· Eirin tipser ·

Good music help you
go the extra mile’

Med tanke på at vi er i en skikkelig sporty periode tenkte jeg at det ville passe med litt inspirasjon til treningslisten i denne ukens spalte! Jeg har spesielt fått hang-up på Runnin’ og den er rett og slett helt rååå. Den får i hvert fall meg til å strekke meg hakket lengre på trening når jeg hiver etter pusten, og låten går på full guffe i bilen på til trening. Motiverende musikk på øret under treningsøkten er gull verdt, og har du noen favoritter blir jeg veldig glad om du deler dem i kommentarfeltet slik at vi alle kan la oss inspirere. La oss pushe hverandre mot målet ♥ HER er treningslisten min.

· Eirin tipser ·

· Current fav tracks ·

Stimulated – Tyga
Ah Yeah So What – Radio Edit – Will Sparks
Runnin’ (Lose It All) – The Rooftop Boys Remix
Light It Up (feat. Nyla & Fuse ODG) Remix – Major Lazer
Roses – The Chainsmokers
Drifting – G-Eazy
Stay – Kygo


Previous Post
Next Post

34 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • TONJE
  Faded av Alan Walker er helt rå! Fortjener en plass i alle sin treningsliste synes jeg?

  https://open.spotify.com/track/1brwdYwjltrJo7WHpIvbYt

 • susannecasandra
  kjempe kule taiths 🙂 hvor er de fra?
  trengte virkelig litt inspo til musikk å høre på i dag 🙂
  klem

 • Ida
  Hvor er tightsen fra? 🙂

 • Powerful af Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley ???

 • Karoline
  Cheap Thrills – Sia
  Can’t feel my face Martin Gartix remix – The weekend
  Children – Justin Bieber
  Kamikaze – Mø
  Won’t stop rocking – R3hab
  Bang my head (feat. sia & fetty wap)
  Yalla – Inna
  Whiplash – Selena Gomez
  Slow down – Selena Gomez
  You don’t own me – Grace
  Heaven radio edit – Shaun Frank
  Burnin’ up – Jessie J
  Fine by me – Chris Brown
  Dirty mind (feat. Sam Martin) – Flo Rida
  Lost and found – Ellie Goulding

  Disse sangene er såååå bra å løpe til! Skrur alltid opp volumet en del slik at jeg ikke hører når jeg begynner å bli sliten. Glemmer det helt ut dersom musikken er bra. Vil også tilføye at jeg blir veldig inspirert av bloggen din for tiden, stå på videre?❤️

  • Eirin Kristiansen
   Takk for at du deler, Karoline 😀 <3

 • Malin
  Hei Eirin! Fin blogg du har, har vert fast leser i flere år.
  Kan jeg spørre hvordan du gikk fram da du kjøpte Billie? Fant du en annonse på nett?

  Ha en fin dag videre 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malin! Jeg fant en annonse på finn etter mange måneders venting 🙂

 • Emeline
  Kan du væære så snill å finne ut hva modellenpå Nike skoene er:)? De MÅ jeg ha!

  • Eirin Kristiansen
   Nike AIR MAX TAVAS 🙂

   • Katharina
    Finner de kun i herremodell? Finnes de også i damemodell, eller har du herremodellen? 🙂

    • Eirin Kristiansen
     Jeg har herremodellen i 38,5 – fikk beskjed om at de ikke kommer i dame :O

 • Classic (feat. Powers) av The Knocks er perfekt for trening! Elsker å lytte til den sangen når jeg løper (og snart når jeg skal trene styrke også!) Focus av Ariana Grande er også bra!

 • Mathilde
  Hvor er tightsen fra? Sinnsykt kul! 🙂

 • Em
  Hei! Jeg har et spørsmål angående dine hundre dager uten sukker. Hva gjør du om du f.eks blir tilbydd kake i familieselskap eller hos venner, som åpenbart har hvitt sukker i seg? Er det slik at du takker nei, eller er dette noe du kan unne deg selv om du i utgangspunktet ikke skal spise sukker? Jeg lurer kun av ren nysgjerrighet, da jeg selv mener det kan bli litt for hysterisk å konsekvent holde seg unna sukker, jeg tror på en balanse i kosthold, hvor man med god samvittighet kan unne seg både smågodt og potetgull innimellom om man ellers har et sunt og normalt kosthold og aktivitetsnivå. Vet dette kun er for en måned, men spørr likevel jeg? Vil også legge til at det ellers fremstår som du har et balansert kosthold, ikke noe kritikk eller angrep, er kun nysgjerrig på akkurat dette med konsekvent unngåelse i forhold til når man blir tilbydd noe man «burde» si ja til 🙂

  Ellers vil jeg si at du har en utrolig flott blogg, du fremstår veldig profesjonell og dedikert til jobben din!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Vet du, vanligvis året rundt er jeg veldig lite streng med sukker. Jeg spiser det ikke ofte i ukene, men holder det til helgene. Da storkoser jeg meg med alt du kan tenke deg av godterier. Er jeg i bursdag eller familiebesøk en vanlig onsdag takker jeg heller ikke nei til noe av verken kake eller godt – så streng er jeg virkelig ikke. Til vanlig har jeg troen på en sunn balanse hvor man ikke nekter seg noe som helst av matvarer, men nettopp fordi jeg vet med meg selv at jeg har et så sunt forhold til mat ellers så synes jeg det var gøy med en litt annerledes utfordring. Denne 100 dagers challengen er for det første for å utfordre meg selv, og for det andre for å kickstarte et sunt 2016 etter uker med utskeiinger på omtrent daglig basis 🙂 Ellers vil jeg si at jeg setter veldig stor pris på spørsmål som dette, da gjerne mange lurer på det samme. Det er viktig for meg at folk forstår at jeg er alt annet enn fanatisk når det kommer til mat. Og det håper jeg skinner gjennom her inne 🙂 Stor klem!

 • Jeg er med på 100dagerschallengen, og lurte på om du i den anledning kunne lage et innlegg med alternativ snacks? Likte veldig godt Zerogeleoppskriften din. Den bruker vi mye her hjemme i helgene. Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Det er notert! Gøy å høre at oppskrifter faller i smak 🙂 Klem <3

 • Susanne
  Hei!

  Kan du please foretell hvor du har fått tak i denne utrolig fine genseren :)?
  http://uploads.eirinkristiansen.no/wp-content/uploads/2015/11/22125903/D53A793811.jpg

 • thea
  Hvilken nettside er Nike skoa dine fra?:)

 • Mathilde
  Heihei?
  Jeg bare lurte på hvilke høretelefoner du bruker til trening? Foretrekker du propper eller høreklokker? Og eventuelt om du har prøvd begge deler, hvorfor endte du på det du har i dag?
  Hehe, mange spørsmål?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mathilde! Jeg bruker Boose øreplugger 🙂 Suuperfornøyd med dem. Knallgode, verdt å investere i! Jeg har faktisk ikke prøvd headset.. Klem

 • Fulgte listen din på spotify og hørte igjennom den på ellipsemaskinen i dag. Kjente jeg fikk en skikkelig boost til nettop å «go that extra mile» 😀 kjempe bra treningsmusikk! 🙂

 • Juliane
  Må anbefale call you home – faul & wad ad remix, funker helt supert til intervalløktene, får nesten frysninger mens jeg løper, den er bare så bra! Takk for at du alltid motiverer og inspirerer med bloggen din og det du skriver, gleder til å følge deg gjennom et nytt år!

  • Eirin Kristiansen
   Takk for musikktips og for at du følger meg, Juliane 🙂 Gleder meg til 2016!

 • Marielle
  Hvor har du kjøpt tightsen? På nett eller i butikk? Finner den ingen steder 🙁

  • Eirin Kristiansen
   Jeg fikk den i gave, så sikkert butikk 🙂

Comments are closed.