annonse
Inspirasjon til frokosten

Mornings! Da var vi fem dager inn i 100 dagers challengen, og jeg vet ikke med dere, men etter en jul bestående av mye usunnheter er det ikke til å legge skjul på at sukkerrushet har meldt seg litt de første dagene. Hittil har jeg klart å ikke gi etter, og mine beste tips til å klare og holde seg gjennom challengen er å sørge for at blodsukkeret er stabilt gjennom dagen ved å spise seg mett regelmessig og ofte. Til slutt blir det en lek!

Inspirasjon til frokosten

En god frokost er en avgjørende faktor for å holde blodsukkeret stabilt å ikke ryke på en smell rundt lunsjtider, og her er min favoritt om dagen! Jeg starter måltidet med et glass vann, og deretter to knekkebrød med avocado og pepper. Som en liten «dessert» koser jeg meg med cottage cheese og vaniljekesam blandet med müsli, kokosflak og Lerum jordbærsyltetøy uten tilsatt sukker. Det er søtt og godt, men samtidig fiber- og proteinrikt.

Inspirasjon til frokosten

Lerum uten tilsatt sukker består i motsetning til de andre sukkerfrie variantene du finner på markedet av hele 80% bær. Som dere sikkert har fått med dere i løpet av årene har dette alltid vært en favoritt av meg, både over müsli, havregrøt, pannekaker, vafler, knekkebrød og brødskiver. Perfekt når du får lyst på noe friskt men søtt! Tips: Til kveldskosen er det digg å blande syltetøy med kesam å dyppe epler med kanel oppi. Mmm!

Inspirasjon til frokosten

Kaffekoppen sparer jeg til sist. Den liker jeg å sitte og nippe på alene mens jeg oppdaterer meg på siste nytt, jobber eller ser på en episode av Friends. Frokost er det beste måltidet om dagen, spør du meg! Det er med på å påvirke både humøret og energien for resten av dagen.

Inspirasjon til frokosten

Ha en super tirsdag!


Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Inspirasjon til frokosten

 • Tone
  Kjempefint stuebord! Kan jeg spørre hvor det er fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Tone 🙂 Det kjøpte jeg hos Bolia!

 • Thea
  Hei Eirin! Jeg husker du skrev om den «Fountain oil», og vurderer å prøve den ut jeg også – men jeg lurer på om det er verdt det? Har du merket noe effekt og synes du den er verdt pengene? Hvis du har brukt den da såklart!

  Ha en fin dag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Thea! Jeg er på min tredje flaske, synes absolutt den er verdt pengene 🙂 Klem

 • Anna
  Hvor er tightsen din fra?

 • Kamilla
  Hei Eirin. Du er en stor inspirasjon og bloggen din er min avkobling i en ellers hektisk hverdag
  Jeg har fått med meg at du har vært en del i New York. Jeg skal selv reise dit med familien i mars og lurer på om du har noen tips om hotell, spisesteder eller annet vi må se eller gjøre? Hadde satt stor pris på tips fra deg 🙂 Klem Kamilla

 • Julie
  Hvor får du kjøpt kokosflakene? Ha en flott dag Eirin 😀

  • Eirin Kristiansen
   De kjøper jeg på Meny 🙂 Knallgode!!

 • Susanne casandra
  Tusen takk får at du gir så mye gode tips ?

 • Synne
  Heii Eirin!:) jeg må kommentere her igjen, du rekker nok ikke å lese alle komentarene:)) men jeg lurte på om du kunne skrevet en liste iver hva man ikke kan spise under challengen? Bortsett fra alt det obviously, men er frukt ok, fruksalat for Eks? Er litt usikker på om det gleder å ikke spise naturlig sukker, som er i bær Osv?.. Håper veldig på svar så denne challengen kan gå litt lettere og msn ikke ender opp med å gi etter:D ha en fortsatt fin dag!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Synne! Naturlig sukker og mat som er søtet med søtning er helt OK 🙂 Så du kan spise alt utenom godteri og andre åpenbare usunne matvarer. Frukt kan du selvfølgelig spise. Klem!

 • Camilla
  Hei Eirin!

  Elsker stilen din. En gang innimellom tipser du om kupp du gjør. Jeg har blant annet både fått meg sølvsko og veske fra Mango etter tips fra deg. Begge deler blir flittig brukt. Det er rimelig, lekkert og ikke noe alle andre har. Så tusen takk for tips, håper du fortsetter med det 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Bare hyggelig Camilla! Det skal jeg fortsette med 🙂

 • Jeg elsker å ha avocado på knekkebrød, og topper det oftest med rød paprika. Mmm, da er jeg i himmelen! Takker og bukker for så mange gode tips du kommer med her! 🙂

Comments are closed.