You make me smileYou make me smileYou make me smile

Just a simple look down,
and all of a sudden there’s
a smile on my face

I høst tygget Billy i stykker favorittskoene mine. Dere husker de kanskje, svarte som de over med hvit såle og croco mønster i skinnet. De var resultatet av vonde bein etter timesvis med shopping i New York, og ble spontant med meg hjem som en redning mot vonde føtter. Skoene viste seg å bli mine all time favorites, og jeg brukte de hele tiden. Med tiden viste det seg at de ikke bare ble til mine favoritter, men også Billy sine (…) Plutselig en ettermiddag ble det mystisk stille i gangen, og da jeg kom ut var de tygget i hundre biter. Jeg kan ikke gjøre annet å le, selv om jeg var noe hysterisk inni meg den gang! Vel, jakten på noe lignende har vært uten hell – men en ting skal sies, og det er at «erstatningsparet» så langt får meg til å smile litt ekstra! Pssst.. Nå er de på salg og dere finner de HER. Noe litt utenom det vanlige i skogarderoben? Moro, det ♥

Back in september Billy ruined my favorite pair of shoes. You might remember them – black with croco patterned leather? Well, I spontaneously bought them after hours of shopping in New York. My feet was so sore and it was too painful! But what I didn’t know was that they where going to be my all time favorite pair. With time I noticed that the sneakers was Billy’s favorites too.. And believe me – not in a good way. One day he was really quiet, and when I walked out in the hallway he had torn the sneakers up in like a hundred pieces. Haha! Well, while I was looking for a new pair (without any success) I found these smiley sneakers instead. They make me smile every time I look down at my feet! That’s for sure..

Previous Post
Next Post

35 thoughts on “You make me smile

 • Nina
  Hei Eirin, kan du si meg hva skoene du har i denne linken?

  http://stylista.no/trender-og-guider/treningsproblemer-du-kjenner-deg-igjen-i

  Altså, hva heter de? Og har du eventuelt link? Elsker fargene! :))

 • Hei Eirin. Tusen takk for tipset om den greien som gjør at håret ikke blir statisk. Siden du er en jeg stoler på vil jeg gjerne spørre deg om en ting til. Jeg har jo en blogg på wordpress, men har funnet et design på etsy som jeg har veldig lyst på. Kan jeg kjøpe det og bruke det på wordpress/blogg.no og sånn? Er det vanskelig å få det inn i wordpress, jeg kan jo ikke noe om sånne koder og har heller ingen som kan hjelpe meg med det. Klem Emma

  • Eirin Kristiansen
   Hei Emma! Glad tipset falt i smak ? Når det kommer til design på etsy så er det noen som er tilpasset wordpress, andre ikke. Det står skrevet om det er! Personlig vet jeg ikke hvordan man legger inn designet, men om du betaler litt ekstra gjør selger det for deg ☺️???

 • Marie
  Hei! Jeg husker de svarte og har et par som er veldig like selv! De har jeg kjøpt på Top Shop her i London og de har dem enda! Bare et tips om du fortsatt leter!

 • Kaja
  Hei Eirin 🙂 Hvordan er størrelsen på skoene? Er de smale i bredden eller ganske vanlig? Vurderer å bestille de selv!

  • Eirin Kristiansen
   De er helt normale, kanskje liiiitt liten. Jeg har likevel min vanlige størrelse 🙂

 • Susanne casandra
  Hei, lurte bare på noe angående Skagen klokka de ? Heter den Skagen Anja eller Skagen freja? Håper på svar ?
  Veldig fine sko btw:)
  Kjipt at billy ødlegget de ande «/

 • Hilde
  Så de hadde på hm her en dag? og de er på nett? http://tablet.hm.com/no/product/82524?article=82524-E

 • Ingrid
  Hei! Etter du farget håret mørkere, fikk du lys/lysere ettervekst da? Hvordan så etterveksten ut i forhold til det mørke? Vet du hva den mørke fargen du la inn i høst heter? Synes den var så fin!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingrid! De mørke stripene er nokså lik min naturlige hårfarge da jeg faktisk er veldig mørk. Jeg vet dessverre ikke hva stripene heter 🙁

 • Susan
  Skam kule sko! Tusen takk for tips!:) Hvordan er disse i størrelsene? Jeg vipper veldig mellom to størrelser

  • Eirin Kristiansen
   De er helt normale, kanskje liiiitt liten. Jeg har likevel min vanlige størrelse 🙂

 • Yvonne
  De har noen lignende de du beskriver på hm.com, er to forskjellige, synes det 2. Paret er finest 🙂 Et lite tips hvis du er på jakt etter noe lignende 🙂 Ønsker deg en fortsatt fin dag!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for tips Yvonne 🙂 God natt <3

 • For noen skjønne sko! Så enkle, men samtidig så spesielle 🙂

 • Lisa
  Ser du går med bare ankler i forrige innlegg også, og jeg må bare si; vær forsiktig med det i denne kulden her! Du som akkurat har vært syk også må passe på, føttene/anklene/leggene er det viktigste stedet å være varm for at immunforsvaret skal bygge seg skikkelig opp igjen, og holde seg stabilt 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hehe, har hørt den før og er veldig klar over det. Har gjort det i alle år og vintersesonger så lenge jeg kan huske :O Heldigvis blir jeg sjelden syk! <3

 • Heidi
  Såå fine! Veldig kjedelig at de ble så fort utsolgt eller borte fra siden, i hvert fall.

 • Ingvild
  Åå trenger de skoene, så fine! Er det nellys eget merke? Kommer ikke til skoene gjennom linken, er det lenge siden du kjøpte de?:-)

  • Eirin Kristiansen
   Ja, det er det 🙂 De ble kjøpt i høst!

 • Blue&Blue har noen som likner veldig på beskrivelsen din!! Jeg har dem selv, og de er helt perf (y)

 • Karoline
  Hei!
  Jeg lurte på hvilken butikk du kjøpte de svarte skoene fra? Jeg bor i USA akkurat nå, og har vært på utkikk etter fine, svarte skinnsko, men uten hell.

 • Kristin
  Hei!
  Jeg finner ikke skoene på Nelly. Husker du hva de heter?

 • Kristin
  Hei Eirin , som Casall ambasadør håper jeg du kan hjelpe meg:) Jeg har lett og lett etter den svarte Casall HIT jacken i svart dun som du hadde på deg på tredemølle i november. Har sett gjennom alle nettbutikker uten hell, vet du hvor jeg kan få tak i den eller er den ikke kommet til salg enda? Mvh Kristin:)

 • s
  Utrolig fine sko, du kler alt!

  Lurer på en ting; hvordan shampoo og balsam bruker du for tiden?

 • Mali
  Hei Eirin! Har sett på en sminkevideo for et år tilbake siden sånn ca at du bruker Bare Minerals foundation, den i pudderform. Jeg lurte på om du vet hvilken farge som er lysest av light og fairly light?
  Har bare et spm til; Hvilken lengde har du på dine vippeextensions?
  Ha en fin dag! Klem

Comments are closed.