· Eirin tipser ·· Eirin tipser ·

5 minute morning yoga routine
to wake up both body and mind

Ingenting er som å starte dagen med litt ordentlig tøy og bøy. Etter at jeg startet på Bikram Yoga har jeg blitt helt frelst, og jeg er ekstra glad i morgenklassene da det gir meg et godt grunnlag for resten av dagen. Jeg føler meg både freshere, mer opplagt og gladere! Jeg tok noen Yoga-klasser i New York, men jeg kjenner at Bikram virkelig er det rette for meg. Jeg elsker at man utfører timene i høy temperatur. Man er søkk gjennomvåt etter klassen, og det er alltid like forfriskende! Man føler seg rett og slett helt ny etterpå, med et åpent hjerte og sinn. For dere som rett og slett bare ønsker å gjøre litt Yoga for dere selv hjemme – i dag vil jeg tipse dere om en helt super YouTube vlogger, ved navnet Boho Beautiful. Hun legger ut mange ulike former for sequences, og → denne 5 minutters morgen Yoga rutinen ← er en av mine favoritter. Det er en super start for deg som gjerne ikke har den beste tiden på morgenen, men som likevel vil gi både kropp og sinn en ordentlig god start på dagen. Hope you love it!

There’s nothing better than starting your day with some bending and stretching. After I started with Bikram Yoga I got totally addicted, and I especially love the morning classes because it gives me the perfect fundament for a super duper great day. I feel fresher, lighter, brighter and more energized than ever! I took some regular Yoga classes in New York, but I can really feel that Bikram is the right form for me. I love doing the sequences in high temperature! My whole body is soaking wet after class, and I basically feel like a brand new person. Today I have a tip for you who want to to a little bit of Yoga at home! I’m in love with the YouTube vlogger Boho Beautiful. My favorite video is → this 5 minute morning sequence ← because I feel like it is a great way to start off the day. If your a busy woman and don’t have a lot of time in the morning, this sequence is just perfect for you!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Hanne
  Hei Eirin! Hvor trener du Yoga i Bergen?

 • Tusen takk for tipset! 🙂 Det var utrolig deilig måte å starte dagen på 🙂

 • Bikram yoga er virkelig helt fantstisk for kropp og sinn! Jeg kunne egentlig tenkt meg å prøve Vinyasa yoga også. Der er det litt mer tempo variasjon enn på Bikram 🙂 Håper du får en fin dag, fine deg!

  • Eirin Kristiansen
   Oi, det har jeg ikke hørt om før! Det virker spennende 😀 Takk det samme, Kaja!

 • Margrete
  Hei! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt skinnbuksen din fra Helmut Lang? Jeg har så lyst på en skinnbukse selv, men er veldig usikker på hvilken størrelse jeg bør ha. Hvilken størrelse har du, og hvordan er passformen på den? Vet du omtrent hva den koster?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den har jeg kjøpt hos Høyer 🙂 Den er liten i størrelsen, jeg har den i 4. Kjøpte min på 40%! Husker dessverre ikke hva den koster, men den er ganske stiv i pris om jeg ikke husker feil :O

   • Margrete
    Takk for svaret! 🙂 Håper forresten du velger å legge ut noe for salg over nettet også, og ikke selger unna alt i butikk – men det må selvfølgelig du avgjøre

 • Tusen takk for tips! Skal helt klart begynne å bli flinkere til å gjøre yoga igjen! Det er jo så utrolig deilig! Ha en fin dag skjønneste! <3

 • Marielle
  Hei kjære Eirin. Jeg lurte på om du har lyst til å selge de blå/rosa nike air max 2014 skoene dine? Jeg har hatt de og de hjalp så på kneplagene mine, men dessverre «pungterte» mine 🙁

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marielle! Ja, det har jeg faktisk. Jeg tar de med på Bloppis 🙂

   • Marielle
    Åh, så glad jeg ble for å høre det! Er det mulig å få kjøpe de før de blir lagt ut så jeg er sikker på at jeg får kapret de?

 • Christine
  Ville bare gi beskjed hvis du ikke var klar over det; jeg leser daglig om deg på appen Jodel (student-app) og folk skriver ikke positive ting. Har rapportert alt jeg har sett, men det kommer hele tiden nye.

  • Eirin Kristiansen
   Uff.. Det var ikke noe hyggelig å høre!

 • karen
  Heihe fine degi 😀
  hvor er treningsmatten din fra ?

 • Denne trengte jeg! Skal begynne med denne hver morgen før lillegutt våkner 🙂

 • Ingvild
  Takk for tips:) Har du forresten testet ut Yoga with Adriene? Jeg anbefaler henne på det sterkeste! Gjorde hennes 30 days of Yoga i fjor og Yoga Camp nå i januar. Jeg hadde aldri gjort yoga før dette og ble helfrelst:) Det er forskjellige øvelser hver dag, og lengden på videoene varierer. Hun bør du sjekke ut på Youtube:) God helg!

Comments are closed.