annonse

Foundation speed date

I går dro jeg til Oslo i forbindelse med noe jeg hadde gledet meg lenge til, og som jeg virkelig følte at jeg hadde behov for. Jeg fikk nemlig en personlig foundation speed date med Max Factor sin ansvarlige makeupartist, Linda Wickmann! Jeg tipper jeg ikke er alene om å føle meg litt «lost» i noe som kan omtales som en foundation jungel. Det finnes haugevis av ulike typer, og det er ikke lett å vite hva som passer akkurat min hud selv om kanskje bestevenninnen min har en favoritt hun liker og anbefaler! Flinke Linda stilte meg spørsmål om både sminkerutiner og hudpleierutiner, samt hva jeg foretrekker innen foundation. Jeg svarte henne at jeg foretrekker en foundation med solfaktor og lett/medium dekkevne, som gir huden min mye fuktighet og en naturlig glød. Vi landet på litt ulike alternativer, tilpasset forskjellige behov når det kom til alt fra sesonger til anledninger.

Foundation speed date

Jeg har alltid innbilt meg at jeg bør holde meg til kun én fast foundation. Linda tipset meg derimot om at jeg burde ha en til dag- og en til kveldsbruk om jeg for eksempel ønsker at sminken skal holde ekstra lenge en kveld ute. Til dagbruk landet vi på nyheten Miracle Match Foundation som gir lett/medium dekkevne, samtidig som at den gir mye fuktighet og etterlater en naturlig finish. Til kveldsbruk landet vi på Skin Luminizer som har litt bedre dekkevne, og gir huden en fin men likevel naturlig glød. Denne er også oljefri, hvilket gjør at huden holder seg matt og fin.

· L i n d a  t i p s e r ·

Legg gjerne FaceFinity All Day Primer før foundation. Denne gir en god base, føles lett og fløyelsmyk uten å danne en «maske», og sørger for at sminken holder lengre samtidig som at den beskytter huden med hele 20 i solfaktor. Ikke verst for en primer, det har jeg savnet!

Foundation speed date

· Vil du ha en foundation speed date? ·

Linda reiser rundt til 10 ulike VITA butikker for å holde foundation speed dates! Alle som handler i tidsrommet Linda er i butikk, vil få -30% på alt fra Max Factor. Ellers vil det også være 25% rabatt på alle Max Factor foundations i alle Vita butikker ut uken. Dette gjelder også hos → Vita.no.

Foundation speed date

Foundation speed dates
med Linda Wickmann i
utvalgte VITA-butikker;

MAJORSTUHUSET, OSLO Kl. 14-18 20.01.2016
GALLERIET, BERGEN Kl. 14-18 21.01.2016
LAGUNEN, BERGEN Kl. 14-18 22.01.2016
JESSHEIM, JESSHEIM Kl. 14-18 27.01.2016
FARMANDSTREDET, TØNSBERG Kl. 14-18 28.01.2016
OSLO CITY, OSLO Kl. 14-18 29.01.2016
STORO, OSLO Kl. 14-18 03.02.2016
GULSKOGEN, DRAMMEN Kl. 14-18 04.02.2016
SKI STORSENTER, SKI Kl. 12-16 06.02.2016
STRØMMEN, STRØMMEN Kl. 12-16 13.02.2016


Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Foundation speed date

 • Evin
  Kjekt innlegg!
  Hvor er sminkevesken fra – den likte jeg utrolig godt!

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra Sephora! Så morsom, haha 😀

 • Susanne casandra
  Så fine bilder , å dette var et bra tips , synn at ho ikke kommer til Kristiansand «/

 • ingrid
  hvor er øredobbene dine fra? 🙂

 • Julie jensen
  Hei eirin! Jeg skal kjøpe min første designer veske snart. Jeg har tenkt på den phillip lim vesken i mini/svart og jeg har sett at du også har den. Så jeg lurer på hva du syns om den? Bruker du den ofte? Har den holdt seg bra? Eller har du kanskje andre tips til vesker som ikke er så altfor dyre, men bedre en michael kors og marc jacobs? Jeg tenker du har mye erfaring med designer vesker, og jeg verdsetter dine meninger! Derfor spør jeg deg hehe ?

 • Anna
  Hvor er genseren fra? 🙂 Suuperfin!!

 • Juliane
  Du nevner stadig dette med solfaktor, spesielt iforhold til sminke. Men her må jeg bare stavfeste en ting, som det tok lang tid før jeg selv lærte.. Uansett om en solkrem/dagkrem/foundation etc innholder 20, 30 eller helt opp til 50 faktor utgjør det ingen forskjell dersom man ikke påfører nok mengde. En solkrem til ansikt med feks 50 i solfaktor vil fort bare kunne bli 5 i beskyttelse hvis du bare påfører en liten mengde. Derfor vil solfaktor 20 i en foundation ikke gjøre spesielt stor forskjell, nettopp fordi prosentandelen av faktor i foundation ikke er spesielt stor

  • Eirin Kristiansen
   Det har jeg aldri hørt om før 🙂 Interessant..

 • Martine
  Hei! Hvor er genseren din fra? 😀

 • Nina
  Kan ikke du lage en sminke-video? Du er alltid så fint sminket 🙂

 • Marina
  Hei, Eirin! Hva synes du om kosmetikk som testes på dyr?

 • Kristine
  Hvilken farge bruker du i skin luminizer?:)

 • Katrine
  Hei!
  Bruker du fortsatt disse foundationene? Har du merket noe forandring i ettertid, som mer tørr eller oljete hud? 🙂

Comments are closed.