Black & green

Black & green

Black & green

Black & green

Black & green

Black & green

Jeans: Mango
Jacket: PelloBello
Shoes: Alexander Wang
Sunglasses: Céline
Bag: Phillip Lim
T-shirt: Vogue

F l u f f y

For rundt ett år siden ble jeg eier av denne flotte jakken i svart og jeg er så glad i den! Denne våren ønsket jeg meg en til i en annen fargevariant, og valget falt på grønn – en farge jeg har blitt overraskende glad i med tiden. Jeg synes den er helt rå, både til casual jeans og t-skjorte, eller over en kjole til festligere anledninger! Denne jakken er enkelt og greit et friskt pust av litt hverdagsglamour når jeg føler for å dolle meg litt ekstra. Det er sjelden, men når det først faller meg inn – da er jeg reddet! T-skjorten jeg har på meg derimot er ikke fullt så glamorøs, men jeg digger den. Gleden var stor da den ramlet ut av en spesialutgave av Vogue da jeg satt på flyplassen i Paris for en liten evighet siden! Det gjør den litt ekstra spesiell ♥

Around a year ago I got to be the lucky owner of this beautiful fluffy jacket in black, and I still love it. For spring I wanted one in another color as well, so I went for this green one. I have been surprisingly into green lately! I think the jacket is perfect to style with some casual jeans and a simple t-shirt, or with a beautiful dress for a party or event. I rarely dress up, but when I first do this is my rescue to everyday glamour! The t-shirt on the other hand is not that glamorous, but it means a lot to me! It fell out from a special edition of Vogue when I was waiting for my plane at a airport in Paris..

Previous Post
Next Post

36 thoughts on “Black & green

 • Maria
  Så fin!! ? Har du Classic eller Mongolian? Hvordan vil du si at den er i størrelsen? ??

  Kos deg videre ?

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Jeg har den i classic 🙂 Anbefaler å gå opp en størrelse! Klem

 • Madeleine Nordahl
  For en flott jakke! Hvilken størrelse har du i den? Og hvor høy er du?

  Ha en fortsatt fin helg, klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Madeleine! Jeg er 168 og har den i medium. Happy valentines day!

 • Margrete
  Er det ekte pels?

 • celine
  Så fint antrekk! Og så fint å se at ikke alle bloggere har syltynne bein. Du har en kropp som folk flest faktisk har. Takk for at du finnes i denne bloggverdenen.

 • That jacket is so beautiful, love this x

  x
  http://www.alexsandrabernhard.com

 • Malene
  Nydelig! Vet du hva navnet på buksen fra mango er? Ser du ofte bruker svarte jeans fra mango, de er så fine! Klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det vet jeg dessverre ikke. Denne er over to år gammel :/

 • Christina
  Hei :).
  Vet du om et sted man kan få tak i den sorte jakken du har fra mexx:)?

 • Så fin jakke!

 • Herlig jakke! 🙂

 • Christina
  Den er god:). På instagram har du lagt ut et bilde meg to damer hvor du skriver om julegavetips fra storosenteret. Hvor er de jakkene fra :)?

 • Har selv den jakken i en litt annen grønnfarge, og jeg elsker den!! Tror jeg bør skaffe meg en i sort også, det er jo så fint og ikke minst klassisk. Håper du får en nyyydelig søndag, fine fine deg <3

  • Eirin Kristiansen
   I know! Aldeles nydelig er den 🙂 Fin søndag og happy valentines day til deg <3

 • Julie
  Hei, kjempe fin jakke! Hvor kjøpte du den? <3

 • Hanne
  Hei Eirin! Er det fargen «Moss green» du har? 🙂

 • Mie
  Skikkelig kult!!!:) du er alltid så stylish!!!:)

  De skoene, hvordan er de på str??? Råkule!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mie! De er helt normale i størrelsen 🙂

 • Flinke, flotte Eirin. Jeg er så imponert over hvor langt du har kommet med bloggen de siste årene. Du gjør en fantastisk jobb og er en stor inspirasjonskilde 🙂
  Jeg fulgte deg allerede den gang du kun tok bilder med din iPhone 5, og bare se på deg nå!
  Stor klem.

  • Eirin Kristiansen
   Kjære Cecilie! Så koselig å høre fra deg. Jeg husker godt at du var med meg fra starten, og det er så koselig 🙂 Håper alt står bra til med deg i København. Stor klem!

 • Jeg var faktisk inne på nettsiden til PelloBello for bare en time siden, de jakkene er sååå fine! Varmer de godt, eller er det mer som vårjakker? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elisabeth! Jeg vil si at den klassise modellen jeg har varmer lite, men har hørt at den andre typen er mye varmere da den er av ull 😀 Klem

 • Mina
  Er dette den lange eller korte versjonen? Veldig fin hvertfall!!

 • Madeleine
  Så fin jakke! Hvor mye koster det i frakt??

 • Ia Johanne
  Elsker virkelig alt ved outfiten! Du kler grønt utrolig bra- og ekstra kult at du pull it of så bra siden det ikke er en farge mange bruker/tør å bruke! <3 Finner masse inspirasjon på bloggen din <3

Comments are closed.