Tiffany & Co

· A gift from my family ·

Jeg elsker enkelt tilbehør som setter den lille prikken over i’en når det kommer til et ellers så alminnelig antrekk. Tiffany T armbåndet har stått på ønskelisten i noe som føles som evigheter – jeg har siklet på det i både New York, Roma og Los Angeles. Nå er det endelig mitt!

Tiffany & Co

· Narrow wire bracelet 18k gold ·

Jeg vet ikke hvorfor men jeg har virkelig falt for Tiffany & Co. Jeg må alltid dra innom den vakre butikken på 5th Avenue når jeg er i New York, og filmen Breakfast at Tiffany’s er også en klassiker verdt å se om man har lyst til å drømme seg litt bort. Den er bare så fin!

Tiffany & Co

♥♥♥


Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Tiffany & Co

 • Margrete
  Hei 🙂 Du har så fin blogg. Hvor fikk du tak i de svarte celine lesebrillene, hva heter de og hvilken størrelse har du i de?
  Hvor har du fått tak i det svarte armbåndet fra celine i skinn som du hadde på snap?
  Tusen takk for svar!

 • Susanne casandra
  Det var kjempe fint Eirin ?

 • Aline
  Har du den største el minste Malene Wallikan bagen? Med eller uten skulderrem?

 • så utrolig nydelig! Bildene du tar er så enkle og inspirerende, Eirin ♥ Håper mandagen din er fin!

 • Så flott det er, virkelig! Det kledde deg 🙂 Tiffanys er virkelig favoritt-smykkebutikken min. Følelsen av å handle på flagshippen, og vandre ut med den lille turkise posen i hånden er bare helt uslåelig. Har allerede skrevet opp et armbånd på New York handlelisten min til mars, ja 😉

  • Eirin Kristiansen
   Ahh.. I know! Den følelsen er uslåelig 😀

 • Henriette
  Så kjempefin Eirin <3 Tusen takk for at du viser oss.
  Jeg er også veldig glad i Tiffany's. Koselig å unne seg en spesiell ting derfra når man er på reise.
  Sist jeg var der kjøpte jeg en ring fra Atlas-kolleksjonen. Ønskelisten derfra er lang <3

 • Tiffany har noe de fineste smykkene etter min mening! Jeg ble første introdusert for dem i Gossip Girl og senere her på din blogg, og da jeg sist var i London måtte jeg (på en evig jakt) innom alle deres butikker. Fikk heldigvis med meg en liten skatt hjem, og den blir godt oppbevart i sin fine, blå eske 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Koselig, Sunniva 🙂 Det er noe helt spesielt med Tiffany’s.

 • cathrine
  Tok du i hvitt gull? Hvorfor? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Nei, det er faktisk gull. Bildelyset fikk det til å se litt sølv ut 🙂

 • Så enkel, ren og tidløs! Helt nydelig 🙂

 • Jeta
  Lekkert!

 • Maria
  Hva er prisen? Har ønsket meg et lenge!

Comments are closed.