Postkort fra NYCPostkort fra NYCPostkort fra NYCPostkort fra NYCPostkort fra NYCPostkort fra NYCPostkort fra NYCPostkort fra NYC

· Little things through my lens ·

Det er så mye inspirasjon for øyet her i New York, og jeg kaprer alt jeg kan gjennom kameralinsen. Jeg går rundt med kameraet hengende rundt halsen dagen lang, og heldigvis sklir jeg rett inn i turistmengden uten å vekke noe særlig oppmerksomhet på akkurat det punktet. Haha! Er det en ting jeg har lært med årene, så er det at jeg aldri skal la meg selv stoppe å fotografere fordi det er pinlig. For let’s face it – det kan jo være det til tider! Men som min mormor sa til meg da jeg var liten «jaja, du ser nok aldri dem igjen uansett».. The lady got a point! Så her dere, her har dere et aldri så lite «postkort» fra New York som dere kan kose dere med. Og før jeg runder av må jeg bare si at jeg elsker «The Cupcake ATM» som ligger i Lexington Street! Den fungerer akkurat som en minibank, men istedenfor at det kommer penger ut luken kommer det heller en cupcake – akkurat slik du vil ha den utifra valgene du har gjort på skjermen. Hva er det de ikke har i denne byen?! I love it! Nå står pakking til hjemreise for tur.. Hjelp!

/ I find New York so inspiring, and I try to capture as much as I possibly can through my camera lens. I walk around with my camera around the neck all day long, so I basically fall right into the «tourist» category, haha. But if it’s one thing I’ve learned with the years, it is to not be embarrassed when it comes to taking photios. Cause let’s face it, it can be awkward sometimes – especially when you’re alone! But as my grandmother said when I was younger, «You’ll probably never see those people again anyway».. The lady got a point! So here you go, a personal postcard from New York for you to enjoy.. And before I call it for today I just have to mention the Cupcake ATM. It’s so cute! It works like a ordinary ATM, but instead of giving you money you get your very own personalized cupcake. I mean, this city got everything! I love it.. Good night, lovelies! Gotta start packing for tomorrow..

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Postkort fra NYC

 • Sandra
  Hei! Hvordan får du bildene dine på instagram til å bli større, altså at de «dekker» nesten hele skjermen istedenfor de vanlige små? 🙂

 • ann
  Hei! Kan du fortelle litt om hvordan det var å studere ved NKH i Bergen? Vurderer veldig å søke på journalistikkstudiet der, men er veldig usikker! Hadde vært fint å høre om dine erfaringer rundt studiet og skolemiljø osv. 🙂

 • Sandra
  Hei du! Lurte på du hadde noen NYC-tips sånn litt utenom det vanlige? Føler jeg alltid leser det samme hver gang, men kan tenke meg at du har noen skjulte perler!

 • Synne
  Hei! Du har en fantastisk fin og inspirerende blogg! Har vært fast leser veldig lenge, og det er virkelig en glede i hverdagen å stikke innom din blogg. Jeg lurer på en ting tho, hvordan redigerer du bildene dine? De er så sinnsykt fine og lyse.

 • Susanna
  Hei, jeg elsker bloggen din! Hvilket program bruker du for å redigere bildene dine?

Comments are closed.