig å se hvor mye flid folk legger ned i sine nære og kjære denne dagen. Om det så er til et familiemedlem, kjæreste, kone eller bestevenn – det er innmari søtt! Så her dere, jeg sender over en hel haug med vakre blomster til dere. Tusen takk for at dere følger meg her inne! You’re one of a kind. Når jeg kommer hjem i kveld skal jeg benke meg foran tv-skjermen å kose meg med filmen Valentines Day og den mest pålitelige, snilleste og mest kosete mannen i mitt liv. Billy, om det skulle være noen tvil ; )

Even though I like to show a little bit of love every day through the year, I do love valentines day. It may be a litte cheezy, but I love to see how much time people invest in they’re loved ones this specific day. If it’s a family member, a wife/husband, girlfriend/boyfriend or even a best friend – it’s so sweet! So here, I’m sending over a big bunch of beautiful roses to you guys. You deserve it! Thank you so much for following me! You’re one of a kind. When I get home tonight I’m gonna watch Valentines Day with the most amazing little man in my whole wide world. He’s reliable, kind and super cuddly. If there’s any doubt, I’m talking about Billy! Haha.. I couldn’t ask for a better man in my life – that’s for sure.. Enjoy the day of love!

Happy valentine's day

· Happy valentine’s day ·


Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Happy valentine’s day

 • Høres ut som dere to søtinger skal kose dere maks. Ha en deilig dag da <3

 • Lisa
  Ha en fin søndag Eirin! ?Satt å bladde gjennom arkivet ditt, og jeg må si jeg savner litt de gamle innleggene dine! Følte de var mer personlig og hverdagslig, og kjenner jeg savner de litt!

 • Ada
  Hei jeg bare lurte på hvor de svarte skoene du hadde på deg på flyplassen er fra?

 • Hei Eirin! Jeg lurte på om du kunne skrive hvilke kamerastativ du bruker? 🙂
  Ønsker deg en fin valentineskveld

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hanne! Jeg bruker et skrøpelig og gammelt ett fra Chlas Ohlsson. Det er ikke å anbefale, tenker å kjøpe meg et nytt i nærmeste fremtid 🙂 Klem

 • Håper dere har hatt en fiiin dag!

 • Margrete
  Når kommer del to av spørsmålsrunden? 🙂 Jeg trodde det var i dag

Comments are closed.