Slitan, nye sko?

Neida.. Jeg er bare flink
til å passe på dem!

Slitan, nye sko?

Jeg får faktisk ofte spørsmål om jeg har på meg nye sko, men sannheten er at dette er noe jeg svært sjelden unner meg. Jeg vil heller si at jeg er svært flink til å ta vare på de jeg har! Jeg kjøper så og si aldri sko, jeg bruker heller de jeg har og elsker til jeg får hull tvers gjennom sålen. For en god stund siden var jeg på iherdig jakt etter et par sko i semsket skinn. Damen bak kassen fortalte meg at det ikke selger så godt, og at det derfor er vanskelig å få tak i. Hvorfor det, spurte jeg? Fordi her i Bergen blir skoene så fort stygge (regnet, om du ikke skjønte det), spesielt når de er i semsket skinn, så istedenfor å ta vare på dem unngår kundene heller å kjøpe dem. Synd, tenkte jeg. Butikkdamen var enig. De er jo så lekre!

Slitan, nye sko?

· Slik tar jeg vare på skoene mine ·


Paret i semsket skinn bruker jeg nesten på daglig basis, og etter mange byturer, lufteturer, eventer og fester er de enda like fine. Jeg børster dem regelmessig, og skulle de miste litt farge gir jeg dem en touch up med svart skokrem i væskeform som enkelt påføres med tilhørende svamp. Et par ganger i året gir jeg skoene mine en real vask, og da impregnerer jeg dem også på nytt slik at de holder seg fine og vannavstøtende selv i ruskevær.

Slitan, nye sko?

...

Om du har andre hvite sneakers som trenger en liten shinings, så husker dere kanskje det lille trikset mitt med plasterfjerner? Det funker som gull hver eneste gang! Skoene dine trenger litt ekstra pleie de også en gang i blant, akkurat som du. Riktig god helg, finn roen og nyt dagene!


Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Slitan, nye sko?

 • Kjempe smart! Jeg har et par skinn sko som jeg går med hele vinteren, de er nå 3 år gamle og er grå ikke sort!
  Hvor har du kjøpt skoene dine henne? De var kjempe fine! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ja, det er lett for når man ikke passer på dem! Men tre år er lenge da 🙂 Ikke verst! Skoene mine er fra Bianco. Klem! <3

 • Christina
  For noen lekre sko! Hvor er de ifra?

 • Haha, i går drev jeg og googlet meg fram til hvordan jeg best kunne pleie skoene mine i semsket skinn… Innleggene dine kommer alltid akkurat på perfekt tidspunkt! <3

 • Sara
  Hei fineste deg <3 Jeg bare eeelsker bloggen din! Den er så variert og inspirerende. Håper du er på bedringens vei <3
  Har du forresten lest bloggen "malindahl.blogg.no"? Tror hun henter veldig mye inspirasjon fra deg, eller rett og slett "hermer"? Virker hvertfall sånn de gangene jeg har bladd gjennom bloggen. Vet ikke hva du synes om det? Men bortsett fra det så er bloggen bra..
  God helg 🙂 klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sara! Såå glad du liker den 🙂 Takk! Formen er hakket bedre, men enda ikke frisk dessverre.. Voldsomt så lenge det skulle vare :O Når det kommer til denne bloggen så har jeg faktisk ikke hørt om den før.. Det får bare være 🙂 God helg <3 Klem

 • Så fine de har holdt seg! 🙂 Jeg burde være flinkere til å ta vare på mine egne jeg også! Ha en riktig god helg 😀

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Ja, det er veldig greit 😀 God helg!

 • Susanne casandra
  godt tips ?
  Så fine sko

 • Vet du, noe av det kjekkeste med deg er at du gjør ting som dette, istede for å ha 820 skopar som nesten aldri blir brukt. Jeg bor bare noen timer fra Bergen, så det er ganske mye regn her også, og jeg synest støvler er lite fint å bruke, og da er det morro med slike tips, for nå vet jeg at det finnes alternativ. Takk for tips, og ha en fin helg 🙂

 • Du er flink! 🙂 Synes det er viktig å ta vare på skoene sine – man har de jo så mye lengre da! Nå skal det sies at jeg jobber deltid i en skobutikk, så da har jeg jo fått det litt inn med teskje dette med impregnering og skopleie, haha! Håper helgen din er fin <3

  • Eirin Kristiansen
   Haha, det tror jeg på 😀 God helg, Charlotte! <3

 • Anja
  Hei Eirin!
  Er det lenge siden du kjøpte disse fra Bianco? De var super fine! God helg og god bedring 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anja! De har de enda 🙂 Det er Camilla Pihl sin siste kolleksjon. Takk! Klem!

 • Aldiana
  Så fine sko!
  Hva heter modellen?

 • Jobber selv i Bianco, og syntes det er så godt å se at folk tar vare på skoene sine! Ville bare tipse deg om et produkt til «Combi Cleaner» – dette er et skum som renser skoen, og går på alle materialer – Veldig grei, effektiv måte og fjerne flekker på, om du skulle få noe skitt på skoene som du ikke klarer å børste bort : – ) Bruk den før du bruker suede nubuck fargen!

 • lisa
  Veldig flott at du tar vare på skoene dine og oppfordrer til å gjøre det i stedet for å kjøpe nye! Du kan gjerne impregnere skoene dine mye oftere enn et par ganger i året, sko som brukes hver dag kan godt impregneres annen hver uke. Da beskytter du skoene enda bedre, og de vil gjerne holde enda lenger. Impregnering beskytter også mot smuss så det kan gjøre annen behandling lettere. Bare ett lite tips fra ei som jobber i skobutikk:)

 • Annelise
  Hei Eirin! ☺️ Dette innlegget gav meg et lite kick i ræven. Tror jeg må gjøre dette med mine sko også. Men lurte på hvordan du vasker skinnskoene dine?

 • hilde atina
  Godt å se at du er flink til å behandle skoene, det er virkelig undervurdert! Anbefaler også Effektiv skinnvask, og en liten gummibørste er et must til nubuck. Og du kan godt impregnere dem mye oftere. Bruker du skoen fler ganger i uken ville jeg sprayet dem minst annen hver uke. Mye lettere å holde dem ren da 🙂 hilsen skobutikkansatt <3

Comments are closed.