Stir Things Up with Hot Chocolate Spoons

Hot chocolate in 1-2-3

Da jeg var i New York tok jeg turen til Chelsea Market for å kikke litt etter varme anbefalinger fra mange, og det eneste som ble med meg hjem var en liten brun papirpose med noen skjeer oppi. Men det var ikke vanlige skjeer, det var «hot chocolate spoons»..! Har dere sett noe så søtt og genialt? Til en overraskelse smakte de veldig godt også. Alt jeg trengte å gjøre var og varme litt melk, og vips så var den varme sjokoladen klar!

/ When I spent a week in New York I went to the Chelsea Market after warm recommendations from several people. The only thing I brought home with me from the market was a brown paper bag containing these «Hot Chocolate Spoons».. I mean, how cute are they?! They where surprisingly good too.. All you need is a spoon and hot milk, and your hot chocolate is ready in only a few seconds!

Stir Things Up with Hot Chocolate Spoons

T h e   s n u g g l e   i s   r e a l !

Stir Things Up with Hot Chocolate Spoons

· Make them yourself ·

Med disse skjeene er vinterkosen reddet, og du kan veldig enkelt lage dem selv. Alt du trenger er skjeer, smeltet sjokolade, marshmallows og knust candy cane. Dypp skjeen i smeltet sjokolade, deretter i knust candy cane å ha til slutt over noen mini marshmallows om du vil. Deretter legger du skjeene på et bakepapir til sjokoladen stivner. Pakk dem gjerne inn i cellofan så ser de lekker ut i samme slengen mens de ligger og venter på å bli til en deilig kopp med kakao! Det perfekte, hjemmelagde gavetipset? Tips: Lagerhaus har fine og rimelige skjeer i tre. De ville vært perfekte!

/ With these spoons the winter snuggle is complete, and you can easily make them yourself. All you need is spoons, melted chocolate of choice, marshmallows and crushed candy cane. Dip the spoons in the chocolate, crushed candy cane and put on some mini marshmallows. Lay the spoons on a baking sheet in the fridge and voila! If you like, wrap them nicely up in some cellophane and surprise someone with a homemade gift.

Stir Things Up with Hot Chocolate Spoons

♥ ♥ ♥


Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Stir Things Up with Hot Chocolate Spoons

 • Ååå det så utrolig godt ut! Du er så inspirerende og flink, Eirin<33 Elsker bloggen din!
  Har lest bloggen din veldig lenge nå, og du virker som en utrolig herlig og hyggelig person! Du sprer så mye glede gjennom innleggene dine!

  Foressten så er jeg på besøk her i Bergen hos min tante og onkel, og jeg syntes jeg så deg i byen i dag! Men jeg turte ikke å gå bort til deg. Håper jeg får møte deg en annen gang<33 Stor klem fra Isabella!

 • Christine
  Nå synes jeg bloggen din har blitt mer slik den var før – det har jeg savnet 🙂 Nydelige bilder. Riktig god jul videre 🙂

 • Herlighet, så genialt! Dette ville vært en fin, hjemmelaget julegave eller vertinnegave, så dette tipset må jeg spare til neste år 🙂

 • Reidun
  Utrolig fine kopper! Hvor er de fra?

  Ha en super kveld, Eirin!

 • Trine
  De koppene var virkelig fine! Lurer veldig på hvor de er fra..? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Jeg kjøpte de på H&M Home da jeg var i New York 🙂 Ikke akkurat det mest praktiske å kjøpe med seg på ferie, men det var verdt det. Nydelige! Sjekk ut nettbutikken, kanskje de har det inne? Klem

 • Trine
  Takk for svar! God nyttår 🙂 klem

Comments are closed.