Innlegget inneholder adlinks
Longing for spring

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 


The season for rebirth,
renewal and regrowth

I dag har vi hatt en helt nydelig dag i Bergen, og det var så deilig og endelig få oppleve litt ordentlig dagslys og sol igjen. Snakk om energigivende! Dagen har gått i ett bankende kjør, og ble nå avsluttet med en svett yogaøkt. I feel good! Det eneste som gjenstår nå er en varm og god dusj, før deilig taco og Idol på menyen. Skikkelig kosekveld! Og om dere vil kose dere også med litt nettshopping, så kan jeg tilby dere 20% rabattkode på alle varer fra Vila, Vero Moda og Only ved bruk av koden → ALL20 ←. Nyt onsdagskvelden! Noen andre som følger med på Idol forresten? ♥

Today has been absolutely wonderful here in Bergen. The sun finally arrived and I can just feel the energy levels getting higher! Today has been really busy, and I just finished my day with 90 minutes yoga. It was the perfect end to a perfect day – I feel good! Now I’m gonna take a long shower and then Taco and the Norwegian Idol is on the menu. Super cozy! Hope you’ve had a great day. Enjoy the rest of your evening! P.S You can now get 20% off the brands Vila, Vero Moda and Only if you use the promotion code «ALL20» at Nelly.com. Enjoy your online shopping time-out!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Longing for spring

 • Oh love these pieces, really craving spring as well. Still -3 degrees here in Iceland and snowing, but thankfully we also have sun x

  x
  http://www.alexsandrabernhard.com

 • helle
  Så fine ting! Vet du når nr. 1 kommer inn igjen? Også lurte jeg på hvor du pleier å selge de ulike tingene dine, som du nevnte i spm runden din?

 • stina
  åå mye fint!!
  Er det plass til en macbook i den nye celine knot vesken din? Tenker å kjøpe en ny veske til skole, og da må det være plass til pc hehe 🙂

 • Elise
  Elsk på genser nr1. Den var dødsfin! Forhåpenltigvis kommer den snart inn igjen. Du vet vel tilfeldigvis ikke hva merke det er vel? Kanskje jeg kan finne den andre plasser.. 😀

Comments are closed.