Peiskos og hjemreise

Peiskos og hjemreise
Da var det tid for hjemreise, og etter noen fantastiske dager på Norefjell må jeg innrømme at det skal bli veldig godt å komme hjem til eget også. Borte bra, hjemme best! Først må jeg forflytte meg fra peiskos til bilen, for nå har vi åtte timer kjøring i vente. Det er meldt uvær og kolonnekjøring, men jeg krysser fingrene for at det skal gå greit. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem til Billy og rutiner både her inne på bloggen og hjemme! Er det en ting jeg skulle hatt med meg fra fjellet derimot så er det den koselige peisen. Heldigvis blir det peis i den nye leiligheten, og nå er det virkelig ikke lenge igjen til den er ferdigstilt. Det blir helt magisk etter over ett og et halvt år med venting og planlegging! Iiiih.. Fortsatt fin lørdag ♥

Peiskos og hjemreise

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Peiskos og hjemreise

 • Hytteturer er så koselige! Masse god tur hjem, og lykke til med den nye leiligheten 🙂

 • Vilde
  God tur hjem! Følger deg på snapchat og det virker som du har hatt det kjempekoselig på hyttetur! Når er den nye leiligheten ferdig ca? Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Takk Vilde! Den er forhåpentligvis ferdig til mars 🙂 Skulle vært ferdig til jul men alltid litt forsinkelser på slike prosjekter… Klem!!

   • mia
    Hei! Jeg følger med på bloggen din, men har ikke fått med meg dette. Hvorfor velger du å flytte fra leiligheten som du nettopp har flyttet inn i? Uansett spennende. Kan du linke til innlegget der du skriver om ny leilighet? 🙂 Det hadde vært snilt! God nytt år!

    • Eirin Kristiansen
     Hei! Leiligheten jeg bor i nå er bare en mellomstasjon til den nye leiligheten er ferdig. Da jeg fikk vite at den ble utsatt måtte jeg leie i mellomtiden og da ble det den jeg bor i nå for øyeblikket. Godt nyttår! 🙂

 • Veronica
  Hei Eirin!
  Jeg lurte på om du har prøvd noen hudpleideprodukter fra Babor?:-)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg har hatt julekalenderne fra Babor tre år på rad med deres hudpleie. Syykt fornøyd 🙂

 • Elsker tøflene dine! Og det så ikke feil ut å kose seg forran peisen! Håper turen hjem gikk fint:)

 • Martine
  Hei Eirin!

  Vil bare si at jeg elsker bloggen din. Du er veldig inspirerende og et godt forbilde! Du virker så positiv, sunn og selvstendig. Håper du får et fint 2016❤️ Gleder meg til å lese bloggen din fremover!

Comments are closed.