C é l i n e

· The Céline knot bracelet ·

Det har overraskende nok ikke blitt mye shopping her i New York da dollaren er så ekstremt høy, men to armbånd som har stått på ønskelisten min i nærmere ett år har jeg klart å snike til meg. Eller, det andre fra Tiffany & Co som jeg skal vise dere ved en senere anledning var i hovedsak en julegave fra snille familien min. Det er hyggelig, da betyr det plutselig litt ekstra mye for meg. Dette fra Céline på en annen side har jeg unnet meg selv, og jeg elsker alt ved det. Som dere vet så er jeg ikke så glad i å pynte meg noe særlig, spesielt ikke når det kommer til tilbehør, så dette er det perfekte hverdagsarmbåndet som kan styles til alt fra den blå bomullskjorten til en delikat strikkegenser uten at det blir «too much». Soo pretty!

/ It has surprisingly not been much shopping here in New York because of the dollar being so extremely high, but I have spoiled myself with two bracelets that have been on my wish list for nearly a year. Or, the bracelet from Tiffany & Co which I will show you another day was actually a Christmas present from my sweet family. This from Céline on the other hand I have bought for myself, and I love everything about it. As you know I don’t usually like to glam up, especially not when it comes to accessories, so to me this is the perfect everyday bracelet that can be styled with everything from the blue cotton shirt to a delicate knit sweater without being too much. It’s so pretty and I love everything about it!
 

C é l i n e

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “C é l i n e

Comments are closed.