Innlegg i samarbeid med Stylista

I desember kjører Stylista julekalender hvor du kan vinne flotte gaver og premier hver eneste dag frem til Julaften. Lukene vil finne sted på de forskjellige bloggene deres, og tre av dem kommer jeg til å dele her med dere i desember. I dag deler jeg luke nr. 2, og den ser slik ut!Stylista julekalender luke 2

Skap spa-opplevelsen hjemme med denne velfylte gavepakken fra Champneys og No7. Et velfortjent velvære-øyeblikk kan være ren lykke! Denne kurven er full av godbiter; Duftlys, badeskum, dusjkrem, bodybutter, hånd- og neglekrem, fotkrem, sokker, dag- og nattkrem og et deilig serum.

Stylista julekalender luke 2

· Champneys og No7, Spalife og No29 eller Beautyskin og Showermore? ·

Stylista trekker selv vinnerne fra kommentarfeltet. Alle vinnerne hver uke presenteres mandager i en egen artikkel på Stylista.no + på sosiale medier. Det er viktig at du ikke glemmer å kommentere eposten din sammen med svaret ditt slik at de kan kontakte deg. Lykke til!

Previous Post
Next Post

198 thoughts on “Stylista julekalender luke 2

Comments are closed.