33 hours left in New York

· Wool coat from Selfridges ·

I dag er den siste hele dagen min her i New York, og jeg har litt blandede følelser for å være helt ærlig. På en side kunne jeg virkelig tenkt meg å bli lengre, mens på en annen side kribler det godt i magen når jeg tenker på at jeg skal hjem til familien og feire jul sammen med dem. Det blir fint, det! Og faktisk så må jeg innrømme at jeg gleder meg til flyreisen hjem i morgen også. Hva skjedde med det? Vel, jeg har funnet min vei til komfort og plutselig ble det ikke så ille å fly den lange ruten likevel. Stikkordene er koseklær, musikk, nakkepute og koselige julefilmer! Nå på en annen side skal jeg komme meg ned til Soho å bli ferdig med siste rest av julegavene. Det er en fryd å gjøre julegaveshopping i byen om dagen da gatene er fylt med musikk, belysning og deilig julestemning. Jeg tenkte å dele litt bilder av det senere om dere vil! God lørdag videre, vi skrives ♥

33 hours left in New York

/ Today is my last day here in New York and I can admit that I have mixed feelings about that. On one hand I wish I could stay a little bit longer, but on the other hand I can’t wait to get home to my family and celebrate Christmas with them. And also I’ll have to admit that I’m actually looking forward to the long flight! What happened with that?! Haha.. Well, I’ve gained some tips and tricks when it comes to comfort flying. Comfy cozy clothing, music, neck pillow and christmas movies is some of them! Now I’m heading to Soho to finish the Christmas shopping. Have a great day!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “33 hours left in New York

 • Kaia Fuglerud
  Bildene dine er så fine – hvilket kamera bruker du og hvordan redigerer du bildene dine? <3

 • Super fine bilder av deg, den kåpen var kjempe fin på deg!

 • alma
  håper du har kost deg! Har i hvert fall vært gøy å følge med på bilder og oppdateringer her hjemme fra:) Lurte på en liten ting – er turen kun for hyggens skyld, eller er det jobbrelatert?
  Ønsker deg en fin jul!
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Alma! Det er en god blanding.. 🙂 Fin jul til deg også! Klem

 • Mari
  Hei Eirin! 🙂 Så fine bilder, og håper du koser deg på tur. Ville spørre deg- hvor er den grå genseren fra? 🙂

 • Du tar så fine bilder!

 • Marte
  Herregud så flott den kåpa er! Hva er merket? Leter etter en lik 🙂

 • Thea
  Hvem i all verden tar bildene av deg?

Comments are closed.