Work day away

Work day away

Work day away

Work day away

Work day away

Work day away

Cape: Apricot
Belte: Holzweiler
Strikkegenser & Jeans: Mango
Veske & Solbriller: Céline
Sko: Alexander Wang

And I’m taking my little peanut with me!

Goood morgen. Håper dere har sovet godt! Jeg sov litt for godt, noe som resulterte i en time lengre på puten. Oups! Plutselig fikk jeg ikke så god tid på morgenen likevel! I dag går turen til Voss i forbindelse med noe annet spennende som jeg heller ikke kan si så mye om. Hater å være så hemmelighetsfull! Håper på forståelse for at jeg må det.. Med tanke på at hele dagen går der ute i dag tar jeg den lille peanøtten min med meg slik at han ikke blir alene hjemme for lenge. Min skjønne partner in crime! Jeg elsker å ta med meg Billy på alt mulig, han er så snill og tålmodig (ok – litt rampete også..). Men ikke minst en gledesspreder! Det er sånn det skal være.. Sender litt sol over til dere! Ha en god dag. Klem

Goood morning! Hope you slept well. I did a liiiitle to much, which ended in an extra hour of sleep. Oups! All of a sudden I was in a hurry this morning.. Today I’m heading to Voss for an exciting project I’m working on. I hate that I can’t tell you anything about it yet, but I hope you understand. It’s gonna be a long day, so I’m taking my little partner in crime with me to work. I love to take him with me everywhere, he’s so kind and patient (ok, a little bit mischievous too but that’s just charming..) Well, gotta run! Wish you a great day. Sending some nice weather over to you if needed! Xx

Previous Post
Next Post

38 thoughts on “Work day away

 • Cassandra
  Lekkert antrekk!! Håper dagen din blir fin <3

 • Fine Eirin! Elsker hvordan du har kombinert det store beltet i livet på ponchoen! 😀

 • Nora
  Du ser flawless ut, som alltid! Lurte på om du vil dele solbrillemodellen og hvilken farge du har de i? Kjempefine!

  Kos deg i dag, du stråler virkelig for tiden!

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk! Modllen heter Celine Cathrine Black 🙂 Stor klem!

 • Elise
  Hvem er som tar bildene av deg når du er ute på farten? Du har alltid så gode bilder og jeg blir like inspirert hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elise! Det varierer veldig 🙂 Tusen takk! Det er hyggelig å høre.

 • Susanne casandra
  Så fint antrekk, kos deg i Voss 🙂 kan du vise et nærmere bilde av genseren ?

 • Martine
  For et nydelig antrekk! Du vet alltid hvordan du skal kle deg, så imponert! Og den vesken, wow!

 • Jeanette
  Hei. Prøvde meg nettopp på disse http://eirinkristiansen.blogg.no/1376657092_peanut_butter_coconut.html
  lurer på hvordan de skal oppbevares etter at man tar de ut av fryseren.Skal de i kjøleskap? Regner med de ikke skal stå i fryseren hele tiden da blir de jo veldig hard. De smakte forresten kjempegodt! Supert mot søtsug.Neste gang skal jeg ta i litt mørk sjokolade tenkte jeg.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Jeanette! Jeg oppbevarer de faktisk i fryseren – de tiner utrolig fort 🙂 Med mørk sjokolade høres det ENDA bedre ut! Nam.. <3

 • Malin
  Heihei 🙂
  Du har nydelig hår! hvordan striper du det og hvilke nyanser/farger bruker du(koder)?
  Jeg har omtrent lik din naturlige farge og ønsker meg litt lyse spill, akkurat som ditt.
  Håper på svar
  <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malin! Jeg tar blonde striper på hette – vanlig bleking 🙂 Klem!

 • Elise
  Veldig fine bilder! Hvem er det som tar antrekksbildene av deg? God tur til Voss i sola ?

 • Elena
  Hei, lurer på hvor du har kjøpt selen til hunden?

 • Marielle
  Hei igjen. Hva er bloppis-kontoen din? 🙂

 • Vilde
  Kort klippet han gutten din. Var det Hege som anbefalte å klippe av så mye?

  • Eirin Kristiansen
   I know! Det er bare et engangstilfelle for å få bort valpepels. Nå vokser den ut fin, fyldig og lettere å ha med og gjøre. Merker stor forskjell! Til tross for at han kanskje ser litt ribbet ut nå angrer jeg ikke 😀 Husker ikke hva hun het..

 • Martine
  Veldig fint antrekk!! Synes det er så fint å style ponchoen med belte i midjen slik som du gjør her 😀
  Men et spørsmål, hvor lenger varer RABATTKODEN ALL20 som du postet?

 • Lisa
  Så fin du er:):)
  Håper forresten det er tilfeldig at du alltid tar outfit-bildene dine utfor leiligheten til crushet mitt :’) Neida.Joda :):)

  • Eirin Kristiansen
   Crushet ditt sin leilighet har en fin fasade 😉

 • Ingvild
  Du er så flott Eirín, takk for at du gir meg inspirasjon i hverdagen! Lurer på om du har noen gode tips for å tjene penger eller hvilke jobber det kan være lurt å oppsøke når man er ung? Vanskelig å få til noe når man ikke har så mye erfaringer.

 • Kos deg på Voss! Håper du trives på hjemplassen min 🙂 Gleder meg til å finne ut hva du skal der, haha!

 • Ia Johanne
  Så utrolig fint antrekk! Digger virkelig ALT ved det! Kos deg masse i Voss!

 • Anne
  Du er jo alltid råflott, vakre Eirin! Og vesken din vokser på meg hver gang jeg ser den, virkelig en klassiker med «edge»!

 • Så fin du er, Eirin! Har vurdert de Alexander Wang skoene selv, synes du ikke at de er ubehagelige å ha på når de er så lave?

  • Eirin Kristiansen
   Takk Cecilie 🙂 Du det har jeg faktisk aldri tenkt over! Synes de er gode på foten.

 • Karoline
  Hei 😀
  Hvor er den fine hvite kåpen du hadde på et bilde på snapchat for litt siden?

 • Tina
  Hei ! For en utrolig fin veske . Er dette mini eller micro modellen ? 🙂

Comments are closed.