The red bomber jacket
The red bomber jacket

· With a pop of color ·

The red bomber jacket

...

The red bomber jacketThe red bomber jacket

Bag: Céline

Bomber: Carlings
Sweater: Samsøe&Samsøe
Sneakers: Reebok
Jeans: Mango
 

· L a i d  b a c k ·

Jeg går sjelden i farger vet dere, men denne bomberjakken i burgunder kunne jeg bare ikke legge fra meg! I kjælighetens farge blir det min valentines gave fra meg til meg. Haha! Always an excuse, right?… Denne mandagen har vært våt og grå på lik linje som de siste ukene her i Bergen, men heldigvis fikk jeg tatt meg en tur til frisøren og freshet opp håret med litt highlights og slått av en prat med mamma fra frisørstolen. Det er alltid like hyggelig! Nå skal jeg straks avgårde på kveldens kickboksing økt, og selv om jeg gleder meg til det, så må jeg også innrømme at jeg gleder meg veldig til å komme hjem igjen til første dobbeltepisode av Ungkaren i Paradis (på FEM klokken 21:30). Da var det plutselig ikke så krise at Ungkarskvinnen var over forrige uke likevel! Haha, jeg føler meg som den TV-junkien her jeg sitter og skriver.. Små hverdagsgleder, vet dere! Det er virkelig mandagens høydepunkt å komme hjem og slenge kroppen i sofaen. Takk for alle tilbakemeldinger på videoen forresten, I love you!

I rarely wear colors but I just could not resist this beautiful bomber jacket. It’s so cool! In the color of love I I hereby announce it my valentines gift from me to me. Haha! There’s always an excuse, right?… This monday has been just as grey and wet as all the other past days here in Bergen. Luckily my mom got me an appointment in her saloon so I got to freshen up my highlights. Let’s say that was very needed!.. It’s always cozy to be there and catch up. Now I’m soon heading for my kickboksing session for tonight, and I’m really looking forward to it. Another thing I’m looking forward to? The new season of Bachelor in Paradise tonight! Haha, I feel like a TV-junkie right now.. It’s the little things, you know! Enjoy the rest of your evening!

Previous Post
Next Post

48 thoughts on “The red bomber jacket

 • Anne
  Et godt kjøp vil jeg si! Selv jeg som ikke er særlig fan av bomberen får lyst på en selv!

 • Den kledde du! Skikkelig fresh 🙂

 • Såå fint antrekk, jeg er helt forelsket i burgunder for tiden!
  Må bare si noe om innlegget du delte i går om utdanning og karriære – for jeg beundrer mennesker som lykkes i det det brenner for, slik som deg. Det er så gøy å se hva du får til med bloggen!

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Sara 🙂 Koselig å høre! Klem

 • Sigrid
  Hvilken størrelse har du på jakken? 🙂

 • Fride
  Heisann! Husker du nevnte noe om et spennende prosjekt du hadde på gang som skulle ferdigstilles i januar! Lurte litt på når vi får vite mer om det? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er innflytning i mars/april 🙂

 • Susanne casandra
  Så deilig å få vært hos frisøren, jeg skulle også vært der. Kjempe fint antrekk btw:) kos deg på kickboksing 🙂

 • For en utrolig kul jakke 🙂

 • Nydelige deg! Og superkul jakke. Jeg like godt bomberjakkene. Har et mønster fra stoff og stil på en sånn som jeg skal prøve å sy nå til våren 😉 Klem Emma

 • Åå, den har jeg siklet litt på… Og fikk ikke mindre lyst på den nå, haha! Sååå fin farge 🙂 Og den vesken da… Nydelig! Håper mandagen behandler deg bra <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Charlotte. Alltid like koselig å lese kommentarene dine 🙂 Klem

 • Cc
  Både du og stilen din er on point!

 • Loving the red bomber!

 • Silje Marie
  Så fin :D! Du er rett og slett nydelig Eirin!

 • Renate
  Du ser alltid smashing ut du, Eirin!

 • Hilde
  Looking good, som alltid ?Har du en link/navn på genseren?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hilde! Du det har jeg dessverre ikke, den er ett år gammel 🙁

 • Åh, den er så fin og du ser helt smashing ut i den! 🙂

 • Stine
  Du er fantastisk ut! Alltid kjekt med en tur til frisøren ✨

  • Eirin Kristiansen
   Ahh, ja det var virkelig etterlengtet. Føler meg så mye bedre med en gang 😀

 • Absolutt en farge du kan bruke mer, for den kledde du 😀

 • Sandra
  Trenger den! Kjøpt nå nettopp i Bergen? Håper du koser deg med Ungkaren (heldig som ikke har Canal Digital, ehhe). Mandagsklem til deg

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sandra! Ja, den er kjøpt i Bergen 🙂 Ungkaren i Paradise var knall 😉 Hehe! Klem

 • Embla
  Kan du anbefale din mor sin frisørsalong? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Absolutt! Knallflink 🙂 Cathrins Hårdesign, ligger på Tertnesflaten i Bergen.

 • Kjempe stilig!

 • marthe
  Har du link til genseren? Eller event hvilken butikk er den kjøpt i?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg kjøpte den på Villa Rosa i Sandnes for rundt ett år siden 🙂

 • Den var veldig fin, kledde deg godt 🙂

 • Oda
  Hei! Nå har jeg fulgt bloggen din i flere år, men aldri tatt meg tid til å legge igjen en kommentar, og det fortjener du! Bloggen din er så utrolig inspirerende. Hver gang jeg klikker meg inn på den får jeg en glede i kroppen. Du inspirerer, oppmuntrer og etter å ha lest inleggene dine sitter jeg igjen med en enorm glede. Stå på videre Eirin! Jeg ønsker deg alt godt ♥️

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig takk for fine og oppmuntrende ord, Oda <3 Stor klem

 • Eirin K
  Ahh, superfin jakke! Og den fargen kledde du! 😀 Ønsker meg den selv, hehe. Hvordan er den i størrelse?

 • Merete
  Hei, du er bare vakker. Spennende tid for deg på interiør fronten. Kan vi få se bildet av sofaen du har bestilt?

Comments are closed.